Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saeco Xsmall 2015 Februárig Garanciális
Mondjuk most úgy van kalibrálva, hogy egy jó alapanyagból baromira jó, krémes, hosszú lefolyású eszpresszót tud varázsolni, ami nem szőke, nem híg lé.
Akkor zárom. Köszönöm a lehetőséget!
Ok, de majd kávét is vegyél hozzá normálisat.
Mindenképpen fogok, már várom a következő akciót!
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
Akkor megvéve
Ok, de majd kávét is vegyél hozzá normálisat.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Akkor megvéve
Harman Kardon HK 3490, Marantz CD 5001 OSE, Philips 963SA, Proson Conquest 6030 mk2, Elipson Prestige Facet 8B, Yamaha WXC-50, AKG K550, JBL E65 BTNC, Evidence Audio The Siren II, Bicon Silver Interconnect, Excalibur Interconnect
Ment Pü.
Most már biztos eladó, kiderült, hogy a családban egyedüli kávéfogyasztóként, a szervezetem kibukott a tejre, márpedig én első sorban lattékat, macchiatokat gyártottam a jószággal, legritkábban eszpresszókat.
Továbbra is gyári (kereskedő számlája: MediaMarkt) egy éves garanciával - így abszolút kockázatmentesen, dobozával, minden tartozékával és most már a grátisz rozsdamentes pannarelloval együtt fix 40K.
Csere, beszámítás most nem érdekel, mert egy plazma tévébe beledobom a vételárat.
Budapesten (főleg budai oldalon) tudom személyesen átadni.
Remélem, egy kedves fórumtársnak lesz öröme benne.
Elment, amire cseréltem volna, mostanában így járok mindennel...úgyhogy marad a kicsi.
üdv aktuális még az ajánlat ?? érdekelne a dolog
Ha valakinek tényleg komolyan kell, akkor 40K-ért odaadom, de akkor a pannarellot (gőzőlő cső), amit külön vettem hozzá, azt megtartom.
Most a legolcsóbban 68K-ért lehet ilyen gépet venni akcióban, én még idén 80K-ért vettem.
Remélem, így kapós lesz, és megéri valakinek a felújított fél év bolti garis gépek helyett ezt megvenni.
Most rövid ideig, amíg egy másik kiszemelt tárgy még megvan, eladó szeretett automata eszpresszógépem.
2015. január 29-ig garanciális, úgyhogy nincs rizikó a vásárlásban.
MediaMarkt vásárlás, szla megvan, eredeti (tökéletes állapotú) doboz, használati utasítás, minden tartozék.
Természetesen lágy vizzel használva, szükség szerint takarítva.
Adok hozzá egy rozsdamentes acél tejhabosító fúvókát.
Nem postázom, mert nagyon rosszak a tapasztalataim saját kisgépes vásárlás kapcsán.
Előzetes egyeztetés alapján Budapesten el tudom vinni több kerületbe.
Ár: 43.000,- fix (irodai széthajtott - gyakran korábbi kiadású - Xsmall gépek valamelyest felújítva, 6 hó magánszervíz garanciával mennek 40 és 45 között, amit én adok, az egy napi 1-3 kávéra használt gép, ajándék állapotban, extrával)