Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gaggia Classic (nem működik, alkatrésznek)

Lezárt
veng123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: veng123 »

Rendben. Küldj egy címet privátban ahová elpostázhatom.
Köszi
Privát ment.

Nem fogok unatkozni az elkövetkezendő hetekben.. Pavoni, mazzer, GC restaurálás/javítás

stef
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: stef »

Én soproni vagyok.
Úgy csináltuk legutóbb atc-el, hogy leküldött nekem egy gépet, átnéztem és ha lehetett vele valamit kezdeni akkor kifizettem, ha nem lett volna benne fantázia, akkor visszaküldtem volna neki.
Te leküldöd a gépet, és ha valóban "menthetetlen" akkor visszaküldöm neked mellé csomagolva a te postaköltségedet, ha reális áron menthető, akkor elutalom neked a vételárat.

Ha jó így neked, akkor privátban megbeszéljük a részleteket.

Rendben. Küldj egy címet privátban ahová elpostázhatom.
Samsung PS64F8500 :: Pioneer SC-LX76 :: Logitech Transporter :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Hidegen működik, mikor bemelegszik, csak búg. Ezzel vittem be a szervizbe, de ránézésre azonnal mondták, hogy ezen kívül sanszos egy bojlercsere is, mivel úgy látják hogy folyik. ezért tettem fel a 3. képet, ahol alulról is látszódik, illetve a belső képeket is.
A gőzcsap kissé csöpög, de azt hiszem ez csak tömítéshiba. Még nem láttam GC-t ami nem csöpögött volna...
Egyébként váci vagyok, de néha azért Pesten is járok...

Rendes srác, megbízhatsz benne.

veng123
Fórumlakó
Fórumlakó

Hidegen működik, mikor bemelegszik, csak búg. Ezzel vittem be a szervizbe, de ránézésre azonnal mondták, hogy ezen kívül sanszos egy bojlercsere is, mivel úgy látják hogy folyik. ezért tettem fel a 3. képet, ahol alulról is látszódik, illetve a belső képeket is.
A gőzcsap kissé csöpög, de azt hiszem ez csak tömítéshiba. Még nem láttam GC-t ami nem csöpögött volna...

Én soproni vagyok.
Úgy csináltuk legutóbb atc-el, hogy leküldött nekem egy gépet, átnéztem és ha lehetett vele valamit kezdeni akkor kifizettem, ha nem lett volna benne fantázia, akkor visszaküldtem volna neki.
Te leküldöd a gépet, és ha valóban "menthetetlen" akkor visszaküldöm neked mellé csomagolva a te postaköltségedet, ha reális áron menthető, akkor elutalom neked a vételárat.

Ha jó így neked, akkor privátban megbeszéljük a részleteket.

stef
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Engem lehet érdekelne a gép. de előtte szívesen megvizsgálnám.
Hova valósi vagy?

A búgáson kívül más hibája van a gépnek, vagy csak ennyi a gond vele?
Valahol csöpög, folyik, szivárog a víz?

Ha jól értem, akkor hidegen működik, melegen csak zúg?

Samsung PS64F8500 :: Pioneer SC-LX76 :: Logitech Transporter :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

veng123
Fórumlakó
Fórumlakó

Szóval pár napja az addig tökéletesen működő Gaggia Classic gépem, minden előzmény nélkül megadta magát. Hidegen megy rendesen, de mikor felmelegszik, furcsa búgó hangja van, és nem lehet csapolni vele. A gőzcsövön keresztül jön víz. A szervizben 50ezer forintot mondtak a javítására, amit kissé eltúlzottnak találtam, és így nem kértem a javítását. Aki lát benne fantáziát, és talpra állítaná, vagy egyszerűen csak megvenné alkatrésznek, az most 15.000.- Forintért elviheti. A képen látható Rancilio Silvia gőzcső + 5.000.-Ft.
Kívülről nagyon szép állapotban van, pár képet mellékelek róla:

Engem lehet érdekelne a gép. de előtte szívesen megvizsgálnám.
Hova valósi vagy?

A búgáson kívül más hibája van a gépnek, vagy csak ennyi a gond vele?
Valahol csöpög, folyik, szivárog a víz?

Ha jól értem, akkor hidegen működik, melegen csak zúg?

stef
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szóval pár napja az addig tökéletesen működő Gaggia Classic gépem, minden előzmény nélkül megadta magát. Hidegen megy rendesen, de mikor felmelegszik, furcsa búgó hangja van, és nem lehet csapolni vele. A gőzcsövön keresztül jön víz. A szervizben 50ezer forintot mondtak a javítására, amit kissé eltúlzottnak találtam, és így nem kértem a javítását. Aki lát benne fantáziát, és talpra állítaná, vagy egyszerűen csak megvenné alkatrésznek, az most 15.000.- Forintért elviheti. A képen látható Rancilio Silvia gőzcső + 5.000.-Ft.
Kívülről nagyon szép állapotban van, pár képet mellékelek róla:

Lezárt

Vissza: “Használt kávéfőző készülékek”