Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- d.janos
- Fórumlakó
- Értékelés: 202
Heed Audio termékek
Köszönöm, hogy ott lehettem ismét. A hangulat, az élmény minden percet megért. Igor nagyon szimpatikus volt. Köszönöm Neki, hogy láthattam és hogy meghallgathattam a lemezjátszóit.
Zsolt (számomra) újabb és újabb információi mindig érdekesek, történeteit, személyes tapasztalatait jó hallgatni. A kulináris élvezetekért külön köszönet !
Igor "pörgeti"
amikor pedig összehasonlításképp ugyanaz a lemez a másik "pörgetőre" került és már csak a hangerőt kellett beállítani
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2731
Heed Audio termékek
Urak
melyik Hendrix felvétel volt az amit füleltetek,gyanitom "Band of Gypsies" ,és melyik Ray Brown?..ha nem titok
köszi
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- Pointe
- V.I.P.
- Értékelés: 468
- Kapcsolat:
Heed Audio termékek
Igor nevében is köszönjük Zsoltnak a nagyvonalú meghívást, a részvevőknek pedig az érezhető lelkesedést és jó hangulatot.
Igor is egyetértett EAR megállapításával, hogy a Soulines lemezjátszók remekül működnek együtt a Heed elektronikákkal.
Ahogy EAR is írta, a Soulines Kubrick és a Soulines Satie a Reviczky utcában vannak még pár napig, de ha letelt a pár nap, akkor is érdemes Zsolttal konzultálni a meghallgatás ügyében, mert ha épp nincs is nála egy lemezjátszó, néhány nap alatt akkor is össze tudjuk logisztikázni.
Nahát, én is ....
Mondjuk a totál kopasz, szemüveges golyófejem elég tipikus imertetőjel - már ha valaki tudja, hogy ezt kell figyelni
Az is igaz, hogy a talikon a bemutatószobát általában meghagyom másoknak, jómagam többnyire Zsolt párjának - akinek a nagyszerű catering köszönhető - szoktam segédkezni a konyhában, vagy az ismerősökkel dumálok az előtérben.
Akkor elkerültük egymást.
Heed Audio termékek
Nahát, én is ....
Mondjuk a totál kopasz, szemüveges golyófejem elég tipikus imertetőjel - már ha valaki tudja, hogy ezt kell figyelni
Az is igaz, hogy a talikon a bemutatószobát általában meghagyom másoknak, jómagam többnyire Zsolt párjának - akinek a nagyszerű catering köszönhető - szoktam segédkezni a konyhában, vagy az ismerősökkel dumálok az előtérben.
Akkor elkerültük egymást.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Heed Audio termékek
Én 15:00 körül érkeztem.
Nahát, én is ....
Ez lehet az ok !
Heed Audio termékek
Ez lehet az ok !
Nem, mert valahogy @mishow-val és @Vinklerrel nem láttuk egymást. Igaz 13h-kor elmentünk.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9149
Heed Audio termékek
Nem, mert valahogy @mishow-val és @Vinklerrel nem láttuk egymást. Igaz 13h-kor elmentünk.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Nahát, ezek szeint te is ott voltál... az a Giorgio-féle kitűző lehet, hogy tényleg nem lenne butaság
Heed Audio termékek
Nahát, ezek szeint te is ott voltál... az a Giorgio-féle kitűző lehet, hogy tényleg nem lenne butaság
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Heed Audio termékek
Köszönjük!
- TomLeftiger
- Törzsvendég
- Értékelés: 497
Heed Audio termékek
Számomra az élmény az előtérben kiállított Elixir volt valami nagyon komoly fejhallgatóval, én fülessel ilyen hangzást még nem hallottam.
Azt lehet tudni, milyen fejhallgatóval volt párosítva az Elixír? Forrás cd volt?
Számomra - és a velem jövő gyermekkori barátom számára is - tanulságos volt a lemezjátszó teszt.
A drágább Soulines Kubrick az AT 33 PTG/II hangszedővel a Dostoyevsky-Rega-Roksan Chorus ellenében először csalódottságot okozott, még fel is derültem magamban, na megint az olcsóbb a jobb. Akkor Hendrixet hallgattunk, színezett valszeg koncert felvétele, a Marshall torzított, sípolt. Ez nagyon szépen, izgalmasan szólt a kisebbikről, a drágább nagyon tárgyilagosan majdnem visszafogottan, szárazon szólt.
És akkor jött Ray Brown, és minden megváltozott. A Dostoyevsky-n bizony a zongora elektromossá vált, egy jellegzetes MM rátéttől ("torzítástól") a Kubrick sokkal jobban adta vissza a trió értékeit, a játékuk hangulatát a felvétel tisztaságát. Bizony itt már vertem a lábammal a taktust. És valóban Igor ugyan így jellemezte a két gép különbségét.
Megint az a tanulság, hogy bizonyos szint fölött (sok)minden annyit ér amennyi, és csak hosszabb távon lehet megítélni a dolgok igazi tulajdonságait.
Heed Audio termékek
Számomra - és a velem jövő gyermekkori barátom számára is - tanulságos volt a lemezjátszó teszt.
A drágább Soulines Kubrick az AT 33 PTG/II hangszedővel a Dostoyevsky-Rega-Roksan Chorus ellenében először csalódottságot okozott, még fel is derültem magamban, na megint az olcsóbb a jobb. Akkor Hendrixet hallgattunk, színezett valszeg koncert felvétele, a Marshall torzított, sípolt. Ez nagyon szépen, izgalmasan szólt a kisebbikről, a drágább nagyon tárgyilagosan majdnem visszafogottan, szárazon szólt.
És akkor jött Ray Brown, és minden megváltozott. A Dostoyevsky-n bizony a zongora elektromossá vált, egy jellegzetes MM rátéttől ("torzítástól") a Kubrick sokkal jobban adta vissza a trió értékeit, a játékuk hangulatát a felvétel tisztaságát. Bizony itt már vertem a lábammal a taktust. És valóban Igor ugyan így jellemezte a két gép különbségét.
Megint az a tanulság, hogy bizonyos szint fölött (sok)minden annyit ér amennyi, és csak hosszabb távon lehet megítélni a dolgok igazi tulajdonságait.
Heed Audio termékek
Bocsánat, ha félreérthető volt a kérésem (nem szántam követelésnek). Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat kavar, szimplán csak kértem.
Peace.
Semmi indulat, csak kijött.S bocs ha megzavartam a hírfonalat.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 387
Heed Audio termékek
Jó reggelt!
Előljáróban, köszönöm a találkozót, igazi klubhangulat alakult ki, beszélgetésekkel, nosztalgiázással, eszem-iszommal.
A szerb vendégek kiváló vörösbort hoztak a lemezjátszók mellé, ezért piros pontot ítélek nekik.
Külön piros pontot kap SUMINATOR fórumtársunk, aki nem kitűzővel, hanem a nevével filmnyomott pólóban jelent meg és VIDOR is jogosult rá,
mert nem felejtette el az AVX-es kitűzőt.
A többiek nézzenek magukba.........
A lemezjátszók finom mechanikai remekművek, erről beszélnek majd a fotók.
Számomra az élmény az előtérben kiállított Elixir volt valami nagyon komoly fejhallgatóval, én fülessel ilyen hangzást még nem hallottam.
A szívem a mellette lévő Si/3 -ért fájt (fekete gombokkal gyönyörű) igazán, egyszer még hazaviszek egyet!
A gyaluk hangjáról majd írnak a többiek, az én 42 éves Lenco L75-ösömet bármelyikért odaadnám!!!
Heed Audio termékek
Úgy gondolom, és megpróbálok nagyon finoman válaszolni, nehogy valaki félreértse, mert lehet csak én értettem félre e mondatot. Tehát nem illik kérdőre vonni senkit azért mert még nem írta tele élményeivel a topikot. Biztos meg fog történni. Én is mindig szivesen olvasom a beszámolókat de nem "követelem".
Peace.
Bocsánat, ha félreérthető volt a kérésem (nem szántam követelésnek). Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat kavar, szimplán csak kértem.
Peace.
Heed Audio termékek
Jó látni, hogy Marley bácsi képe is ott díszeleg a polcon
Heed Audio termékek
Azért egy picivel több infót kérhetnek azok, akik nem tudtak ott lenni?
Úgy gondolom, és megpróbálok nagyon finoman válaszolni, nehogy valaki félreértse, mert lehet csak én értettem félre e mondatot. Tehát nem illik kérdőre vonni senkit azért mert még nem írta tele élményeivel a topikot. Biztos meg fog történni. Én is mindig szivesen olvasom a beszámolókat de nem "követelem".
Peace.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
Heed Audio termékek
Azért egy picivel több infót kérhetnek azok, akik nem tudtak ott lenni?
Heed Audio termékek
Igazán jó volt a mai nap (is). Thx!
Köszönjük!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9149
Heed Audio termékek
Köszönjük!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2624
Heed Audio termékek
Mr. Soulines (Igor) munkában!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
A Satie még úton...
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Heed Audio termékek
Úgy tűnik, végre most nekem jó a dátum....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
Szombathely környékéről valaki nem akar jönni?
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Közeledik a szombat - és alakul a program is!Úgy néz ki, hogy ha nem is az összes Soulines, de a termékcsaládot jól reprezentáló három lemezjátszó is szerepel a műsoron.
Néhány érdekes hangszedő is felvonul...És persze mindehhez finomságok, régiek és újfélék, sőt még az alkalomhoz illő specialitások, szóval várunk szeretettel mindenkit!