Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gaggia New Baby Twin + PID
Köszönöm az érdeklődést a kávéfőző és a daráló elkelt.
Küldtem PM-et.
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
a szett ára egyben 90000.- Forint.
Ez így egy nagyszerű ár, jól fog vele járni, aki megveszi
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Néhány napig még hirdetem a szett ára egyben 90000.- Forint.
Eladóvá vált a kávéfőző szettem. A gaggia new baby twin kávéfőzőt Temesvári Szabolcs (SID) alakította át. Be lett építve a képen látható PID az opv és a gőz csap be lett állítva. Adok hozzá, egy fej tömítést, valamint a képen látható szűrőket, tampereket, karokat. A gyári szűrőkön kívül van hozzá szimpla és dupla valamint podos szűrő. Az iberital challenge kávédaráló is átesett egy kis átalakításon. A bab tartály méretét lecsökkentettem, a házba zajszigetelő hab lemez lett rakva hangcsillapítás miatt, valamint őrlési skála lett rakva a könnyebb beállítás miatt. A kávéfőző csak szűrt vízzel volt használva. Teljesen át lett takarítva tersonettel, valamint a biztonság kedvéért vízkőtelenítve is lett.Elsősorban itthonról szeretném eladni, de értelmes távolságba elviszem, ha az üzemanyag költséget előre megkapom (szerintem érthető, elkerülném a kamu utaztatásokat).Az irányár: egyben 110.000.- Ft. Ha a daráló nélkül akkor 90.000.-Tel.: 06209465558 Cím: Kisvárda