Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Gaggia classic eladó
- absintheman
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Gaggia classic eladó
Az új ára 68ezer kiváló magyar forint!
Érdeklődni : itt vagy tel. O6702090188
- absintheman

Gaggia classic eladó
Szerintem nehez lesz 75ert eladni, mert ez mar a 2015ben lebutitott valtozata a Gaggia Classic-nak, ami nem tul keresett tipus..
A tényleges használt során én nem tapasztaltam hátrányát, bár a műszaki paraméterek alapján valóban vonzóbb az old modell.
Nem akarom elkotyavetyelni, majd látjuk.
Természetesen nem sértődöm meg ajánlatot esetén,ez üzlet, csak azt akartam jelezni, h nem minden áron eladó.
Gaggia classic eladó
Szerintem nehez lesz 75ert eladni, mert ez mar a 2015ben lebutitott valtozata a Gaggia Classic-nak, ami nem tul keresett tipus.
- absintheman

Gaggia classic eladó
Ára fix 75eFt
- absintheman

Gaggia classic eladó
Akkor fussunk neki még 1X (Nem vagyok jártas fórumozó, bocsánat)
Eladó a képek szerinti állapotban, újszerűen alig több mint 2 éves Gagggia Classic karos kávégép gépváltás miatt.Friss teljes szervíz (kar tömítés/ felső szűrő / kávészűrő cserélve) rendszeresen karbantartott.Napi 1-2 kávét főztünk rajta.Kipróbálható Debrecenben, a későbbi esetleges reklamáció elkerülése miatt a személyes átvétel preferált. Előre utalást követően küldöm a vevő által választott módon, az ő felelősségére.
- absintheman

Gaggia classic eladó
Ajánlom a fórumozó társak figyelmébe.