Az Obelisk is simán kiszolgálja, hallgattam vele. Persze egy Heed Lagrange-al még jobb. A mélyektől ne félj, döbbenetesen jó mélyei vannak a Heraldnak, ahhoz képest meg főleg, hogy tényleg egy viszonylag kis dobozról beszélünk. A tere, a részletező képessége meg hihetetlen, az egyik legjobb kisdoboz, amit valaha halottam.supertrump írta: ↑2024.05.22., szer. 16:55Köszi szépen, láttam alább, hogy lesz ez a bemutató. Így viszont, hogy kicsit többet beszéltél róla, be is írtam a naptáramba. Épp nem leszek a Müpában és munkám sincs aznap, nem is szervezek oda semmit.![]()
Nem sikerült több infót találnom itt a Herald-ról, mint hogy 15 cm-es a mély/középe. A mélyeket dícsérték, így gondolom hátsó reflex-es. A müncheni kép szuper volt róluk. Nagyjából ez lenne a lélektani határ, amit hangsugárzóra költenék a jövőben. Nem szeretnék pofátlan lenni, de vajon, ha igénylem azt a 10%-ot most, akár jövőre is felhasználhatom, vagy volna ennek egy határideje?
Az Obelisk integrált egy külső táppal vajon kiszolgálná?![]()
Ahogy korábban már leírtam, a külföldi értékesítés miatt nem lehet az itthonra szánt árat publikusan kiírni, viszont bárki igényelhet határidő nélkül tőlem egy kupont, amivel még épp befér egy millió alá a Herald ára.