Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
La Pavoni Europiccola
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
Re: La Pavoni Europiccola
A kis ékszerdoboz elkelt. Köszönöm, zárom.
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
- ajkamici
- V.I.P.
Lemaradt képek a szűrőkröl ..
A speckó felső szűrőt nem fotóztam a gépen magán.
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
- ajkamici
- V.I.P.
Ár lemaradt sorry, 180e kompletten az eredeti es nyitott Szűrös portafilteres karral, szűrőkkel stb együtt. Mennyei finom kávét készít illetve készíthetsz vele
- ajkamici
- V.I.P.
La Pavoni Europiccola
Eladnám La Pavoni europiccola karos kávéfőző gépem,
kiegeszitő tartozékaival. A gép gyönyörű allapotban van , valóban nagyon keveset használtam.
Megtekinthető, átvehető személyesen budapesten .
Néhány kép feketeként jekenik meg, pont a filterekről, karról , ezeket privatban vagy emailen szivesen küldöm
kiegeszitő tartozékaival. A gép gyönyörű allapotban van , valóban nagyon keveset használtam.
Megtekinthető, átvehető személyesen budapesten .
Néhány kép feketeként jekenik meg, pont a filterekről, karról , ezeket privatban vagy emailen szivesen küldöm