Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
La Pavoni Cellini
- Istvan2107
- Nincs visszaút

- Értékelés: 2
La Pavoni Cellini
Úgy néz ki h elkelt...egyenlőre jegelve.
La Pavoni Cellini
A faema vagy 10 éve nálam szolgál....meguntam valahogy...és őszinte leszek, de nem tetszik külső ....haha...kávébogár:D...tudod menni bogár van a fejemben?...és mind iszonyat pénzekbe kerül:D:D:D
Nem akarom szétoffolni a topikot.
Akkor hajrá!
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
A Silviaval nem sokkal lennél beljebb a Faema-hoz képest. Szerintem sokkal messzebbre jutnál, ha nem eladnád a Faema-t, hanem dobatnál bele egy PID-et, profi felső szűrőt esetleg Renekát adnál neki. Ezeknél a gépeknél a rézcsövezés értelméről megoszlanak a vélemények. Ha az így kimaxolt gépedhez képest jobbat szeretnél, jó mélyre kéne nyúlni a zsebedbe.
Tudom, ha beindul a kávébogár, kaparászva az ember fejében hajlamos felülírnini az ésszerűséget.
A faema vagy 10 éve nálam szolgál....meguntam valahogy...és őszinte leszek, de nem tetszik külső....haha...kávébogár:D...tudod menni bogár van a fejemben?...és mind iszonyat pénzekbe kerül:D:D:D
La Pavoni Cellini
Nincs konkrét elképzelés....de valami E61 fejjel szerelt gépre gondoltam első körben........de régebben nagy szerelem volt egy egyszerű Sylvia is..
A Silviaval nem sokkal lennél beljebb a Faema-hoz képest. Szerintem sokkal messzebbre jutnál, ha nem eladnád a Faema-t, hanem dobatnál bele egy PID-et, profi felső szűrőt esetleg Renekát adnál neki. Ezeknél a gépeknél a rézcsövezés értelméről megoszlanak a vélemények. Ha az így kimaxolt gépedhez képest jobbat szeretnél, jó mélyre kéne nyúlni a zsebedbe.
Tudom, ha beindul a kávébogár, kaparászva az ember fejében hajlamos felülírnini az ésszerűséget.
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Milyen új gépre gyűjtesz?
Nincs konkrét elképzelés....de valami E61 fejjel szerelt gépre gondoltam első körben........de régebben nagy szerelem volt egy egyszerű Sylvia is..
La Pavoni Cellini
Valakinek 60ért?....befejeztem a saját magam alá licitálást.....vigyétek a Faemát is...kell a pénz az új gépre:)
Milyen új gépre gyűjtesz?
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Valakinek 60ért?....befejeztem a saját magam alá licitálást.....vigyétek a Faemát is...kell a pénz az új gépre:)
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Szerintem ez elsősorban a speciális dizájnnak köszönhető, pedig valószínűleg jó kis gép. Nem tudom pl., hogy egy PID-et hova lehetne rakni rá. Ha "hagyományos" felépítésű kasznija lenne, már rég elkelt volna, esetleg nem is akarnád eladni.
Nem mindenki akar PID -et....egy kezdő gépnek több mint ideális.....anno összetettem volna a kezem ha egy ilyet tudtam volna birtokolni....és mivel pár hete kényszerűségből használom, állíthatom h nem nem rossz gép.
A Faemaval nem egy kategória, de nem a kávé minősége a kérdéses, nekem inkább a súlykülönbség miatt jobb a Family...stabilabb.
La Pavoni Cellini
... furcsa ez az érdektelenség....
Szerintem ez elsősorban a speciális dizájnnak köszönhető, pedig valószínűleg jó kis gép. Nem tudom pl., hogy egy PID-et hova lehetne rakni rá. Ha "hagyományos" felépítésű kasznija lenne, már rég elkelt volna, esetleg nem is akarnád eladni.
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Az új ára legyen 65E forint......kicsit OFF, de esetlegesen hanglemezeket beszámolok:)
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
...várom az ajánlatokat, furcsa ez az érdektelenség....
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Még mindig eladó.....
...viszont napi rendszerességgel el kezdtem használni, ameddig a Faemához megjön a tömítés. Azt kell hogy mondjam h együtt lehet vele élni, és hiába nem réz bojleres nem hiszem h rosszabb lenne mint a Family -m.....időközben a szűrőt is pótoltam
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Még mindig eladó, várom az érdeklődő kérdéseket:)
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
nem tudom, hogy a Faema milyen gőzt produkál, de ugyanilyen szerkezet van a karos Pavonimhoz, és isteni habot produkál. Igaz, elsőre nem ment, nagyon pontosan kell beállítani az adagoló tekergetőt
Nagyon könnyű volt vele készíteni, semmi bűvészkedés, csak ömlött a tejhab.....de kézzel edényben sokkal homogénebb, sokkal tömörebb habot lehet készíteni,...de ugye arra figyelni kell:)
La Pavoni Cellini
A kinézete egy vicc,egyébként nem csúnya, csak olyan megosztó.....és nem mondanám h gyengébb lenne a Faema Family -m. Egyedül a gőz nem tetszett, sajnos ezzel a tejhabosítóval nem lehet olyan habot készíteni mint a Faemával......korábban ment is a dilemma h melyik gép maradjon meg...
nem tudom, hogy a Faema milyen gőzt produkál, de ugyanilyen szerkezet van a karos Pavonimhoz, és isteni habot produkál. Igaz, elsőre nem ment, nagyon pontosan kell beállítani az adagoló tekergetőt
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Én is azt írnám róla, hogy a tudása komolyabb, mint a kinézete.
A kinézete egy vicc,egyébként nem csúnya, csak olyan megosztó.....és nem mondanám h gyengébb lenne a Faema Family -m. Egyedül a gőz nem tetszett, sajnos ezzel a tejhabosítóval nem lehet olyan habot készíteni mint a Faemával......korábban ment is a dilemma h melyik gép maradjon meg...
La Pavoni Cellini
Egész komoly kis gép, még fejfűtés is van benne. Ennyit bőven megér.
http://eshop.lapavoni.com/it/lanotattac ... ellini.pdf
Én is azt írnám róla, hogy a tudása komolyabb, mint a kinézete.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
La Pavoni Cellini
Egész komoly kis gép, még fejfűtés is van benne. Ennyit bőven megér.
http://eshop.lapavoni.com/it/lanotattac ... ellini.pdf
- Istvan2107
- Nincs visszaút

La Pavoni Cellini
Eladó a címen említett La PAvoni Cellini eszpresszó gép.
Keveset használt, szinte karcmentes, gyári tejhabosítójával.
Sajnos az egyszemélyes szűrője nincs meg, azt az új tulajdonosnak pótolnia kell majd.
A gyári infók: http://eshop.lapavoni.com/en/pump-machi ... i-cpl.html
Mivel tudom hogy ismeretlen gép ezért egy teszt féleség: http://mookaar.wixsite.com/webpage/la-p ... spressogp-
Az ára legyen: 70E forint