Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

H/K termékek

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 809

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Az én belsőmmel akarom összehasonlítani.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Kösz, ezt én is meg találtam!
De nekem 445-ös kép kellene mindenképp!!
Ha valaki H/K 445-ös tulaj azt meg köszönném ha rakna fel képet a belsőről !!!!

Te miért nem lesel bele?
Ha jól gondolom gari már nincs rá és gondot nem okozol vele (ne piszkálj bele, és húzd ki a hálózatból mielőtt kibontod!)!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Kösz, ezt én is meg találtam!
De nekem 445-ös kép kellene mindenképp!!
Ha valaki H/K 445-ös tulaj azt meg köszönném ha rakna fel képet a belsőről !!!!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Valaki tudna nekem a H/K 445-ös erösitőről egy belső képet küldeni ?
Vagy link is jó ahol le van véve a burkolat.

Miért nem kukkantasz bele?
Csak 645-öst találtam...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Valaki tudna nekem a H/K 445-ös erösitőről egy belső képet küldeni ?
Vagy link is jó ahol le van véve a burkolat.

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

A kompozit Monitor kimenetén meg jeleniti az OSD-t.De az S-Video , Video monitor kimenetén nem jelenik meg az OSD. Van valami tipped ?

Lehet hogy így tervezték!?
Nincs tippem, de a lényeg hogy megjelent!
Egyszer belövöd frankón (kell vele játszani egy kicsit hogy melyik beállítás a jó) és onnantól kezdve nincs jelentősége és nem használod azt a funkciót!

Írtam PÜ-t kimi-nek.
Szerintem nem így tervezték. Nekem pont ez volt a gondom egy 635-ös HK-val. Teljesen használható volt és nekem fel sem tűnt a hiba, amíg valaki meg nem vette. Utána visszavásároltam tőle.
Valami gond lehet a videó részével sajnos. Az OSD menünek mindenhogyan meg kell jelenni az OSD gomb megnyomása után HDMI kimeneten is.
Van egy sejtésem. Nem biztos és nem akarom kimi-t elkeseríteni, de az Ebay-en elég sok refurbished HK erősítőt lehet venni potom áron. Ezek elvileg ugye javítottak, de sohasem lehet tudni. Lehet, hogy ilyen?
Ha újonnan vetted, akkor vidd vissza és kérjél helyette egy jót, akárki is volt az eladó - még most! Ha ilyen sok pénzt kiadtál érte, akkor legyen tuti SZVSZ!

Akitől vettem azt mondta , hogy vadi új gyári csomagolás. Mikor mentem érte akkor bontottuk ki a gyári csomagolásból. De nem tudhatom , hogy tényleg gyári volt-e a csomagolás, vagy becsomagolták.

Vendég

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A kompozit Monitor kimenetén meg jeleniti az OSD-t.De az S-Video , Video monitor kimenetén nem jelenik meg az OSD. Van valami tipped ?

Egyszer belövöd frankón (kell vele játszani egy kicsit hogy melyik beállítás a jó) és onnantól kezdve nincs jelentősége és nem használod azt a funkciót!

Írtam PÜ-t kimi-nek.
Szerintem nem így tervezték. Nekem pont ez volt a gondom egy 635-ös HK-val. Teljesen használható volt és nekem fel sem tűnt a hiba, amíg valaki meg nem vette. Utána visszavásároltam tőle.
Valami gond lehet a videó részével sajnos. Az OSD menünek mindenhogyan meg kell jelenni az OSD gomb megnyomása után HDMI kimeneten is.
Van egy sejtésem. Nem biztos és nem akarom kimi-t elkeseríteni, de az Ebay-en elég sok refurbished HK erősítőt lehet venni potom áron. Ezek elvileg ugye javítottak, de sohasem lehet tudni. Lehet, hogy ilyen?
Ha újonnan vetted, akkor vidd vissza és kérjél helyette egy jót, akárki is volt az eladó - még most! Ha ilyen sok pénzt kiadtál érte, akkor legyen tuti SZVSZ!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Sziasztok ! Vettem egy H/K 445-ös erősitőt a hangja nagyon jó :icon_peace:De közben egy kis problémába ütköztem , a HDMI kimenetet rá kötöttem a TV-re ,hogy az OSD menüt tudjam állitani de a TV nem érzékeli a jelet.Tudtok nekem segiteni ?

Gratula!
Elképzelgető hogy az OSD képe nem a HDMI csatin keresztül megy!?
Kösd a MONITOR-ra és állítsd a tv-t arra a csatornára és valamelyik forrásnál (pl. rádió) nyomd meg az OSD gombot.
Remélem így menni fog...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Sziasztok ! Vettem egy H/K 445-ös erősitőt a hangja nagyon jó :icon_peace:De közben egy kis problémába ütköztem , a HDMI kimenetet rá kötöttem a TV-re ,hogy az OSD menüt tudjam állitani de a TV nem érzékeli a jelet.Tudtok nekem segiteni ?

Gratula!
Elképzelgető hogy az OSD képe nem a HDMI csatin keresztül megy!?
Kösd a MONITOR-ra és állítsd a tv-t arra a csatornára és valamelyik forrásnál (pl. rádió) nyomd meg az OSD gombot.
Remélem így menni fog...

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Sziasztok ! Vettem egy H/K 445-ös erősitőt a hangja nagyon jó
De közben egy kis problémába ütköztem , a HDMI kimenetet rá kötöttem a TV-re ,hogy az OSD menüt tudjam állitani de a TV nem érzékeli a jelet.
Tudtok nekem segiteni ?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Hello!
avr-130ra ráköthetek 4ohmos center és háttérsugárzót?
dali axs 1000rest ill. axs centert.

Én a 135-öst gond nélkül használtam 6 ohm-os dobozokkal!
Max. annyi lehet hogy egy kicsit langyosodhat a készülék!
Ami megfelelő szellőzés mellet nem okozhat problémát.

Egyébként az általam felvetett dolgokban igazatok van (részben).
De nekem volt másmilyen tapasztalatom is!

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Szigorúan szvsz nem attól jó/rossz egy gép, hogy van-e IEC aljzat illetve aranyozottak-e az RCA csatlakozók. Volt, hogy az próbánál aranyozottnál jobban szólt a sima. Mert a kettő ugyanaz volt, csak volt rajta egy vékony arany réteg. Mellékesen tudtommal az arany nem jó vezető. Még a réz vagy az alu is jobb nála.Arra is volt példa, hogy egy gyárit kicseréltek spec hálózatira, majd gyorsan vissza. Mert ahhoz volt kitalálva a hangja a gépnek.

hifista világ
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Vendég

H/K termékek

Érdekes módon és számomra érthetetlenül... miért spórol a h/k az IEC aljzaton és az aranyozott csatikon?!

Ezt én sem értem, mindenesetre az Accuphase sem minden gépéhez használ aranyozott csatikat, pedig azok (sem) rossz gépek állítólag...

Szigorúan szvsz nem attól jó/rossz egy gép, hogy van-e IEC aljzat illetve aranyozottak-e az RCA csatlakozók. Volt, hogy az próbánál aranyozottnál jobban szólt a sima. Mert a kettő ugyanaz volt, csak volt rajta egy vékony arany réteg. Mellékesen tudtommal az arany nem jó vezető. Még a réz vagy az alu is jobb nála.
Arra is volt példa, hogy egy gyárit kicseréltek spec hálózatira, majd gyorsan vissza. Mert ahhoz volt kitalálva a hangja a gépnek.

Szóval az ilyesmi szerintem senkit se törjön le.

mcenroe
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: mcenroe »

Hello!
avr-130ra ráköthetek 4ohmos center és háttérsugárzót?
dali axs 1000rest ill. axs centert.

Tv: samsung lcd
Erősítő: H/K AVR 130
DVD:Pana S75
Hang: front:heco astron 500 háttér:dali axs 1000 dali axs center

Vendég

H/K termékek

Szerintetek a H/K 445-ös erősitő milyen választásnak tünhet?Egy Yamaha RX-V 640-est váltana.

Ha kifogástalan műszakilag (de miért is ne lenne, az egyik legkisebb meghibásodási aránnyal rendelkezik a gyártó) akkor mindenképpen előre lépés!
Kérdés hogy mennyi lenne az árkülönbség!

Mi a gond a 640-essel?

Cserélni akarok egy jobb erősitőre , csak a mozi érdekel és ebbe a H/K jobb állitólag. 140k lenne a H/K 445-ös. Vadi új gyári csomagolás, külföldről való.

Nagyon jó a HK! Az összteljesítménye verhetetlen. Mozira is és sztereóra is lehet használni!
Most került fel a hardverapróra egy 355-ös! Én inkább azt venném meg a helyedben! 160 ezer az ára, de biztosan lehet alkudni! Gyorsan el fogják vinni, talán érdemes rámozdulni!

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Szerintetek a H/K 445-ös erősitő milyen választásnak tünhet?Egy Yamaha RX-V 640-est váltana.

Ha kifogástalan műszakilag (de miért is ne lenne, az egyik legkisebb meghibásodási aránnyal rendelkezik a gyártó) akkor mindenképpen előre lépés!

Mi a gond a 640-essel?

Cserélni akarok egy jobb erősitőre , csak a mozi érdekel és ebbe a H/K jobb állitólag. 140k lenne a H/K 445-ös. Vadi új gyári csomagolás, külföldről való.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Mi a gond a 640-essel?

kimi-
V.I.P.
V.I.P.

H/K termékek

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Sziasztok!Máshol nem találtam neki helyet, ezért itt szeretném megkérdezni, hogy egy DPR-2500-as végfokhibás erősítőnek nagy vonalakban mennyibe fáj a javíttatása? Sajnos én nem igazán értek hozzá ezért kérdezném, hogy mi a minimum, illetve maximum amire kb számítani kell, ha beadom valahova javíttatni, mivel sajnos sokat nem tudok rá áldozni!
Köszönöm szépen!

Deepvinyo

Hát ha csak a végfokokat kell cserélni... és helyettesíthetőek másokra akkor talán megoldható a dolog pár 10e ft-ból (és ha van egy ügyes kezű jó műszerész!), de ha csak gyárival lehet megoldani akkor nem lesz olcsó dolog!
És ha a vezérlés is kapott egy "pofont" akkor nem lesz olcsó történet!

Maga a "bevizsgálás olyan 10-20- között van hivatalos szervizben (mondjuk Totel...)...

Deepvinyo
Értékelés: 0

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: Deepvinyo »

Sziasztok!
Máshol nem találtam neki helyet, ezért itt szeretném megkérdezni, hogy egy DPR-2500-as végfokhibás erősítőnek nagy vonalakban mennyibe fáj a javíttatása? Sajnos én nem igazán értek hozzá ezért kérdezném, hogy mi a minimum, illetve maximum amire kb számítani kell, ha beadom valahova javíttatni, mivel sajnos sokat nem tudok rá áldozni!
Köszönöm szépen!

Deepvinyo

sirdond
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: sirdond »

Sziasztok!

AVR 245-höz létezik firmware frissítés? Elvileg az AVR 247-hez (ami,ha jól tudom ugyanaz csak az US verzió) adtak ki frissítést pár javítással
A jelenlegi firmware 2006-09-21
What is an Audiophile?

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1221

H/K termékek

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Érdekes módon és számomra érthetetlenül... miért spórol a h/k az IEC aljzaton és az aranyozott csatikon?!

Ezt én sem értem, mindenesetre az Accuphase sem minden gépéhez használ aranyozott csatikat, pedig azok (sem) rossz gépek állítólag...
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

H/K termékek

Bezzeg annak idején engem lebeszéltél az "egybevasakról"..
Tévedés ne essék!!!
Én senkit nem beszélek le semmiről és rá sem semmire!!!
Csak leírom, elmondom a véleményem!
Biztos hogy én voltam... ? És miről is beszéltelek le?

Vendég

H/K termékek

Mindent egybevéve nekem nagyon tetszik az összkép ill. összhang!Örülök hogy úgy döntöttem ahogy! 

Köszi a beszámolót, örülök hogy bevált, pláne azért az árért..
Bezzeg annak idején engem lebeszéltél az "egybevasakról"..

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”