Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gaggia Classik

Lezárt
bazzs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 311

Gaggia Classik

Hozzászólás Szerző: bazzs »

Ok.
Örülök, hogy segíthettem.

Le is főztem Kimber ex-készülékével életem első nem automata módon készült kávéját, egy Paganini blendből. Volt kis krém a tetején, az íze is finom volt, de egyelőre a Nespresso kapszula színvonalát még nem értem el vele.

Sok változós ez a játék is, ahogy tapasztalom!
Majd lesz még ez jobb is sok próbálgatás után.

Kimbernek köszönöm a lehetőséget, a tippeket a kezdéshez, Bélának pedig a vásárlási tanácsot!

...milyen örlőt érdemes venni? ;-)
Finesse !

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Gaggia Classik

Hozzászólás Szerző: AVX »

Már meg is beszéltünk mindent.
Ok.
Örülök, hogy segíthettem.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Gaggia Classik

Tudom, saját kép, de ma ügyeletben vagyok. Egyébként pont így néz ki a gép, állapotra is, csak a főzőfej nem ilyen aranyos színű, meg nincs rajta az embléma.
Aladtam a géped alapáron.
Ő fog jelentkezni nálad: bazzs

Vendég

Gaggia Classik

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Így néz ki, mint a mellékelt képen, csak a kis embléma hiányzik róla (ami mellesleg eléggé elcsúfítja...)

http://www.ugoliniparts.com/user/Gaggia ... 0Black.jpg
Én pont egy olyan fém emblémát vadászok dekornak. :-))

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Gaggia Classik

Hozzászólás Szerző: earforce »

Így néz ki, mint a mellékelt képen, csak a kis embléma hiányzik róla (ami mellesleg eléggé elcsúfítja...)

http://www.ugoliniparts.com/user/Gaggia ... 0Black.jpg

1-2 saját fotót tehetnél fel, hogy milyen állapotú. 
Ezek szerint akkor nem a ráncfelvarrott ezüst előlapos.

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Gaggia Classik

Anyagi okok miatt megválnék a kb. 1-1,5 évvel ezelőtt SID-től vett fekete színű Gaggia Classik kávéfőzőmtől. Azt nem tudom megmondani, hogy hány éves a gép, de kifogástalanul működik, nincs leharcolva.

Adom hozzá a kart, amire azonban venni kell majd egy új műanyag foglalatot (kb. 1000,-Ft), mert a régi elrepedt, de így is használható. Adok hozzá 1 db egyszemélyes és 1 db kétszemélyes szűrőt, egy vakszűrőt a tisztításhoz, és egy szép fém tampert.

Az egészért kérek fix 40.000,-Ft-ot.

A készüléket Bp., XVIII. kerületből lehet elvinni, vagy behozom metróvonalon a városba ha kell. Esetleges posta (futár)költséget az ár nem tartalmazza.

06-70/942-5530

Sajnálom, hogy el kell adnod.
Ez egy nagyon jó masina.Sokkal jobb kávét lehet vele készíteni, mint az autómata csoda PVC gépekkel.

Lezárt

Vissza: “Használt kávéfőző készülékek”