Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fél éves VBM Domobar Junior HX eladó, makulátlan
Re: Fél éves VBM Domobar Junior HX eladó, makulátlan
Fel. Még mindig eladó, új árának afeléért. 

200 ezer, alku nincs, Tiszaújvárosban megtekinthetõ, vagy futárrap küldöm, amit a vevõ áll.
Up, irj, ha erdekel. pszilvasi1990 kukac gmail pont com
Árcsökkenés! 220.000 ft! Utolsó ár, alku nem érdekel, köszönöm! Nem eladó 200.000-ért. A gép Tiszaújvárosban vehetõ át, vagy futárral, amit a vevõ fizet! Köszönöm!
Hello!
Megkérdezhetem, hogy milyen darálóval használtad?
Köszi!
Zoli
Megkérdezhetem, hogy milyen darálóval használtad?
Köszi!
Zoli
240 ezer ft az ár
Fél éves VBM Domobar Junior HX eladó, makulátlan
Elado VBM Domobar Junior HX gepem, ami gyakorlatilag uj, egy eve lett ujonnan vasarolva a coffeeitalia weboldalrol, csak lagyitott vizzel volt hasznalva, illetve rendszeresen szakszeruen vizkotelenitve (bar nem nagyon volt mit, csak a biztonsag kedveert). A gep karcmentes, vegig rez csovezes, gicar, solid state relay, inox haz, rez HX bojler, gyorsan felmelegszik, hostabil, 2 manometeres, nagyon minosegi alkatreszekkel van osszerakva es a legjobb kavekat foztem vele, amit valaha ittam. Minden gyari alkatresze, doboza, stb megvan. Nem volt sokat hasznalva, kb fel evig reggelente egy ristrettot foztem le rajta, viszont a gozkart kb egy kezemen meg tudnam szamolni, hogy hanyszor hasznaltam, nem iszok tejes kavekat. Eladas oka: kulfoldre koltoztem, ahova nem tudom magammal vinni. Adok hozza egy AVX 4 kereszt orlemenyeloszlatot is. Ara: 260.000ft.
Irj, ha erdekel: [email protected]
Irj, ha erdekel: [email protected]
- Csatolmányok
-
- 7A478645-04BD-477E-996B-C6869E37DE96.jpeg (1.69 MiB) Megtekintve 2722 alkalommal