Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

H/K termékek

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: blakey »

Kösz mindenkinek.De most felejtsük el a Yamit.
Inkább a 130-132-vel kapcsolatban érdekelnének a vélemények.
Képbe került még egy 235-ös is és egy CA. 640R is.

A 235-ös jobb, erôsebb, dinamikusabb, mint a 130-as, élvezhetôbb, nagyobb a tápja, jó a bass tartománya és sztereóban is hallgathatóbb, a 130-as hallgasd meg, nem rossz, de lehet, hogy arra is azt mondanád, hogy kevés.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Kösz mindenkinek.
De most felejtsük el a Yamit.
Inkább a 130-132-vel kapcsolatban érdekelnének a vélemények.
Képbe került még egy 235-ös is és egy CA. 640R is.
Viszont nekem nincs szükségem 6.1-7.1-re.
Csak azért nem akarok többet fizetni érte.
A stereo valszeg marad a jövőé. De még nem dőlt el semmi.
Amíg a Yami nem megy el addig nem tudok lépni úgysem.
De attól tartok hogy addigra el megy a kiszemelt áldozatok többsége is.
Na mindegy, olyan még nem volt hogy ne legyen sehogy.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nos én csak próbálom a lehetőségeimhez képest a legg többet kihozni a dologból.Vagy bejön vagy nem.

Ha tényleg sokkal több a zene, akkor vegyél egy sztereót, sokkal nagyobb lenne a változás, mint az említett erôsítôkkel, tényleg jobb a 130-as a yamidhoz képest, más a hangzásvilág, de nem akkora a változás, mint amit várnál. A mozi is jó egy jó sztereóval.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

De nem kell le írni a Yamit mert egy páran már pislogtak...     

nekem is volt yamahám (az előző is az volt) rx-v440 és rx-v750.

Ez a yami sokkal gyengebb, mint bármelyik H/K, a 132-es is jóval jobb, nem is egy kategória a kettő. A 132-es inkább az 5-ös sorozatú yamival egy kategória.
Naim-ZU

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

nekem is volt yamahám (az előző is az volt) rx-v440 és rx-v750.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Nos én csak próbálom a lehetőségeimhez képest a legg többet kihozni a dologból.Vagy bejön vagy nem. 

amúgy a 340-es yamahánál nem nehéz jobbat találni.
csak mozira használod?

Na azért ennyi pénzért nem olyan rossz az.
De lehet vitatkozni.
Na mindegy én meg vagyok vele elégedve mert ebben a kategóriában (korban, ár sávban) nem nagyon vannak HM erősködők amik lényegesen jobbak nála.
Egyedül az én "durvulós" igényeimhez kevés az ereje.
No mindegy, nem ez volt a lényeg.

Nem . Igaziból nem mozira használom mert mostanában nincs sok időm és jó film sincs igazán túl sok.
Viszont sok zenét hallgatok (2.0, DD, dts.).

Filmeknél nem jön ki a tartalékok hiánya, viszont zenénél igen.
És a dobozok sem "kis vas"-hoz valók.

Ahogy nézem nem sokan akarják meg osztani velem a véleményüket ill. tapasztalataikat.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

amúgy a 340-es yamahánál nem nehéz jobbat találni.
csak mozira használod?

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Nos én csak próbálom a lehetőségeimhez képest a legg többet kihozni a dologból.
Vagy bejön vagy nem.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Azért a 130-as egy kicsit más történet mint a többi belépő vas, vagy nem?

Még vacillálok a dolgon.

a yamahához viszonyítva, igen.
H/K-n belül, nem.

a 340-nél szerintem jobb lesz, teljesítményben.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

szerintem gyűjtögess!ne ess megint abba a hibába, hogy belépőszintű erőlködőt veszel.
sokkal nem hinném, hogy jobb lenne a yamahától, de mindenképp más hangzásvilág.

Sajnos nem tudok gyűjteni hozzá.
A Yamival egy problémám van, kicsi a teljesítménye (persze az igényeimhez képest).
Azért a 130-as egy kicsit más történet mint a többi belépő vas, vagy nem?

Még vacillálok a dolgon.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Véleményeket szeretnék a H/K 130 és 132 különbségeiről.Pro és kontra. 
Érdemes váltanom a jelenlegi vasamat? 

Körbe néztem már a net-en de a száraz adatok nem jelentenek semmit.
Nagyobbat vennék de erre fussa csak. 

Köszi. 

szerintem gyűjtögess!
ne ess megint abba a hibába, hogy belépőszintű erőlködőt veszel.
sokkal nem hinném, hogy jobb lenne a yamahától, de mindenképp más hangzásvilág.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Véleményeket szeretnék a H/K 130 és 132 különbségeiről.Pro és kontra.

Köszi.

DoKkAaB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: DoKkAaB »

Nekem 247-es van kb 3 hete, de sztem ezen nincs háttérvilágítás (Legalalábbis én még nem találkoztam vele ).

nincs rajta.
mennyiért vetted és hol?

Netdepo

Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Véleményeket szeretnék a H/K 130 és 132 különbségeiről.
Pro és kontra.

Köszi.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Nekem 247-es van kb 3 hete, de sztem ezen nincs háttérvilágítás (Legalalábbis én még nem találkoztam vele ).

nincs rajta.
mennyiért vetted és hol?

DoKkAaB
Nincs visszaút
Nincs visszaút

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: DoKkAaB »

tud valaki jobb minőségű fotót a HK 245 távirányítójáról?van háttérvilágítás rajta?

Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

AVR 132 röl vélemény van valakinek ilyen? Elég barátásgos ára van és kezdésként erre szeretnék beruházni egy Jamo szett mellé
Szerintem se rossz ebben a aktegóriában.
Naim-ZU

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

AVR 132 röl vélemény van valakinek ilyen? Elég barátásgos ára van és kezdésként erre szeretnék beruházni egy Jamo szett mellé
Nem rossz masina. Kicsit buta, de a hangja tök jó - szerintem. Vagyis nekem kellően agresszív.

pp

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

Magnetic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Magnetic »

tud valaki jobb minőségű fotót a HK 245 távirányítójáról?van háttérvilágítás rajta?

Nekem 235-ös van, azon nincs...
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

tud valaki jobb minőségű fotót a HK 245 távirányítójáról?
van háttérvilágítás rajta?

Kowa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Kowa »

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Figyelem-Figyelem!
A Harman/Kardon AVR 445-ös típusra hatalmas kedvezmény várható a közeljövőben, amit az országban kevés viszonteladó fog tudni biztosítani, s mi ezek közé kerültünk.
A JELENLEGI 309 ezres árhoz képest az új fogyasztó ára 199.900 lesz!!!!!!!!!!!!
Bóta József- clarus
Naim-ZU

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Vaze TE mindenhol ott vagy? de jó mert sokat segítenek a válaszaid :-) Fizetem a sört ha kész lesz a rendszerem :-)tehát akkor be tudom állítani EQ-n, tudom állítani a hangerejét, meg még a frekvenviasávot is?? Mert akkor az zsír köszi

Bár nekem nem h/k-m van, az Onkyom is tudja ezt a csatornánkénti keresztváltást és több más márka is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Nexxuss
Nincs visszaút
Nincs visszaút

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Nexxuss »

NA H/K-ok segítség kéne. Szóval. Volt nálam egy Pana PT550-es kompakt házimozi. Most itt van nálam egy Sony IS10-es rendszer is. Tisztábban szól, Iron maiden Rock in Rio DVD-vel fantasztikus. De máskor nem úgy muszikál ahogy szeretném. Rájöttem, hogy mi. A Panán nem volt EQ igaz csak beállított hangképek, viszont volt dinamikus mélyhang kiemelő, ami az IS10en nincs. Tudom, hogy ez kicsit mesterkéltté teszi a hangzást, de mondjuk egy Akira DTS hangsáv, vagy egy Transformers, vagy valami PS3 akciójáték hangjának miért kéne annyira természetesnek lenni :-) Szal nekem ez tetszik amikor szinte mindig dolgozik a mély. Az tudom, hogy a H/K erősítők már eleve mélyebben szólnak, kevesebb magassal. Éppen ezért esett ráa  választásom. A kérdésem annyi, hogy ilyen mélyhangkiemelő nincs véletlen az erősítőiken? AVR132-ben gondolkodom kezdésnek (occsó :-)). köszi a helpet!
Ha van szubod, akkor meghatározhatod, hogy milyen frekvenciasáv mekkora jelszinttel menjen ki a szubra. Ugyanezeket a többi dobozra is be lehet állítani (Bass management). Ha több basszust akarsz, akkor a szub vágási frekvenciáját állítsd be 100 Hz fölé az erősítő menüjében. Kipróbálhatod, hogy melyik állásban hogy szól a rendszer és azon hagyod, amelyik a legjobban bejön.

Vaze TE mindenhol ott vagy? de jó mert sokat segítenek a válaszaid :-) Fizetem a sört ha kész lesz a rendszerem :-)
tehát akkor be tudom állítani EQ-n, tudom állítani a hangerejét, meg még a frekvenviasávot is?? Mert akkor az zsír köszi

TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

NA H/K-ok segítség kéne. Szóval. Volt nálam egy Pana PT550-es kompakt házimozi. Most itt van nálam egy Sony IS10-es rendszer is. Tisztábban szól, Iron maiden Rock in Rio DVD-vel fantasztikus. De máskor nem úgy muszikál ahogy szeretném. Rájöttem, hogy mi. A Panán nem volt EQ igaz csak beállított hangképek, viszont volt dinamikus mélyhang kiemelő, ami az IS10en nincs. Tudom, hogy ez kicsit mesterkéltté teszi a hangzást, de mondjuk egy Akira DTS hangsáv, vagy egy Transformers, vagy valami PS3 akciójáték hangjának miért kéne annyira természetesnek lenni :-) Szal nekem ez tetszik amikor szinte mindig dolgozik a mély. Az tudom, hogy a H/K erősítők már eleve mélyebben szólnak, kevesebb magassal. Éppen ezért esett ráa választásom. A kérdésem annyi, hogy ilyen mélyhangkiemelő nincs véletlen az erősítőiken? AVR132-ben gondolkodom kezdésnek (occsó :-)). köszi a helpet!
Ha van szubod, akkor meghatározhatod, hogy milyen frekvenciasáv mekkora jelszinttel menjen ki a szubra. Ugyanezeket a többi dobozra is be lehet állítani (Bass management). Ha több basszust akarsz, akkor a szub vágási frekvenciáját állítsd be 100 Hz fölé az erősítő menüjében. Kipróbálhatod, hogy melyik állásban hogy szól a rendszer és azon hagyod, amelyik a legjobban bejön.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”