Megint nagyon érdekes dolgokat mesélt, és amin meglepődtem, de egyúttal nagyon örültem, hogy a Kaiser Acoustics Furioso hangsugárzókat a Heed Helikonnal demózta a német forgalmazó, annyira tetszett neki. Ez azért szerintem nagy elismerés, ez ezúton is gratula hozzá!
A beszállítókról, ellátási láncokról is tök érdekes dolgokat mesélt Zsolt, nagyon élvezte mindenki ahoy láttam.
Zene is volt persze, és amin szinte mindenki ledöbbent, amikor az Obelisk után bekötötte a Lagrang erősítőt. Nekem ez az élmény megvolt már tavaly, amikor közvetlenül egymás mellett hallgattam ezeket. Valóban, kis túlzással a sarokba állítja az amúgy tök jó kis erősítőt a Lagrange. Nagyon nem egy liga (persze árban sem), az első hang után kiderül.
Kérdeztem is ma Zsoltot, hogy nincs e valamilyen csak végfoka, ami legalább Lagrange szintű vas. Gondolkodott, és végül is van neki, amiben gyakorlatilag a Lagrange belső van, előerősitő nélkul. Hamarosan nálam lesz próbára.
Bár megmondom őszintén, nehezen tudnam elengedni a Malac vonalat, de az végül is már szinte megszületett döntés, hogy a Musicbook mögé igazából nekem csak végfok kéne, hogy csökkentsem a felesleges jelutat.
.