Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H/K termékek
H/K termékek
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a HK 980-as erősítőn milyen hálózati tápkábel csatlakoztatási lehetőség van, mert a neten található képeken nem látok rajta semmilyent.
H/K termékek
Meglett a régi Harman Kardon H/K AVR 230 magyar nyelvű manuál jpg-ben. Valaki kereste, akkor nem találtam, most véletlenül meglett. Ide azért írom be, mert az üzenőfalról eltűnik. NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
H/K termékek
Ezt gondolod, vagy tapasztalat?
totel bt.-nél van.
- stromfeusz
- V.I.P.

- Értékelés: 57
H/K termékek
NA!!! Megvan a bevizsgálás eredménye (H/K AVR-155):
front left végfok szállt el, cserélik: 16+ÁFA...
beállítják még a munkapontot, ilyesmik....
Az ár szerintetek reális?
Számla nélkül az Áfá-t úgyis elengedik :bebebebebebe:
H/K termékek
NA!!! Megvan a bevizsgálás eredménye (H/K AVR-155):
front left végfok szállt el, cserélik: 16+ÁFA...
beállítják még a munkapontot, ilyesmik....
Az ár szerintetek reális?
H/K termékek
Valszeg szoftver probléma lehet, de szervizben meg mondják majd!
Screamy2!
Van már valami fejlemény?
Még mindig semmi, pedig már több mint 2 hete ott van náluk. Holnap rájuk csörgök, megpróbálom őket megsürgetni. Már nagyon türelmetlen vagyok...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
H/K termékek
Sziasztok!
A problémám a következő:
Harman kardon dvd-37 lejátszó divx-nél hangot semmilyen formában nem ad az erősítőnek.
Nem a filmmel van baj, mivel a laptopon van hang. A HK lejátszó is műkszik mert alap dvd lemezeket viszi hanggal. Megpróbáltam koax kimeneten, sztereó kimeneten, és analóg 5.1 kimeneten de divx-es lemeznél nem jön ki rajta nyikkanás...
Mi lehet a gond?
Valszeg szoftver probléma lehet, de szervizben meg mondják majd!
Screamy2!
Van már valami fejlemény?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
H/K termékek
Sziasztok!
A problémám a következő:
Harman kardon dvd-37 lejátszó divx-nél hangot semmilyen formában nem ad az erősítőnek.
Nem a filmmel van baj, mivel a laptopon van hang. A HK lejátszó is műkszik mert alap dvd lemezeket viszi hanggal. Megpróbáltam koax kimeneten, sztereó kimeneten, és analóg 5.1 kimeneten de divx-es lemeznél nem jön ki rajta nyikkanás...
Mi lehet a gond?
H/K termékek
Az erősítőm elment a Totel Bt. hez, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi okozza az alapzajt!!!
Most addig egy 7éves Sony HM erősítő van helyette, de ha visszajön a H/K, akkor az kb olyan lesz, mintha a H/K-t cserélném le egy Heed-re!
Sonyval eltűntek a szép telt mélyek, a csilingelős magasok, a dinamika, ami maradt, hát arról inkább nem írok (*os).
Szóval: igen is, nagyon is jó a hangjuk a Harman erősítőknek, nemcsak a sztereónak, hanem a HM erősítőknek is.
Egyet tudok érteni nagyon is. A jobban sikerült HK-k igen zenei, jó hangú erősítők. 6 évig éltem együtt egy HK 630-assal és bizony tényleg csak egy Heed Obelisk Si volt amire hajlandó voltam leváltani. Ami utóbbi meg meglepően jól bele passzolt az akkori HK HD740 CD és a JBL HLS-610 közé.
Ha Heed-ra nem lenne pénzem ma is valami HK-t választanék.
H/K termékek
Az erősítőm elment a Totel Bt. hez, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi okozza az alapzajt!!!
Most addig egy 7éves Sony HM erősítő van helyette, de ha visszajön a H/K, akkor az kb olyan lesz, mintha a H/K-t cserélném le egy Heed-re!
Sonyval eltűntek a szép telt mélyek, a csilingelős magasok, a dinamika, ami maradt, hát arról inkább nem írok (*os).
Szóval: igen is, nagyon is jó a hangjuk a Harman erősítőknek, nemcsak a sztereónak, hanem a HM erősítőknek is.
- stromfeusz
- V.I.P.

H/K termékek
http://www.hazimoziszerviz.hu/elerhetoseg.html
próbáld meg ezt , egy fórumtárs volt itt (nem én) megelégedéssel...
H/K termékek
Tudom, szerviz.
Tudtok Budapesten található nem horror árban dolgozó, megbízható, jó szervizt????
H/K termékek
Megnéztem. Minden bemeneten csinálja, két frontom van csak, úgyhogy 5.1-et nem tudok próbálni.
Ha dugok bele fülest, akkor csendben van, nem sistereg.
Akkor végfok lesz??? Végfok IC vagy mi???
H/K termékek
Sürgős segítséget szeretnék érni!
Van egy AVR-155-ös erősítőm és néhány napja a bal oldali hangfalból nem periodikus, "össze-vissza" sistergést hallok. A hangfalakat megcseréltem, ua. a helyzet. Az erősítőből minden kábelt kihúztam, csak áramot kapott, meg a 2 hangfal van rajta, akkor is sistereg. Ha emelem a hangerőt, akkor a sistergés hangereje NEM változik. Vettem zavarszűrős elosztót, szintén semmi nem változott!!!
HEEELLLLLPPPPPP!!!!
Valamelyik alkatrész megadta magát. Vidd szervízbe. Távgyógyítás nem működik.
Van füles kimenete? Azon át is sistereg? Ha nem akkor végfokkal lehet valami. Minden forrásnál vagy bemenetnél ez a helyzet (tuner, CD stb)? Minden módban ugyanaz, vagyis sztereo és 5.1 esetén is a front bal oldalon csak a fehér zaj jön?
Sokminden lehet és csak szakember tudja szerintem megcsinálni.
Üdv,
NL
H/K termékek
Sürgős segítséget szeretnék érni!
Van egy AVR-155-ös erősítőm és néhány napja a bal oldali hangfalból nem periodikus, "össze-vissza" sistergést hallok. A hangfalakat megcseréltem, ua. a helyzet. Az erősítőből minden kábelt kihúztam, csak áramot kapott, meg a 2 hangfal van rajta, akkor is sistereg. Ha emelem a hangerőt, akkor a sistergés hangereje NEM változik. Vettem zavarszűrős elosztót, szintén semmi nem változott!!!
HEEELLLLLPPPPPP!!!!
- stromfeusz
- V.I.P.

H/K termékek
Sziasztok !
Következő kérdésem lenne, ill. találkozott-e valaki hasonló problémával :
Van egy H/K AVR 255 erősítőm, a HDMI bemenetre van dugva a sony DVD-m ill. az ASUS médialejátszó, az egyik nap próbálom bekapcsolni őket s kép van hang nincs . A DVD-t átdugtam a HDMI 1 -ből HDMI 2 bemenetre , Az ASUS-t átdugom HDMI 2-ből HDMI 3-ba természetesen a menüben is átállítom a bemenetet és ujra működik minden ....
Ez mitől lehet ? Remélem nem kell havonta megcsinálnom ezt? Vagy vigyem szervízbe (még garis ) ?
Üdv Mindenkinek
Stromfeusz
-
Vendég
H/K termékek
Sziasztok
Azt szeretném csak kérdezni, hogy akinek van hk980-a, annak is zúg benne a trafó?
Ráteszem a kezem még érezni is lehet
Ez így rendben?
"zúg" bizony de tegye csak így legalább biztos, hogy van benne trafó is, benne pedig elég "bivaly".
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
H/K termékek
Nem toroid van benne, viszont jónagy. Na mind1, zúgjon, csak ha tök csend van azért hallani.
Szerintem az enyémben is hasonló van... de meg sem mukkan!
Az a lényeg hogy szépen zenéljen!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
H/K termékek
Konkrétan nem ismerem ezt típust. De transzformátoroknál előfordul, különösen toroidoknál, hogy maga a transzformátor zúg... minél nagyobb annál inkább és halhatóbban.
Nem toroid van benne, viszont jónagy. Na mind1, zúgjon, csak ha tök csend van azért hallani.
-
Vendég
H/K termékek
Konkrétan nem ismerem ezt típust. De transzformátoroknál előfordul, különösen toroidoknál, hogy maga a transzformátor zúg... minél nagyobb annál inkább és halhatóbban.
H/K termékek
Sziasztok
Azt szeretném csak kérdezni, hogy akinek van hk980-a, annak is zúg benne a trafó?
Ráteszem a kezem még érezni is lehet
Ez így rendben?
H/K termékek
Szerintem csak véletlen.
Ezek egész jó erősítők.
Nekem is egy ilyen AVR 255 osom van es teljesen meg vagyok vele elegedve.
-
Vendég
H/K termékek
Mi lehet ez az oka ennek az eladasi laznak?
"Mörfi törvény" Ha venni akarsz egy konkrét típust, biztos nincs... megveszed méregdrágán, vagy más típust. Egy hétre rá tele lesz vele a piac