Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sage szett - BES920 dual boiler+ BCG820 őrlő
- marantzfan
- Nincs visszaút
- Értékelés: 17
Re: Sage szett - BES920 dual boiler+ BCG820 őrlő
Fórumon kívül elkelt, zárom.
- marantzfan
- Nincs visszaút
Valakinek egy szuper főző-daráló szett szuper áron? (félár alatt)
- marantzfan
- Nincs visszaút
Nagyot vágok az áron, az új ár: 249.000Ft - ez már félár alatt van!!!
- marantzfan
- Nincs visszaút
329.000Ft a szett új ára. Alkalmi vétel szerintem ennyiért…
- marantzfan
- Nincs visszaút
- marantzfan
- Nincs visszaút
Sage szett - BES920 dual boiler+ BCG820 őrlő
Kihasználatlanság és helyhiány miatt nehéz szívvel megválnék szeretett Sage szettemtől. (még így is marad 2 főző és 1 daráló
)
A főző a méltán híres Sage BES920 ami a Sage csúcs gépe.( PID, OPV, fejfűtés, külön bojler a gőznek, időzíthető bekapcsolás stb). Ez egy osztrák darab, ott Gastroback néven fut(ott).
Aki nem ismerné: Két bojlere van, PID-es, időzítős (reggel beindul időre és felmelegíti magát) és előáztatás van beleépítve gyárilag. A tetején a csésze melegítő is szuper illetve a sok kis beépített praktikus okosság. Azt is mondhatnám, hogy ez a kávéfőzők iphone-ja
A gép hibátlan állapotú, tökéletesen működik.
Mindig szűrt vízzel használtam (nagyon keveset), rendszeresen karban tartottam. Kb. 1.5 éve volt márkaszervízben átnézetve, szervízeltetve Szigetszentmiklóson. Azóta keveset használtam.
A gyári állapothoz képest 1 tuning is el lett végezve rajta amivel most forró vizet nem ad ugyan (én azt nem használtam) viszont lehet vele nyomás profilozni. Specialty kávé rajongóknak remek választás!
A daráló időzíthető adagolója pedig rendkívül gyors és kényelmes használatot biztosít…
Egy remek VST szűrőt, 1 gyári kart, 1 IMS egyszemélyes szűrőt, 1 tampert és 1
Motta portafilter szintezőt adok hozzá.
Ára: 349.000Ft a főző + daráló a kiegészítőkkel együtt
Hely: Fót
Privát üzit vagy email-t írjon akit érdekel
A főző a méltán híres Sage BES920 ami a Sage csúcs gépe.( PID, OPV, fejfűtés, külön bojler a gőznek, időzíthető bekapcsolás stb). Ez egy osztrák darab, ott Gastroback néven fut(ott).
Aki nem ismerné: Két bojlere van, PID-es, időzítős (reggel beindul időre és felmelegíti magát) és előáztatás van beleépítve gyárilag. A tetején a csésze melegítő is szuper illetve a sok kis beépített praktikus okosság. Azt is mondhatnám, hogy ez a kávéfőzők iphone-ja
A gép hibátlan állapotú, tökéletesen működik.
Mindig szűrt vízzel használtam (nagyon keveset), rendszeresen karban tartottam. Kb. 1.5 éve volt márkaszervízben átnézetve, szervízeltetve Szigetszentmiklóson. Azóta keveset használtam.
A gyári állapothoz képest 1 tuning is el lett végezve rajta amivel most forró vizet nem ad ugyan (én azt nem használtam) viszont lehet vele nyomás profilozni. Specialty kávé rajongóknak remek választás!
A daráló időzíthető adagolója pedig rendkívül gyors és kényelmes használatot biztosít…
Egy remek VST szűrőt, 1 gyári kart, 1 IMS egyszemélyes szűrőt, 1 tampert és 1
Motta portafilter szintezőt adok hozzá.
Ára: 349.000Ft a főző + daráló a kiegészítőkkel együtt
Hely: Fót
Privát üzit vagy email-t írjon akit érdekel