Nálam zenél az egyik StandART Jubilee, csak hallgatom és hallgatom és hallgatom :). Megtanultam már az elmúlt időben hogy nem mondom azt készülékekre hogy örökké marad, azt sem állítom hogy nincs jobb, szebb, szikrázóbb, de ha lehet azt mondani nekem az si MKIII ideális párja. A megvétele nálam érzelmi indíttatás volt. Eső komoly rendszerem egy Heed Opelisk Pro volt egy StandARTal. Lehet azt mondani, ezen szocializálódtam zeneileg :). Volt persze azóta több különböző rendszerem, de visszatérek mindig.Shimano írta: ↑2021.03.03., szer. 17:35A drótozás után esetleg valami infó a Lagrange erősítőről?Van valakinek már az ittlévők közül?Ha igen milyen,hogy tetszik?
A StandArt hangsugárzó jubileumi kiadásáról sem sok az infó itt.Most olvasgattam egy cikket róla,és emlékeimben mintha csak nemrég jelentette volna be Zsolt hogy csinál ilyet,közben meg az a nemrég már vagy öt éve volt,így repül az idő.![]()
Sikerült valakinek szert tenni egyre az erősen limitált db számú kiadások közül,ha igen milyen?Erről sem sokat olvasni itt.
Persze meghallgattam, és nem volt rossz, egy si volt eőtte, de nálam kell pár hét mire azt érzem hogy ez jó(persze kivéve az ami egyből rossz). Ez leginkább a hallgatott zenék mennyiségével mérhető, a nem tetsző rendszerek mellett elkezdem művelni az egyéb szabadidős tevékenységeimet.
Kiegyensúlyozott, kellemes hangzás, olyan hangfal, amit szívesen hallgatok és rendelkezik azzal a képességgel, hogy nem válogat a műfajok között. Hihetetlen visszagondolni, de 2017 novemberében rendeltem, szalad az idő.
Zsolt ügyfélbarát hozzáállása csak hab a tortán, de ezt már többször kifejtettük. Ha a hangfallal kapcsoltaban van kérdés szívesen válaszolok, nem vagyok egy grafomán alkat, de igyekszem. Itt jegyezném meg hogy DA-t folyamatosan keresek akár kártya nélkül is, ez hiányzika teljes sorrhoz.