Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
Sziasztok,
Eddigi tapasztalataim alapján a 840C DAC-jában sokkal-sokkal több van mint amit a futóműve tud. Nekem is van otthon egy ilyen gépem belülről dynamattal rezgésmentesítve, és jobb fesz.stabilizátorral a DAC chipeknél. Maga a tuning anyagköltsége 25e Ft körülvolt csak, de emlékezetem szerint a mélytartomány elég "látványosan" profitált a dologból.
Kíváncsiságból azért jó lenne összehasonlítani egy gyári géppel, hátha csak az emlékezetem csal... Nincs kedve valakinek kiruccani egy gyári állapotú CA 840C játékossal soroksárra(bp23.ker)?
Hozzáteszem a "tuning" óta nagyon boldog vagyok a hangjával, de múlt héten kíváncsiságból összekötöttem egy onkyo integra futóművel, ami újabb meglepetést hozott....
Na ezt a próbát ajánlom mindenkinek...
menyus
Cambridge Audio termékek
Hiszek neked....Mondjuk én látatlanban is a Ca mellett vagyok, hallottam elég sokat....És hallottam közvetlen utána 1 millás Mekit is....Jo a CA
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Cambridge Audio termékek
Emil milyen Cd játszókat használtál előtte?
Audiolab 8000 Cd, Marantz Cd 53 mkII ,Marantz Cd 17 MK III , a többi említésre nem érdemes Sony és Technics alapgépek voltak...
nekem Deckem volt nagyon sok és jó cucc.
Anno...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
A héten bankot raboltam...
Végül is ugy alakult ,hogy megajándékoztam magam egy ilyen készülékkel...
Wááá Gratula , nagyon jó kis gép....Én is rá pályázom, ha csak addig nem találok jobbat ebben az árkategóriában...
Milyen masinára gondolsz kedves Tigris?
Az árkategóriájban...
Hát ugye van a Creek, audiolab 8000, őket is fülügyre kellene vegyem...
Nem akarom offolni a topicot ezzel ,de az Audiolabbal együtt éltem 2 évig.
Méghozzá a legnagyobb összeállítással büszkélkedhettem...
Nekem nagyon mosta és dúsította mélyeket és nem volt ilyen bontása ,sem középtartománya.
Ez persze az én tapasztalatom volt ,és neked lehet ő lesz a nyerő!
A mostani rendszer sem kerül többe ,de jobban elégedett vok vele.
A Creeket nem ismerem!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Grat
Köszönöm!
Kedves Tőled!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Gratulálok a szuper masinához! Nekem is ilyen van, csak feketében, úgy is nagyon szép ám!
Köszönöm!
Mi a véleményed róla?
Az, hogy pazar hangja van. Mindenekelőtt zenei, kiegyensúlyozott, részletező hang, amilyet én kerestem. Eredetileg nem akartam ennyi pénzt CD játszóra költeni, de miután kipróbáltam otthon, nem bírtam nemet mondani. Ár/érték arányt tekintve is igencsak tuti vétel. Nagyon sokáig ezen fogok zenét hallgatni...
Ahogy írod, én minden egyes szavadat alá tudom ebben támasztani!
Fantasztikus!
Nekem a felbontás és a sávszélek kitágulása hozott megdöbbentő eredményt!
Amit régebben teljes rendszerhibának hittem az csak a Cd játszó hiányosságai voltak!
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Wááá Gratula , nagyon jó kis gép....Én is rá pályázom, ha csak addig nem találok jobbat ebben az árkategóriában...
Az árkategóriájban...
Hát ugye van a Creek, audiolab 8000, őket is fülügyre kellene vegyem...
Cambridge Audio termékek
Grat
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Cambridge Audio termékek
Gratulálok a szuper masinához! Nekem is ilyen van, csak feketében, úgy is nagyon szép ám!
Köszönöm!
Mi a véleményed róla?
Az, hogy pazar hangja van. Mindenekelőtt zenei, kiegyensúlyozott, részletező hang, amilyet én kerestem. Eredetileg nem akartam ennyi pénzt CD játszóra költeni, de miután kipróbáltam otthon, nem bírtam nemet mondani. Ár/érték arányt tekintve is igencsak tuti vétel. Nagyon sokáig ezen fogok zenét hallgatni...
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Köszönöm!
Mi a véleményed róla?
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Gratulálok a masinához Emil!
Köszönöm!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Az árkategóriájban...
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Gratulálok a masinához Emil!
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Mármint csak a Cd játszóra értettem...
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Kovács Emil
- V.I.P.
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2729
Cambridge Audio termékek
tápkábel cserében egyébként nem hiszek. Szerintem csak parasztvakításra jó.
Örülj neki, ez nagyban megkönnyíti egy hifista életét.
OFFTOPIC:
Hát igen... ez nem kérdés, hanem tény: a tápkábelek nem kis mértékben befolyásolják a készülékek hangját, minél jobb a lánc, annál jobban hallani.Szvsz alapcuccokon is hallható, és ahogy megyünk "felfelé" a minőségben, annál erőteljesebb a hatás.
Ha valaki ezt nem hallja, az sem baj, csak akkor nem értem mire föl osztja az észt....
Habár Arisztotelész is megmondta, a tudás ott kezdődik, amikor felismerjük, mennyi mindent nem tudunk még.
És mindenki biztos abban hogy a MÁS mindig JOBB? :taps: ..én magam átestem egy pár kábelezési/tápkebelezési folyamaton/mizérián...
Akinek igénye van rá csinálja,engem nem zavar....sem süket(azt gondolom )sem vak nem vagyok,a saját rendszeremen kivül,tudok még egy jó párat "spéci tápkábelek nélkül" és boldogan élnek/élünk,vlszinű csak más az "értékrendünk"...
cheers :lol!:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Cambridge Audio termékek
Szia 227ESD...van valami építő jellegű hozzászólásod is, vagy lesz? A 8.-nál tartasz de eddig csak a csúfot verted bele mindenbe... :lol!:
szerintem valami régi harcos új regisztrációval , itt engedi ki a fáradtgőzt
Szerintem is...
Emberünk teljesen kitöltetlen adatlappal és 16:9-es képaránnyal rendelkezik.
Ez így elég gyanús.
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Cambridge Audio termékek
Még az én kis rendszeremben is hallható a tápkábel cseréje,...
Szia 227ESD...van valami építő jellegű hozzászólásod is, vagy lesz?
Gyanús...
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2555
Cambridge Audio termékek
Szia 227ESD...van valami építő jellegű hozzászólásod is, vagy lesz?
Gyanús...
OFFTOPIC:
Hát igen... ez nem kérdés, hanem tény: a tápkábelek nem kis mértékben befolyásolják a készülékek hangját, minél jobb a lánc, annál jobban hallani.Szvsz alapcuccokon is hallható, és ahogy megyünk "felfelé" a minőségben, annál erőteljesebb a hatás.
Ha valaki ezt nem hallja, az sem baj, csak akkor nem értem mire föl osztja az észt....
Habár Arisztotelész is megmondta, a tudás ott kezdődik, amikor felismerjük, mennyi mindent nem tudunk még. :lol!:
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2555
Cambridge Audio termékek
OFFTOPIC:
Habár Arisztotelész is megmondta, a tudás ott kezdődik, amikor felismerjük, mennyi mindent nem tudunk még. :lol!:
Cambridge Audio termékek
Szia 227ESD...van valami építő jellegű hozzászólásod is, vagy lesz? A 8.-nál tartasz de eddig csak a csúfot verted bele mindenbe... :lol!:
Alces-3-6 > Oppo DV980H(hiVOX) > ETHOSZ RTP > Forever CLB > Scrofa Mblock > Clarus Dimension~Cat7 > Klipsch RF82
AlcesOne > CA Azur 840C > Forever XLR > CA Azur 840A~V2 > Nordost-SuperFlatline MkII > Clarus Proteus(hiVOX.mod)