Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Heed Audio termékek
Hello, is it possible te ressend link to video with Zsolt speech. For me this link not working.
Thank you in advance.
Thank you in advance.
Szigorúan 30 db fog belőle készüli (Zsolt az előadásában kifejti ennek az okát), nyilván ez külföldi piacokra szánt darab, a 9 milliót közelítő ár nem a magyar fizetőképes keresletet célozza. A remény hal meg utoljára, így fenn lesz a honlapunkon, igény esetén demózni is fogjuk tudni, hátha mégis akad rá magyar vevő is.BLX írta: ↑2023.10.16., hétf. 10:16Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/Remélem a Koscso Mediás előadása is felkerül majd a netre, azt még nem láttam. Ha valaki tudja ez hol látható kérem linkelje ide.
Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.![]()

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1030
Nagyon klassz, hogy Zsolt itt is és a Koscso Media szobában is beszélt.alto írta: ↑2023.10.16., hétf. 09:57Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/

Mit gondoltok a videoban beharangozott 22.000.- EUR-ba kerülő limitált három dobozos Heed erősítőről? Szerintem nagyon jó ötlet üzleti szemponból ez az érdekes "ultra high end" limitált kiadás. Drukkolok, hogy sikeres legyen a világban ez a spéci széria és egyben remélem, hogy Zsolték gondolnak az átlag hifisekre is hosszútávon olyan készülékekkel, amelyek elérhetőek és csak simán jók.

Huszti Zsolt (egyik) előadása a tegnapi hifishown az AudioMe szobában: https://fb.watch/nIFxfDb97p/
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy van egy Dactilus III DAC-om 2.0-ás USB kártyával, és Win7 SP1-et használok. A driver csomagban található "Release notes" alapján azt gondoltam, hogy a 2016. március 3-a utáni kiadásoknak megfelelő, azaz 4.11-es verziójú driver kell hozzá - de nem, azzal nem megy, csakis az 1.61-essel, ami a leírás szerint az 1.0 kártyához való. A probléma csak annyi ezzel, hogy foobar-os lejátszás közben, számváltáskor kattog.
Ellentétben van egy másik Dactilus III-asom is, amiben 1.1-es az USB kártya, és az már korrekt módon a 4.11-es driver verzióval megy, és a másikkal ellentétben nem kattog. Felmerül a kérdés, hogy a kattogás driver hiba lehet, és esetleg a 4.11-es drivert mégiscsak valahogy fel lehet tenni a 2.0-ás USB kártyához, ami már nem csinálja ezt?
(A választ előre is köszönöm.)
Ellentétben van egy másik Dactilus III-asom is, amiben 1.1-es az USB kártya, és az már korrekt módon a 4.11-es driver verzióval megy, és a másikkal ellentétben nem kattog. Felmerül a kérdés, hogy a kattogás driver hiba lehet, és esetleg a 4.11-es drivert mégiscsak valahogy fel lehet tenni a 2.0-ás USB kártyához, ami már nem csinálja ezt?
(A választ előre is köszönöm.)
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 91
Nem rossz ötlet.
A NAD Modular Design Construction megoldása elegánsabb.
Ha létezne a hifiben 500-as rack megoldás az maga lenne a Kánaán.
Az az ötlet van mögötte (ami szerintem nem rossz), hogy hálózati hardver hiba esetén nem egész készüléket beküldeni a szervízbe, hanem csak a külső wifi vagy a Ethernet sticket kicserélni.
Az Ethernet stick az alapcsomag része, a wifi stick opcionális.
Az az ötlet van mögötte (ami szerintem nem rossz), hogy hálózati hardver hiba esetén nem egész készüléket beküldeni a szervízbe, hanem csak a külső wifi vagy a Ethernet sticket kicserélni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Máshogy nem tudták megoldani az utp kapcsolatot. Nekem ebből az következik, hogy nincs WiFi beepitve
Abacus STR
Heed FB. oldaláról származik a kép.
Csak nekem fura ez a megoldás?
Heed FB. oldaláról származik a kép.
Csak nekem fura ez a megoldás?
A táp ki-be kapcsolásánál nálam sincs nagy különbség, ha egyébként napi rendszerességgel forog a lemez. Ha kimarad mondjuk egy hét, utána kell neki kb 20-25 perc, hogy visszataláljon önmagához, de ez csak lejátszásnál történik meg, nem elég, ha a tápot zenehallgatás előtt bekapcsolom.
Úgy rémlik, Zsolt utolsó ajánlása a témában az volt, hogy bár korábban javasolta a folyamatos bekapcsolva tartást, most inkább arra hajlik, hogy kapcsoljuk ki: kevesebb energiát fogyaszt és később használódik el az elektronika.
Ettől függetlenül mondjuk nálam folyton be vannak kapcsolva a készülékek, mert minden nap mennek 1-2 órát legalább, vagy többet.
- DeProtector
- Fórumlakó
- Értékelés: 235
Én sok különbséget nem tapasztaltam hidegen vs melegen. Van, de nem egetrengető. Szóval nyugodtan hagyhatod szerintem kikapcsolva. És egy 20 perc alatt amúgy is kb bemelegszik.
Ettől függetlenül mondjuk nálam folyton be vannak kapcsolva a készülékek, mert minden nap mennek 1-2 órát legalább, vagy többet.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
Sziasztok!
Van egy Heed Quasar-om Q-PSU-val. Mi az ajánlás Heed tulajok vagy Zsolt részéről, érdemes bekapcsolva hagyni a tápot 24/7? Vagy elég mondjuk a szeánsz előtt egy órával bekapcsolni? Köszi
Van egy Heed Quasar-om Q-PSU-val. Mi az ajánlás Heed tulajok vagy Zsolt részéről, érdemes bekapcsolva hagyni a tápot 24/7? Vagy elég mondjuk a szeánsz előtt egy órával bekapcsolni? Köszi
A csatlakozó aljzatra merőlegesen fúrt lyukak nem banándugó kompatibilisek? Nekem a banándugó komolyabb megoldásnak tűnik, mint csak beszorítani a kábel végét. Csak elég hosszú legyen a jumper kábel, mert egy nagy C betű forma kell.
Tidal Hifi - Naim Unitiqute2 - Heed Enigma
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/aranyo ... jzat-10mm2
Ha a műanyag bevonatosat lecseréled ilyenre, akkor azzal elvileg be tudod szorítani a villát, feltéve ha a villa nyílása elég széles. Illetve ha jól emlékszem én villát használtam az Enigmához úgy, hogy csak a villa egyik ágát szorítottam be a lyukba és a csatlakozóban izgő-mozgó kis réz dugó, amit Ear is említett, szépen a helyére szorította.
Ha fontos délután meg tudom nézni otthon, hogy jól emlékszem-e.
A hangfal aljzat végéről letekert rész elvileg ugyanaz, mint az összes hasonló aljzaté, csak van rajta egy műanyag bevonat, pl.:ooppera írta: ↑2023.10.09., hétf. 14:11Most a meglevő kábelből levágtam jumpernek egy darabot, és sokkal szívesebben hallgatom így a zenét.
Audioquest Rocket 11-et tervezek venni, és ugyanabból jumper kábelt is. A boltban nagyon határozottan azt mondták, hogy villás csatlakozóval jó lesz, de még sose volt olyanom, és nem akarok melléfogni.
Enigma_dugo.jpg
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/aranyo ... jzat-10mm2
Ha a műanyag bevonatosat lecseréled ilyenre, akkor azzal elvileg be tudod szorítani a villát, feltéve ha a villa nyílása elég széles. Illetve ha jól emlékszem én villát használtam az Enigmához úgy, hogy csak a villa egyik ágát szorítottam be a lyukba és a csatlakozóban izgő-mozgó kis réz dugó, amit Ear is említett, szépen a helyére szorította.
Ha fontos délután meg tudom nézni otthon, hogy jól emlékszem-e.
Most a meglevő kábelből levágtam jumpernek egy darabot, és sokkal szívesebben hallgatom így a zenét.
Audioquest Rocket 11-et tervezek venni, és ugyanabból jumper kábelt is. A boltban nagyon határozottan azt mondták, hogy villás csatlakozóval jó lesz, de még sose volt olyanom, és nem akarok melléfogni.
Jó játék lesz.ooppera írta: ↑2023.10.09., hétf. 10:40Az Enigma 5 hangdobozomhoz szeretnék jumper kábelt venni. Milyen csatlakozóval érdemes szereltetni? Általában "villa" csatlakozót látok erre. Az Enigmán le lehet csavarni a csatlakozóról egy "anyacsavart", de szabad szemmel nem látom, hogy a villa csatlakozót ez alá beszorítva jó lesz a kontakt.
Most levágtam egy egy kis darabot a kábelemből, azt merőlegesen bedugtam a csatlakozóba, és azt elég jól be lehet szorítani. Lehet, hogy inkább banándugós jumper kell nekem?

Nem tudom milyen a hangfalkábeled,de azt hosszabban leblankolva egyszerűen told át mindkét póluson ha belefér,oszt jó napot.

Az Enigma 5 hangdobozomhoz szeretnék jumper kábelt venni. Milyen csatlakozóval érdemes szereltetni? Általában "villa" csatlakozót látok erre. Az Enigmán le lehet csavarni a csatlakozóról egy "anyacsavart", de szabad szemmel nem látom, hogy a villa csatlakozót ez alá beszorítva jó lesz a kontakt.
Most levágtam egy egy kis darabot a kábelemből, azt merőlegesen bedugtam a csatlakozóba, és azt elég jól be lehet szorítani. Lehet, hogy inkább banándugós jumper kell nekem?
Az a gomb csak a kijelzőt kapcsolja le,mást nem.Én nem kapcsolok ki semmit,nálam folyamatosan bekapcsolva van minden készülék.Mondjuk sokat is hallgatom,de hát ezért is van.dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 21:07
Hát, elfelejtettem, hogyan kellett stand-by módba tenni. Arra emlékszem, hogy a készüléken nyomtam meg az egyik gombot, és akkor eltűnt a no disc felirat a kijelzőről, és megjelent egy pici kék pötty a jobb alsó sarokban. A hátsó billenőkapcsolóhoz nem nyúltam ilyenkor, a készülék áram alatt maradt.
Viszont, akkor minden esetben kikapcsolod hátul, amikor nem hallgatsz éppen cd-t?
Én így teszek, de most kételkedni kezdtem benne, hogy ez a helyes használat.

Hát, elfelejtettem, hogyan kellett stand-by módba tenni. Arra emlékszem, hogy a készüléken nyomtam meg az egyik gombot, és akkor eltűnt a no disc felirat a kijelzőről, és megjelent egy pici kék pötty a jobb alsó sarokban. A hátsó billenőkapcsolóhoz nem nyúltam ilyenkor, a készülék áram alatt maradt.Shimano írta: ↑2023.09.27., szer. 17:55Az obelisk dt-én van stand-by,hol,és mivel kell kapcsolni?Évek,lassan évtizedek óta figyel a rendszeremben dt futómű,de én azon ilyen funkciót nem lelek.Egy ki be kapcs van hátul,+ a távon van egy kijelző kikapcs gomb,és ennyi.dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 14:01Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48
H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.
Az Obelisk DT CD-futóművön van stand-by mód, ezért voltam bizonytalan.
Az lehet hogy van olyan készülék amin van,pl az elixir abacus páros,azokhoz még nem volt szerencsém,de szerintem a thesis vonalon sincs stand-by,de biztosan nem tudom.
De mindenképpen Zsolt lesz a megoldás kulcsa,mert ahogy írtad itt több hiba van egyszerre,amire rá kell nézni.
Viszont, akkor minden esetben kikapcsolod hátul, amikor nem hallgatsz éppen cd-t?
Én így teszek, de most kételkedni kezdtem benne, hogy ez a helyes használat.
Az obelisk dt-én van stand-by,hol,és mivel kell kapcsolni?Évek,lassan évtizedek óta figyel a rendszeremben dt futómű,de én azon ilyen funkciót nem lelek.Egy ki be kapcs van hátul,+ a távon van egy kijelző kikapcs gomb,és ennyi.dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 14:01Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
egy kérdés Thesis Delta CD-lejátszóhoz: korábban is előfordult, mostanában viszont már nyugtalanítóan gyakori, hogy bekapcsolás után nem nyílik ki a tálca. Időnként az is megesik, hogy nem jön ki jel a line out kimeneten. A probléma szinte biztosan szoftveres, eddig mindig megoldódott maximum néhány ki-bekapcsolást követően.
Tapasztalt más is ilyet?
Lehet a készüléket valahogyan resetelni?
Azt jól értem, hogy nincs stand-by mód: vagy lejátszásra kész állapotban van, vagy ki van kapcsolva hátul a szokásos billenőkapcsolóval?
Köszönöm!
![]()
Az lehet hogy van olyan készülék amin van,pl az elixir abacus páros,azokhoz még nem volt szerencsém,de szerintem a thesis vonalon sincs stand-by,de biztosan nem tudom.
De mindenképpen Zsolt lesz a megoldás kulcsa,mert ahogy írtad itt több hiba van egyszerre,amire rá kell nézni.
VanShimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
egy kérdés Thesis Delta CD-lejátszóhoz: korábban is előfordult, mostanában viszont már nyugtalanítóan gyakori, hogy bekapcsolás után nem nyílik ki a tálca. Időnként az is megesik, hogy nem jön ki jel a line out kimeneten. A probléma szinte biztosan szoftveres, eddig mindig megoldódott maximum néhány ki-bekapcsolást követően.
Tapasztalt más is ilyet?
Azt jól értem, hogy nincs stand-by mód: vagy lejátszásra kész állapotban van, vagy ki van kapcsolva hátul a szokásos billenőkapcsolóval?
Köszönöm!
![]()

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm!
![]()
H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02Kedves mindenki,
Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm!
![]()
Kedves mindenki,
Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm!

Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm!

Csak röviden annyi, hogy az alább említett heed cuccaim közül - nagy szomorúságomra - már csak az si-iii van meg, úgyhogy a többi említett komponenssel kapcsolatban már ne keressetek!