Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha termékek

István79
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: István79 »

volt itt az avx-en egy nagy yami-fan, nevére nem emléxem, keress vissza, ő hátha tud neked segíteni, ha még fent van a fórumon
Én volnék az! Nekem is van egy 2700-as DVD-ém!

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

volt itt az avx-en egy nagy yami-fan, nevére nem emléxem, keress vissza, ő hátha tud neked segíteni, ha még fent van a fórumon

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

csg72
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: csg72 »

Üdv Yamahások!

A segitségeteket kérem a következő dologban. Most vettem egy RX-V2700 erősítőt és egy DVD S2700 SACD lejátszót. Németországban vettem ezért csak német felhasználói kézikönyv van hozzájuk. Beszéltem a Yamaha magyar képviseletével (Alba-Comp) de ők nem segítenek, mert nem magyarországon vettem. Még venni sem tudok náluk. Szóval a két eszközhöz keresek magyar nyelvű kézikönyvet. Ha valaki tud segíteni, várom válaszát.

zotyootis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: zotyootis »

Irok kicsit a Yamaha NS-8HX hangfalamról!
Felder koma!

Szép is lenne, ha így tudnál fogalmazni.

CsöszPéter
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: CsöszPéter »

Irok kicsit a Yamaha NS-8HX hangfalamról! Egy referencia Yamaha hangsugárzó megjelenését nem kiséri akkora figyelem,pedig az átlagfogyasztó számára készült egyszerűbb modellek mellett nívós,és technikailag is érdekes darabok látnak napvilágot a szigetországban. Jókora kabinet mindkét oldalán furnérozott 22mm-es forgácslapból készült pontos illesztésekkel,kiválló mínőségű asztalosmunkával.Mindezt a közel 35kilós monstrumot elegáns könnyűfém lábacskákon tüskéken állva kínálják.A doboz osztott kamrás a magas szekció külön ládikában kapott helyet.A csillapitás minimális levegőt rabol el a rendszertől,a hang utját viszont két hangváltó is befolyásolja ami légszerelt kivitel.Sok más cégtől eltérően a Yamaha gondot forditott a belső kábelezésre is,a HX-ben a zenei jelek ALR/Jordan belső kábelezésen jutnak el a kettős kábelezést lehetővé tevő csatlakozóktól a hangszórókig.Na és a hangszórók a studio monitorokban is használt legújabb fejlesztéseként a mélyek és közepek egy speciális kanadai örökzöld rendkívül hosszúszálú rostjaiból készitett,fehéren tündöklő papir membránokról válnak le,melyeket impregnált textil perem rögzít az öntött alumíniumból kialakitott kosarakhoz.A mélyek 20cm átmérőjű wooferek kellően mélyre ereszkedő basszusokra adnak lehetőséget.A magassugárzók vasmagja 16.500 Gauss-os ferrit,melyben egy mindössze 30mm vastag,tiszta alumínium filmre rögzitett tekercs izeg-mozog.További érdekesség,hogy a közép és magas sugárzók egy alumínium tölcsérbe vannak épitve direct/reflecting elv alapján.
Hang:Jazzen kemény és határozott basszusfutamok jellemzik az első taktusait,mégsem esik túlzásokba.Természetes és tiszta hangok jönnek precíz dinamikatartománnyal és még precízebb,de nem technicista magas tartománnyal.Egész kiválló zongoraszólója mellett nem engedi feledésbe merülni a bőgőt sem a kiséretből.Az énekszólója talán túl közeli,de kamarazenén viszont vibrálló és érzéki,mindemellett kellő precízséggel definiálja a színpadot.Komolyzenén kultúrált ,határozott,mértéktartó,így komplex,diszkrét stílusú muzsikája kellemes élmény.Könnyedeb müfajokon igazán csillógó és teljes a hangja.Határozottan odateszi a mélyeket és széles dinamika tartómánnyal szólal meg.Pattogó és pontos ritmika jellemzi,energia tartalékai révén semmi nem tudja zavarba hozni és mindig megőrzi önkontrollját,nagy kivezérlésen vagy dinamika csúcsokon is megfogott és kultúrált.

CDX-10000 CD Player,CD-S2000 SA-CD Player,DVD-S2700 Universal Player
A-S2000 Integrated Amplifier,M-85 Power Amplifier=2db.,B-2x Power Amplifier
NS-8HX front,NS-C5HX center,NS-4HX Surround,NS-M515 Front effekt,YST-SW1500 Subwoofer
10-es és 6-os Pirelli ösvény 32A Mem.Furutech csúcs kábelek.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: AVX »

Új cucc!Hétfön vettem
Ezeket még itt is jónak tartják.
Majd a jövő héten ráköttetek valami normális hangfalat és meghallgatom.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Új cucc!Hétfön vettem
Nagyon retro kinézete van. Amúgy milyennek érzed?

Csak a külső retro mert a hangja nem az!Én nem tudom körülirni de részletezőbb mint a régi végfokok csak a mélyek nincsenek olyan dögösek.Ennek is vannak mélyei de kontroláltabb,tisztább.A cd játszó meg veri hangban a régi 25kilós CDX-1000-et vagyis nekem jóbban tetszik föleg SA-CD-én.

nem csodálkozok, ogy a cd jobb, mint a régi amúgy.
Örömteli zenehallgatást velük!
Naim-ZU

CsöszPéter
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Yamaha termékek

Új cucc!Hétfön vettem

Csak a külső retro mert a hangja nem az!Én nem tudom körülirni de részletezőbb mint a régi végfokok csak a mélyek nincsenek olyan dögösek.Ennek is vannak mélyei de kontroláltabb,tisztább.A cd játszó meg veri hangban a régi 25kilós CDX-10000-et vagyis nekem jóbban tetszik föleg SA-CD-én.Nagyok kellemes és zenei az új 2000 páros!

NS-8HX front,NS-C5HX center,NS-4HX Surround,NS-M515 Front effekt,YST-SW1500 Subwoofer

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Új cucc!Hétfön vettem
Naim-ZU

CsöszPéter
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Yamaha termékek

Új cucc!Hétfön vettem

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Köszi, a képet, igazából arra voltam kíváncsi, hogy véletlenül nincs-e rajta bemenetválasztó. Tudom, hogy nem szokás, de hátha. Elgondolkodtam, milyen irányba kellene fejleszteni a hifimet és felmerült a végfok-előfok kombináció lehetősége.
Ez végfok!Azokon nem igen szokott bemenetválasztó lenni!

Tisztában vagyok vele, de valahogy meg kellene oldani, hogy váltani tudjak két forrás közül. Egyik az előerősítő lenne, másik a házimozi-erősítő front előfok kimenete. De, mindegy, még úgysem aktuális.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Vendég

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi, a képet, igazából arra voltam kíváncsi, hogy véletlenül nincs-e rajta bemenetválasztó. Tudom, hogy nem szokás, de hátha. Elgondolkodtam, milyen irányba kellene fejleszteni a hifimet és felmerült a végfok-előfok kombináció lehetősége.
Ez végfok!Azokon nem igen szokott bemenetválasztó lenni!

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Vendég

Yamaha termékek

Gyönyörű darab. Feltennél egy képet a másik oldala felől is? Kíváncsi vagyok, milyen kezelőszervek vannak rajta.

Vendég

Yamaha termékek

Gyönyörű darab. Feltennél egy képet a másik oldala felől is? Kíváncsi vagyok, milyen kezelőszervek vannak rajta.
Melyikröl?

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Vendég

Yamaha termékek

Vendég

Yamaha termékek

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: nempisti »

Erősitőnek a : AS2000,Cd játszónak a : CDS2000 néztem ki.Talán lehetne ebben az árfekvésben nagyobb presztizsű hazsnált cuccok között is turkálni,de nem vagyok én annyira sznob.

A Soavo hangfal annyira nekem nem tetszett hangra,de a CD-S2000 állat jó játékos! Szerintem megéri az árát nagyon!Én is megakarom venni az A-S2000 is hozzá!

Akkor milyen dobozt kötnél az A-S2000-re?

NS-8HX

Megnézem,köszi!

Vendég

Yamaha termékek

Erősitőnek a : AS2000,Cd játszónak a : CDS2000 néztem ki.Talán lehetne ebben az árfekvésben nagyobb presztizsű hazsnált cuccok között is turkálni,de nem vagyok én annyira sznob.

A Soavo hangfal annyira nekem nem tetszett hangra,de a CD-S2000 állat jó játékos! Szerintem megéri az árát nagyon!Én is megakarom venni az A-S2000 is hozzá!

NS-8HX

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha termékek

Vendég

Yamaha termékek

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha termékek

Erősitőnek a : AS2000,Cd játszónak a : CDS2000 néztem ki.
Talán lehetne ebben az árfekvésben nagyobb presztizsű hazsnált cuccok között is turkálni,de nem vagyok én annyira sznob.

Vendég

Yamaha termékek

Üdv Minden Yamahásnak! 
A véleményetekre lennék kiváncsi a Yamaha Soavo 1 dobozával kapcsolatban.
Milyen zenékre ajánlott? Mekkora teret és milyen partnereket igényel?
Véleményeket akár PÜ-ben is várok.

Köszi

POP,ROCK,JAZZ-re ajánlott leginkább!Nagyobb térben az állódoboz ajánlott,de kis térben is jól érzi magát.Legjóbb partner a Yamaha erősítők!Sztereó vagy többcsatornás rendszert akarsz?

nempisti
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Yamaha termékek

Üdv Minden Yamahásnak!

A véleményetekre lennék kiváncsi a Yamaha Soavo 1 dobozával kapcsolatban.
Milyen zenékre ajánlott? Mekkora teret és milyen partnereket igényel?
Véleményeket akár PÜ-ben is várok.

Köszi

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”