Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2118

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

mishow írta:
2022.12.26., hétf. 10:09
Shimano írta:
2022.12.23., pén. 18:31
Nálam a dt,si3,enigma trió ….
Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya ….
Hopp, ezt átugrottam, pedig fontos. Tehát nálad CD a forrás, és az Obelisk belső kártyája a dac. A Si3-ban gondolom v2.3 a kártya, az Si2 - ezek szerint, ahogy írod - kis kártyás. Lehet tudni, melyik v1… ?

Szóval te most igazából KÉT új készüléket tesztelsz, ezt is számold bele!
Csak egy új elem van,az si3.A futómű a dt,aztán az erősítő,+az enigma 5.Az si2-ben 1.2-es kártya van,az si3-ban meg egy 2.1-es.Mondjuk így igaz hogy mondhatjuk hogy két új elem is van,az si3 + a nagykártya.Egy pár mozdulattal egy új elemmé is tehetném,lehet meg is teszem,kiskártyát még úgy sem próbáltam si3-ba.
Kevésnek,vagy szokatlannak tűnik a kimeneti jelszintje a nagykártyának az si-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shimano 2022.12.26., hétf. 10:40-kor.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

konok írta:
2022.12.25., vas. 23:14
Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal
Én is váltottam (SI3 > Thesis), amiről írsz, az összes Heed-en belüli lépésnél hasonlóan éreztem, most is.
Hangerő tekintetében nem érzed úgy, hogy egyre feljebb kellene menned? Engem ez is kísért.
Na igen,ez is egy olyan pont ami szokatlan.Az si2-ben az 1.2-es kártya hangereje is teljesen másként működik mint az si3-ban a 2.1-es kártya.Utóbbi mintha erőltetné a minél nagyobb hangerőt ahhoz hogy jól essen.Az si2-nél ezt sem tapasztaltam.Már azon is agyalok hogy beleteszem a kiskártyát az si3-ba,már csak kíváncsiságból is.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2507

Hozzászólás Szerző: mishow »

Shimano írta:
Nálam a dt,si3,enigma trió ….
Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya ….
Hopp, ezt átugrottam, pedig fontos. Tehát nálad CD a forrás, és az Obelisk belső kártyája a dac. A Si3-ban gondolom v2.3 a kártya, az Si2 - ezek szerint, ahogy írod - kis kártyás. Lehet tudni, melyik v1… ?

Szóval te most igazából KÉT új készüléket tesztelsz, ezt is számold bele!

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2272

Hozzászólás Szerző: cables »

alto írta:
2022.12.25., vas. 17:20

Ismert jelenség ez, ha sokáig élsz együtt egy készülékkel, a füled hozzászokik, rááll az adott hangzásra, és ezután egy másik készüléket bekötve - főleg ha az nem kategóriákkal jobb - egy ideig nem olyan komfortosan, idegenül hat a hangzása. El kell telnie egy kis időnek hogy hozzászokjon a füled, és megszeresd az új hangot.
A jobb hangzás nem hat idegenül.

konok
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 77

Hozzászólás Szerző: konok »

Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal
Én is váltottam (SI3 > Thesis), amiről írsz, az összes Heed-en belüli lépésnél hasonlóan éreztem, most is.
Hangerő tekintetében nem érzed úgy, hogy egyre feljebb kellene menned? Engem ez is kísért.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK ! :)

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3140
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Shimano írta:
2022.12.25., vas. 16:43
mishow írta:
2022.12.25., vas. 15:28
Shimano írta:
2022.12.25., vas. 13:52
Nem mozgat meg,és az emocionális hatások sem jönnek még át annyira.
Na majd meglátjuk hosszabb távon.
Nem, ez eldőlt. Te is tudod, már csak győzködöd önmagad bocs.gif
Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal,és ez mindig is így volt.Most is azt érzem mintha egy gát lenne köztem és a hangzás közt,amit vagy én emelek,vagy a készülék,nem tudom,de ott van,és ameddig ez a gát át nem szakad,és nem tudok önfeledten lubickolni a zenei árban,addig az van ami most is.
Nem vagyok egy egyszerű eset. :D De ezt már átéltem többször is,pl akkor is mikor az első si2-est adta Zsolt,mert az sem tetszett egy ideig,és egy idő után szóltam is neki hogy én kérném inkább vissza azt a régebbi si-t amit beszámolt,de annak már csak a hűlt helye volt,mert oda adta közben másnak.Ezután az si2-vel végül is sikerült egy olyan barátságot kialakítanom,ami még most is tart,szóval korai még temetni ezt az si3-at,mert végül is tetszik,csak még nem tudom úgy élvezni is,ahogyan annak értelme is van..
Majd meglátjuk,időt adok neki,és remélem ledönteti velem azt a fránya akadályt is. :D
Ha meg nem,akkor meg úgy jártam,nem tragédia ez.
Ismert jelenség ez, ha sokáig élsz együtt egy készülékkel, a füled hozzászokik, rááll az adott hangzásra, és ezután egy másik készüléket bekötve - főleg ha az nem kategóriákkal jobb - egy ideig nem olyan komfortosan, idegenül hat a hangzása. El kell telnie egy kis időnek hogy hozzászokjon a füled, és megszeresd az új hangot. Lehet, hogy ez sose következik be, akkor mellényúltál.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2022.12.25., vas. 15:28
Shimano írta:
Még nem dőlt el,csak egyszerűen nehezen kötök barátságot az új hangzásokkal,és ez mindig is így volt.Most is azt érzem mintha egy gát lenne köztem és a hangzás közt,amit vagy én emelek,vagy a készülék,nem tudom,de ott van,és ameddig ez a gát át nem szakad,és nem tudok önfeledten lubickolni a zenei árban,addig az van ami most is.
Nem vagyok egy egyszerű eset. :D De ezt már átéltem többször is,pl akkor is mikor az első si2-est adta Zsolt,mert az sem tetszett egy ideig,és egy idő után szóltam is neki hogy én kérném inkább vissza azt a régebbi si-t amit beszámolt,de annak már csak a hűlt helye volt,mert oda adta közben másnak.Ezután az si2-vel végül is sikerült egy olyan barátságot kialakítanom,ami még most is tart,szóval korai még temetni ezt az si3-at,mert végül is tetszik,csak még nem tudom úgy élvezni is,ahogyan annak értelme is van..
Majd meglátjuk,időt adok neki,és remélem ledönteti velem azt a fránya akadályt is. :D
Ha meg nem,akkor meg úgy jártam,nem tragédia ez.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:
2022.12.23., pén. 17:41

@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Ha már gyűlt tapasztalat, még írhatnátok a miértekről.

Számomra egyértelmű volt már az első bekapcsolásnál, hogy X2-vel "jobb" és hasonlót olvastam egy külföldi review-ban is.
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...? gondolkodik.gif
Ma visszakötöttem a tápot.Igaz hogy nincs még bejáratva az si3,ahhoz kéne még plusz egy hét legalább,de majd járódik így.
Az első benyomás ugyanazon a zenén szinte az mint az si2 esetében mikor azt tápoljuk.Több erő,dinamika,szélesebb sztereó kép,és egy dögösebb előadásmód.
Elsőre ez jött le most,jól szól,egyértelműen jobban is mint az si2 a táppal,csak egyelőre még mindig nem tud úgy hatni rám mint ahogyan az si2 tudott.Nem mozgat meg,és az emocionális hatások sem jönnek még át annyira.

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Hozzászólás Szerző: Klaca »

iistván írta:
2022.12.23., pén. 17:20
Akkor én vagyok az egyik a 3-ból :rolleyes:
Haverom - szintén István - rendelt/vett egy Lagrange-Új-Envoy (Stradivarius?) párost már jó ideje Zsolttól. Remélem létrejött a dolog, a próba hallgatás óta egyikükkel sem beszéltem. Mindig invitál, hogy menjek el hozzá, de még nem jutottam el odáig. Valaki hallotta már ezt a komolyabb duót is esetleg?
(Őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy egy normál méretű dolgozószobában az x2-tlen si3 + enigma 5 -fogatot hajtva bárki vakaródzni kezdene, hogy valami jobbat akar. Egy ideje lustaságból (minden forrásomnak valami baja van) csak a youtube-ról hallgatok zenét (na jó átfolyatva egy allo digi-one-on és egy metrum octave-on, és előkapartam egy 8000 ft os toshiba dvd lejátszót, és néha ráengedek néhány cd-t is erről mint futóműről az octave-ra és az si-re), de tul. képpen az én igényeimet ez teljesen kielégíti még így is. Bár egy ideje olyan jellegű szellemi terhelésnek vagyok kitéve, hogy mást nem nagyon tudok csinálni - még olvasni sem -, egyedül a teljes szellemi hibernációban történő zenehallgatás maradt, de azért, hogy ez így is működik, asszem mégis főleg az si-enigma testvérpár a felelős. Biztos lehet valami ormótlan méretű, árú és kinézetű dolgot találni, amelyik egy 0.001 mm-es tűréshatárral beállított pozícióból, 1000000 Mb/sec felbontású anyagokat 'Mi a Q..A élet van?" formátumba átkódolva "érdekesebben" prezentál, ha "kicsontozzuk" a dologból a püspökfalatját és csak arra figyelünk, de ezt a sportot én tul. kép. még friss állapotban sem szoktam űzni... )

bodnart
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: bodnart »

Obeliskkel hajtok dynókat. Nekem nagyon bejött a hangjuk, nem érzek semmiféle hátrányt(ok, sosem lesz egy igazán jó csöves, de nem is kell), nem csuklik meg, élvezetes hangot produkál es a műfajokban sem válogat.
A szinergia szerintem megvan :)
A héten volt nálam egy barátom, aki tényleg komoly rendszert hallgat és a tapasztalata sem az elmúlt hétre korlátozódik, elismerően nyilatkozott "azokról a kis dobozokról". Vagyis nem csak elfogultság a részemről.
Egy próbát megér, csak bátran :)

Aztán ha a malac marad, akkor marad :)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3252

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Gulka. írta:
2022.12.23., pén. 19:37
Alex_Aston írta:
2022.12.23., pén. 11:03
27-étöl nálam lesz pár napig egy Lagrnge.
Ha valakit érdekel, milyen a Dynokkal, szívesen látom.
Na végre!
Zsolttal pont pár hónapja beszéltünk Dyno ügyben.
Kifejezetten ajánlotta a Heed erősítőket a Dynokhoz. (Régebben is megértették egymást)
Én egy másik irányba indultam el, de a Lagrange engem is lázba hozna.
Kiváncsian várom, hogy mennyire tetszik majd. Ha marad, akkor már csak jó kábelek kellenek. :D
Igen, mondta is, hogy pár éve külföldön Dynoval közösen állítottak ki, és jól illettek egymáshoz.

Azért még nem kell senkinek hiú ábrándot kergetni, hogy a vonyító malac akkor most már biztosan megy a háztól. :smile29:
Ahhoz nagyon, de nagyon nagyot kell alakítania nálam bárminek is, hogy ez a PM-11S1-et lecseréljem

Nem olyan rég hallgattam amúgy máshol Lagranget, közvetlen egy Obelisk mellett, és ott nem hagyott kétséget sem, hogy milyenek az erőviszonyok (nyilván az előbbi javára). Nem apró, mintha különbség volt, hanem számomra egyértelmű volt minden tekintetben, hogy miért kerül többe.
Most, amikor beszéltünk Zsolttal, jeleztem neki diszkréten, hogy az Obelisket igazából ki se szeretném itthon próbálni, csak a Lagranget.

Szóval az nem kérdés, hogy egy nagyon komoly erősítő. Kíváncsi vagyok én is, hogy mit hallok majd nálam belőle.
Csak a Marantz! :-D

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 372

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Alex_Aston írta:
Na végre!
Zsolttal pont pár hónapja beszéltünk Dyno ügyben.
Kifejezetten ajánlotta a Heed erősítőket a Dynokhoz. (Régebben is megértették egymást)
Én egy másik irányba indultam el, de a Lagrange engem is lázba hozna.
Kiváncsian várom, hogy mennyire tetszik majd. Ha marad, akkor már csak jó kábelek kellenek. :D
Lindemann Limetree Network + Kenwood 5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

Shimano írta:

Meg attól is függhet hogy milyen a körítés.Nálam a dt,si3,enigma trió így a táp nélkül tűnik egy kerek egésznek első nekifutásra,de később mint írtam is,kipróbálom a táppal is.Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya,egy da-val mindkét erősítő elött lehet nem érezném ennyire nyilvánvalónak az si3 jobb hangját.
Adjak kölcsön egy DA-t? :kapdelm:

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2022.12.23., pén. 18:11
BLX írta:
@Mishow, @Shimano: Végül mindketten az Obelisk Si3 mellett döntöttetek? Önmagában vagy X2-vel?
Számomra egyértelmű volt már az első bekapcsolásnál, hogy X2-vel "jobb" és hasonlót olvastam egy külföldi review-ban is.
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...?
Én végül az Si3 mellett döntöttem, X2 nélkül.
Nincs előny vagy hátrány, nekem egyszerűen így kerek, az Enigma5-tel.
Az Si2 meg egyértelműen igényli az X2-t, de azt ugyanígy nem tudom szavakkal körbeírni, miért?
Az ok valahol a két Si eltérő tápolása körül lehet, de ez is csak spekuláció a részemről.
Igen, én is olvastam, hogy van aki meg az Si3 + X2 felállásra esküszik - azt hiszem, ez innentől tényleg ízlés dolga, és csak úgy lehet eldönteni, ha meghallgatja az ember.
Meg attól is függhet hogy milyen a körítés.Nálam a dt,si3,enigma trió így a táp nélkül tűnik egy kerek egésznek első nekifutásra,de később mint írtam is,kipróbálom a táppal is.Az si2 nálam annyi hátránnyal indul,hogy nincs benne a nagy dackártya,egy da-val mindkét erősítő elött lehet nem érezném ennyire nyilvánvalónak az si3 jobb hangját.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

A Lagrangeból nálunk is van egy állandó demó darab, egyeztetett időpontban tudjuk demózni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

mishow
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:
Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...?
Én végül az Si3 mellett döntöttem, X2 nélkül.
Nincs előny vagy hátrány, nekem egyszerűen így kerek, az Enigma5-tel.
Az Si2 meg egyértelműen igényli az X2-t, de azt ugyanígy nem tudom szavakkal körbeírni, miért?
Az ok valahol a két Si eltérő tápolása körül lehet, de ez is csak spekuláció a részemről.
Igen, én is olvastam, hogy van aki meg az Si3 + X2 felállásra esküszik - azt hiszem, ez innentől tényleg ízlés dolga, és csak úgy lehet eldönteni, ha meghallgatja az ember.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:

Nem jöttem még rá, hogy hangilag mi lehet a hátránya az X2-nek, ha egyáltalán van...? gondolkodik.gif
Én most azt mondom hogy marad az si3,és le is rántom hamarosan az előlapról a fóliát róla.
Zsír új volt mikor az x2-őt rákötve bekapcsoltam,és akkor még nem volt hangja,ez érthető is.Két nap után lekötöttem az x2-őt,és jobban tetszett úgy.Most magában hallgatom,járatom,aztán majd visszarakom a tápot és meglátjuk mit produkál,és leírom hogy miben érzem másnak úgy.
Nem is értem egyébként hogy anno mikor próbáltam mi bajom volt vele,mert egyértelműen jobb erősítő ez mint az si2. gondolkodik.gif

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

mishow írta:
2022.12.23., pén. 11:36
Alex_Aston írta:
És kinél enne nagyobb baj? Nálad, vagy asszonynál?
Mi azon az életszakaszon már túl vagyunk :rolleyes:
Igazán az van, hogy most járt készre az Si3, megszerettem és végre döntöttem az Si2/X2 vs Si3 kérdésben.
Mély fájdalommal tudatom, hogy az Si2 megy nemsokára piacra (sajnos nincs már sírós szmájli, mert akkor azt most idetenném).
Most nem keverném meg a kártyákat egy Lagrange-zsal.
Hamár-akkormár inkább az új Abacus gondolkodik.gif gondolkodik.gif gondolkodik.gif de ne ugorjunk ekkorát előre

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

Alex_Aston írta:
mishow írta:
2022.12.23., pén. 09:34

Sajnos nem volt nálam itthon még Lagrange, csak Zsoltnál hallottam a Grandeval.
Igazság szerint én is tartok tőle, hogy ha egyszer hazahoznék egyet, abból nagy baj lenne … :rolleyes:
És kinél enne nagyobb baj? Nálad, vagy asszonynál? ;)

Engem érdekel nagyon, átugrom majd hozzád, igaz már hallottam, viszont kiváncsi vagyok a te Dynoiddal mit alkot...! :drum:

iistván
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: iistván »

[/quote]

Megerősítem, tényleg nagyon jó, Zsolték csúcsterméke, a forgalmuk tekintélyes részét a Lagrange adja. Ez a külföldi értékesítésre igaz, itthon kb. 3 db talált vevőre eddig, úgy tűnik a 2 milliós ár már elriasztja a magyar vevőket, pedig ennyiért vagy többért simán viszik a Luxmanokat, Sugdenek, Audio Research gépeket.
[/quote]

Akkor én vagyok az egyik a 3-ból :rolleyes:
Az én történetem annyi, hogy 2007-ben jutottam az si+pas+x2 trióhoz, majd később kipróbáltam az Si3-at, de visszaadtam Zsoltnak, majd si2-re cseréltem az si-t (az végülis az Si-nek felelt meg).
Végül kipróbáltam a Lagrange-t.
Hát izé...
Asszem 15 évente ér erősítőt cserélni....
:rolleyes:
Tényleg nagyon jó.
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 212

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

alto írta:
2022.12.23., pén. 14:10
vazze írta:
2022.12.23., pén. 13:40
mishow írta:
2022.12.23., pén. 11:22

Amennyiben? … 31_1_21.gif

Nagyon (nagyon!) jó a Lagrange és tudom mit mondana.
Kb “ persze Gyuri , megoldjuk. Gyere be valamikor érte. “
Megerősítem, tényleg nagyon jó, Zsolték csúcsterméke, a forgalmuk tekintélyes részét a Lagrange adja. Ez a külföldi értékesítésre igaz, itthon kb. 3 db talált vevőre eddig, úgy tűnik a 2 milliós ár már elriasztja a magyar vevőket, pedig ennyiért vagy többért simán viszik a Luxmanokat, Sugdenek, Audio Research gépeket.
Szerintem ott már bejön az, hogy "ennyiért már xy külföldit is vehetek, nem fogok magyart."
Ez nyilván inkább ego és nem hang kérdése.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 212

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

Alex_Aston írta:
2022.12.23., pén. 12:54
DeProtector írta:
2022.12.23., pén. 12:42

Merre van az arra? Bp? :smile29:
Szia. Igen. Azon belül XVIII. kerület.
Kár..kicsit reménykedtem egy Győr környékében. Azért köszi.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

vazze írta:
mishow írta:
2022.12.23., pén. 11:22
vazze írta:
2022.12.23., pén. 11:16
Nálam volt Lagrange, azóta sem merem felhívni Zsolt-ot.
Amennyiben? … 31_1_21.gif

Nagyon (nagyon!) jó a Lagrange és tudom mit mondana.
Kb “ persze Gyuri , megoldjuk. Gyere be valamikor érte. “
BARTIMEX AUDIO Honlap

mishow
V.I.P.
V.I.P.

vazze írta:
… megoldjuk. Gyere be valamikor érte.
Hátizé gondolkodik.gif
Kezdődtek már így nálam is készülékcserék :kapdelm:

Válasz küldése