Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gaggia Classic Eladó
Gaggia Classic Eladó
Elkelt.
Gaggia Classic Eladó
Remek. Eppen 2 hete vettem vadi ujat
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Gaggia Classic Eladó
Elkelt vagy nem?
Érdekelne!
Igen, KÉTBÉ fórumtárs viszi az egészet Ha minden lerendeződik utána zárom a hirdetést.
Gaggia Classic Eladó
Elkelt vagy nem?
Érdekelne!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Gaggia Classic Eladó
Komoly… ilyen lesz majd egyszer nekem is.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Gaggia Classic Eladó
Az ígért képek:
Gaggia Classic Eladó
Több oka is van, kihasználatlanság, a kávé ízét nekem most sem sikerült megszoknom, kapucsinót meg 1 héten, ha egyszer iszom sokat mondtam. Nekem túl sok a macera vele, előkészítés, tisztítás stb... Lehet azt is mondani meguntam, illetve, hogy nem sikerült rákapnom az ízére és a kávéfőzés feelingjére.
Sajnálom.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Gaggia Classic Eladó
Mi történt?
Több oka is van, kihasználatlanság, a kávé ízét nekem most sem sikerült megszoknom, kapucsinót meg 1 héten, ha egyszer iszom sokat mondtam. Nekem túl sok a macera vele, előkészítés, tisztítás stb... Lehet azt is mondani meguntam, illetve, hogy nem sikerült rákapnom az ízére és a kávéfőzés feelingjére.
Gaggia Classic Eladó
Szia! Ment privi
Gaggia Classic Eladó
Eladó fenti kávéfőző, kapcsolókon kicsi kopás, amúgy patika állapotú. 2005-ös gyártású, nyomás beállítva 9 bar-ra. Vízkőtelenítve, Tersonettel átmosva, minden tisztítva. Jár hozzá egy rozsdamentes tejkiöntő 60 ml, 1 és a duplaszűrő, vakszűrő a tisztításhoz és a vacak műanyag tamper
Külön tudok adni egy automata tampert is hozzá, de azt 15 ezerért vettem 1 hónapja, szóval annak ára + 10 ezer Ft.
Fényképek este
Graef CM70-el együtt vásárlónak ajándék a tamper plussz adok hozzá minden tisztítószert (kávéfőzőgéphez Tersonet, darálóhoz Pully vagy mi fene)
Ár: 50,000,- Ft
Szia!
Kérem egyben az egészet!
De fotók jöhetnek.
BB
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Gaggia Classic Eladó
Eladó fenti kávéfőző, kapcsolókon kicsi kopás, amúgy patika állapotú. 2005-ös gyártású, nyomás beállítva 9 bar-ra. Vízkőtelenítve, Tersonettel átmosva, minden tisztítva. Jár hozzá egy rozsdamentes tejkiöntő 60 ml, 1 és a duplaszűrő, vakszűrő a tisztításhoz és a vacak műanyag tamper
Külön tudok adni egy automata tampert is hozzá, de azt 15 ezerért vettem 1 hónapja, szóval annak ára + 10 ezer Ft.
Fényképek este
Graef CM70-el együtt vásárlónak ajándék a tamper plussz adok hozzá minden tisztítószert (kávéfőzőgéphez Tersonet, darálóhoz Pully vagy mi fene)
Ár: 50,000,- Ft