Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: vkz »

kopaszbarack írta:
2021.05.15., szomb. 08:35
X2-t akkor érted meg ha kiveszed a rendszerből :D
Ez így van, nagyon jó megfogalmazás.

Az viszont más kérdés ha az SI-t veszed ki, mert akkor nem rosszabb, hanem semmilyen hang sincs. :D

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2147

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Pikkubee írta:
2021.05.14., pén. 21:30
Sikerült eljutni Zsolthoz, hogy meghallgathassam az Obelisket X2-vel és a Lagrange is játszott egy kicsit. Annyival jobban szólt nála az Obelisk, hogy az erősítő upgrade kérdés most le is került a napirendről.
Szobaakusztikai kérdéseket kell megoldanom elsősorban, aztán lesz értelme tovább gondolkozni, de valószínűleg akkor is inkább hangfalakat kell majd szereznem tőle következő lépésként :)
Kaptam tesztre egy X2-öt, ezzel játszhatok pár napot, aztán eldöntöm, hogy lesz-e értelme ráugrani egyre, ha elérhető lesz.
Ha esetleg itt a fórumon felszabadulna egy használt darab, akkor azért egy percig nem gondolkoznék ;)
Nem akartam előzőleg írni,de megtapasztaltad ezek szerint te is hogy az si3 van olyan jó,hogy az gátat nem szab sok hangsugárzó elött,és ha ezt érzed,akkor ott valami nem kerek a hangsugárzó párosítással,vagy esetleg a szobával,az elrendezéssel.Mondanám hogy cserélj egy enigma 5-re,mert egyrészt szuper,másrészt meg nem olyan háklis a szobákra,de ez a vonat már elment.Egy x2 meg mindig jó egy heed si lakta háznál,szóval szerezz be egyet ha úgy alakul. ;)

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 66

Hozzászólás Szerző: kopaszbarack »

Pikkubee írta:
2021.05.14., pén. 21:30
Sikerült eljutni Zsolthoz, hogy meghallgathassam az Obelisket X2-vel és a Lagrange is játszott egy kicsit. Annyival jobban szólt nála az Obelisk, hogy az erősítő upgrade kérdés most le is került a napirendről.
Szobaakusztikai kérdéseket kell megoldanom elsősorban, aztán lesz értelme tovább gondolkozni, de valószínűleg akkor is inkább hangfalakat kell majd szereznem tőle következő lépésként :)
Kaptam tesztre egy X2-öt, ezzel játszhatok pár napot, aztán eldöntöm, hogy lesz-e értelme ráugrani egyre, ha elérhető lesz.
Ha esetleg itt a fórumon felszabadulna egy használt darab, akkor azért egy percig nem gondolkoznék ;)
X2-t akkor érted meg ha kiveszed a rendszerből :D
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.

Pikkubee
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: Pikkubee »

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút

kopaszbarack írta:
2021.05.11., kedd 11:56
Üdv mindenkinek! Hamarosan felteszek az adás-vétel topikba egy Heed rendszert. Gondoltam jelzem itt a gyártói topikban, hogy elöbséget élvezzenek az itt fórumozók.
A szett tartalma a következő lesz: "cipős doboz méretű" Obelisk si2, X2, Da, ezek fehér előlaposak, továbbá egy első generációs Envoy ami tán egy éve lett részben felújítva. Minden átalakítást, szervizelést Zsolték végeztek. Privátban érdeklődj, jelenleg még be se áraztam a rendszert. Üdv! Sándor
Sziasztok!
Ezt a beírásom innentől nem aktuális a rendszer elkelt!
Nagyon sok érdeklődő volt szinte minden egyes komponensre. A termékek érdeme, hogy még mindig értéket képviselnek. Tiszteletem és elismerésem jeléűl Zsolt volt az első akinek jeleztem a rendszer eladást és megköszöntem az eddigi munkáját. Nem feljebblépés, más irány az eladás háttere, hanem az odaülős zenehallgatásom teljes megszűnése. Minden jót nektek Heed fanok :D

Pikkubee
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Planar hármam van elys kettővel és neo PSU-val. Annak a fejlesztése nincs most előtérben. Egy goldring 1042-t szeretnék kipróbálni majd, de az MC kérdés vélhetően még egy jó darabig nem lesz terítéken. Azt nem merném mondani, hogy soha, de nem gondolkoztam ebben. Ha a goldring után továbblépnék, akkor is valószínűleg inkább a futóművet cserélném le.
Dynaudio Evoke 20 hangfalaim vannak, ezek is maradnak szerintem még egy jó darabig. Nagyon megkedveltem és szerintem van még bennük tartalék.
Digitális vonalon egy limetree network-öm van. Ennél jobb nem kell egyelőre, az elmélyült zenehallgatást analóg szeretem. Mondjuk amennyiért el tudnám adni a limetreet, annyiból bőven meglenne a kártya a lagrange-ba és van is egy hadrendbe állítható mac minim, szóval bármi lehet :)
Egyelőre nagy kérdés azért, hogy mennyi az annyi és hogy tetszik-e egyáltalán a nagy tesó hangja.

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó

Pikkubee írta:
2021.05.13., csüt. 12:29
Szeretnék segítséget kérni nagy elméleti dilemmák feloldásában.
Van egy si3 obeliskem quasar3/Q PSU-val. Gondolkozom, hogy kellene egy x2, de valójában nem tudom, hogy mit várhatok tőle. Zsolttal beszéltem, most épp készlet nehézségek voltak az x2-vel és nem kizárt, hogy az ára is emelkedhet a közeljövőben.
Azon gondolkozom, hogy ha annyit nem ad hozzá az x2, mint amennyibe kerül, akkor lehet jobban járnék, ha beforgatnám az obelisket a quasarral együtt egy Lagrange-ba. Persze a matekot még meg kell beszélnem Zsolttal és hallanom kell a Lagrange-t is, de kiváncsi vagyok, hogy mi a tapasztalatotok ebben a kérdéskörben.

Tegnap hirtelen felindulásból meghirdettem a teljes láncot, de hamar le is zártam, mert maradnék szívesen a Heed vonalon.
Amikor megláttam a hirdetéseket rögtön az fordult meg a fejemben hogy itt egy leendő Lagrange tulajdonos :D
Szerintem fontos kérdés az is hogy milyen hangsugárzóid vannak?
Ha nem MC-zel, akkor szerintem a Lagrange phonoja tudni fogja ez elvárást, hallottuk már bemutatón (lehet a Satie-Edwards-Nagaoka lejátszóval, ami megmutatta azt is hogy jó futómű esetében nem ördögtől való az MM sem). Nekem tetszett a produkciója - Grand Enigmával együtt. Elsőre a kinézete az Obeliskhez szokott szememnek furcsa volt, de nem mondom hogy nem tudnék megbarátkozni vele. Az igaz hogy az Ikea Kallax/Expedit polcba nem fér be. :rolleyes:
De nem ennyire előre rohanva.
Az X2-vel jobb a Si3. Hogy mennyivel nehéz megmondani, főleg hogy ér-e annyit. Tény hogy a régebbi Obelisk esetében jobban megvolt a hűha mennyivel jobb érzés. De szerintem érdemes kipróbálni, nálam maradt a rendszerben a Si3 mellett.

Eunos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: Eunos »

Az is kérdés, hogy milyen lemezjátszót/hangszedőt használsz és milyen terveid vannak ezen a téren. A Lagrange csak MM-et kínál, tehát első blikkre a Quasar-t meg kéne tartani mert ha MC akkor ugye eleve... Amikor majd feljebb lépkedsz - mert feljebb fogsz:) - kaphat jobbnál jobb tápokat, amivel egy milliós lemezjátszónak is méltó társa lesz. Viszont az Si+X2 árban nagyon messze esik a Lagrange-tól, utóbbival ugyanakkor kaphatsz egy szuper DAC-ot ami minden háztartásba jól jön. Tehát a kérdés leegyszerűsödött: jobb-e annyival a Lagrange amennyivel drágább és ha igen ráeköltöd a sok dellát?

Pikkubee
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szeretnék segítséget kérni nagy elméleti dilemmák feloldásában.
Van egy si3 obeliskem quasar3/Q PSU-val. Gondolkozom, hogy kellene egy x2, de valójában nem tudom, hogy mit várhatok tőle. Zsolttal beszéltem, most épp készlet nehézségek voltak az x2-vel és nem kizárt, hogy az ára is emelkedhet a közeljövőben.
Azon gondolkozom, hogy ha annyit nem ad hozzá az x2, mint amennyibe kerül, akkor lehet jobban járnék, ha beforgatnám az obelisket a quasarral együtt egy Lagrange-ba. Persze a matekot még meg kell beszélnem Zsolttal és hallanom kell a Lagrange-t is, de kiváncsi vagyok, hogy mi a tapasztalatotok ebben a kérdéskörben.

Tegnap hirtelen felindulásból meghirdettem a teljes láncot, de hamar le is zártam, mert maradnék szívesen a Heed vonalon.

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó

fenyő írta:
2021.05.11., kedd 21:46
ruczek írta:
2021.05.11., kedd 21:15
sziasztok, egy újabb kérdés a quasar után. a canampot, hogyan kössem a rendszerbe? obelisk si, dactilus, quasar, roksan cd, systemdek lp meg egy deck. mindig csak azzal tudom hallgatni amihez csatlakoztatom? vagy létezik, hogy amelyik kimenet van választva az erősítőn az szólhat a fejhallgató erősítőn is? bocs, ha láma a kérdés és köszi a választ
Az Obelisk Si Pre Out kimenetét csatlakoztasd a Canamp Line In bemenetre. Az Si-n és a Canampon is aktív lesz a hangerő szabályozó. Azt nem tudom, hogyan kell összehangolni, biztos lesz, aki tudja.
Ha lenne Line Out vagy Tape Out, akkor az lenne jobb, mert annak a kimenete fix jelerősségű.
Ha SI3 akkor csak line(tape) out van, ha korábbi akkor jumper állástól függ hogy pre vagy line out (vagyis hogy a hangerő szabályozó állítja vagy sem) A Canamphoz line kellene, mert akkor a saját hangerő szabályozója működik. A jumper mellett van felirat hogy melyik állás mit jelent.

ruczek
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 61

Hozzászólás Szerző: ruczek »

köszönöm, nézem majd.

fenyő
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: fenyő »

ruczek írta:
2021.05.11., kedd 21:15
sziasztok, egy újabb kérdés a quasar után. a canampot, hogyan kössem a rendszerbe? obelisk si, dactilus, quasar, roksan cd, systemdek lp meg egy deck. mindig csak azzal tudom hallgatni amihez csatlakoztatom? vagy létezik, hogy amelyik kimenet van választva az erősítőn az szólhat a fejhallgató erősítőn is? bocs, ha láma a kérdés és köszi a választ
Az Obelisk Si Pre Out kimenetét csatlakoztasd a Canamp Line In bemenetre. Az Si-n és a Canampon is aktív lesz a hangerő szabályozó. Azt nem tudom, hogyan kell összehangolni, biztos lesz, aki tudja.
Ha lenne Line Out vagy Tape Out, akkor az lenne jobb, mert annak a kimenete fix jelerősségű.

ruczek
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 61

Hozzászólás Szerző: ruczek »

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Üdv mindenkinek! Hamarosan felteszek az adás-vétel topikba egy Heed rendszert. Gondoltam jelzem itt a gyártói topikban, hogy elöbséget élvezzenek az itt fórumozók.
A szett tartalma a következő lesz: "cipős doboz méretű" Obelisk si2, X2, Da, ezek fehér előlaposak, továbbá egy első generációs Envoy ami tán egy éve lett részben felújítva. Minden átalakítást, szervizelést Zsolték végeztek. Privátban érdeklődj, jelenleg még be se áraztam a rendszert. Üdv! Sándor

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Shimano írta:
2021.05.04., kedd 11:58
Erőben lehet nem leszel előrébb,de egy px-el érdemes lenne megtámogatni az előfokot ha az magában is tetszik,mert nem véletlenül van ez az opció,tehát előrelépés lenne minden más téren,szerintem.Egy próbát megérne ha még nem volt.Csak egy ötlet,javaslat. ;)
Igen, köszi, tervben van: tavaly a Thesis előfoknál elég markáns különbséget hallottam a tápjával megtámogatva.
Kb őszre meglesz hozzá a büdzsé és szaladok Zsolthoz (vagy esetleg felbukkan egy PX jó áron a fórumon addig).

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2147

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Skipper írta:
2021.05.04., kedd 08:42
Az előfok után jelenleg egy Naim NAP250 klón van (ami egész egyszerűen hihetetlenül jó - egy kis plusz erőt azonban elbírnának a dobozaim).
Erőben lehet nem leszel előrébb,de egy px-el érdemes lenne megtámogatni az előfokot ha az magában is tetszik,mert nem véletlenül van ez az opció,tehát előrelépés lenne minden más téren,szerintem.Egy próbát megérne ha még nem volt.Csak egy ötlet,javaslat. ;)

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Az előfok után jelenleg egy Naim NAP250 klón van (ami egész egyszerűen hihetetlenül jó - egy kis plusz erőt azonban elbírnának a dobozaim).

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó

Skipper írta:
2021.05.03., hétf. 21:44
Érdekes, amit írsz. Novemberben voltam Zsoltnál hallgatózni, s a Lagrange-zsal kezdtünk. Nagyon jó kis integrált, sok részlettel, jó sávszélekkel - de olyan nagyon nem indított be. Aztán jött a Thesis lánc és... helyre került minden. Valahogy heedesebb volt: kevésbé volt fényes, viszont nagyon jó ritmussal rendelkezik, s bevon a zenébe.
Aztán vettem egy Obelisk PRE előfokot, amit nagyon megszerettem :)
A Thesis láncot hallottam sztereo végfokkal és monoblokkokkal is. (Gamma - Omega) Mindkettő meggyőző volt, az Omegával volt az az érzés hogy bármivel elbír (“elhúz bármit amit mögé kötnek” érzés). Szerintem az Obelisk után egyenes vonalú előrelépés. Nekem a Lagrange is ilyen, a kettő között van (nem titkoltan a neve is erre utal). Szerintem ha valaki Obelisk sorozat után lépne tovább, lehet hogy a Thesis-ben jobban megtalálja amit keres. Viszont ha először találkozik a Heed-al, akkor nagyon-nagyon jó a Lagrange. Nekem tetszett, talán kevésbé hagyományos (nem “cipősdoboz”) meg bluetooth, DSD képes dac kártya, phono, szóval kb minden. A Thesis pedig a moduláris felépítés (és méret) miatt közelebb áll a szívemhez. De azért a Grand Enigmával bármelyiket elfogadnám, ha egy-az-egyben cserélné valaki egy Obelisk Si3 Enigma 5 láncra :D

Az Obelisket egyébként Pre-PX-PS és Si3-X2 is jónak tartom. Kicsit mások, de egyértelműen rokonok. Talán a Si3 közelebb áll a Lagrange-hoz, a Pre-PS (és valószínűleg a SI2 is) pedig a Thesis-hez - szerintem. Mivel mindkettőt hallgattam, és tudom nagyon nem egyszerű dönteni közöttük. Az Enigma 5-el végül a Si3 lett a befutó (vissza gondolva a Pre-PS-re nagyon kedves emlékek maradtak), de talán itt mishow tapasztalata is olvasható ugyanerről.

Egyébként mi van az előfok után?

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég

Érdekes, amit írsz. Novemberben voltam Zsoltnál hallgatózni, s a Lagrange-zsal kezdtünk. Nagyon jó kis integrált, sok részlettel, jó sávszélekkel - de olyan nagyon nem indított be. Aztán jött a Thesis lánc és... helyre került minden. Valahogy heedesebb volt: kevésbé volt fényes, viszont nagyon jó ritmussal rendelkezik, s bevon a zenébe.
Aztán vettem egy Obelisk PRE előfokot, amit nagyon megszerettem :)

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1407

Hozzászólás Szerző: vazze »

Akkor hát következzék néhány szó az elmúlt hétről amikoris a Heed Lagrange segített megtáncoltatni a 40.2-t.

Nyílván nem fogok egy "Gedeon" stílusú tesztet írni (mert sem a node 2i sem a Hegel H190 sem a Fyne Audio F500 nem érdekel) de azért mégis néhány gondolat.
A korábbi Heed erősítőim (Si2,Canopus,SI3, Thesis Alpha+Obelisk PM, Elixir) után az az érzésem támadt már az elején . hogy ez valami egészen más mint az eddigiek.
Van a hangjában valami kőkemény és stabil kontroll. Nagyon mélyre megy és már kis hangerőn is erős , telt , széles és részletes. Remekül hajtotta a dobozaimat , egy pillanatra sem éreztem , hogy elfogyna az ereje. Amit az akusztikus hangszerekkel művel azt tanítani kellene . Xylofon hangja csak úgy sziporkázott a szobában. Malia/Boris Blank-Convergence albumán eddig sosem vettem észre az énekesnő hangjában az ércességet. Most igen. Minden részlet sebészi aprólékossággal de mégsem tolakodóan tárul fel. Csak ültem ott első nap kb éjfélig és a végén csak ennyit tudtam mondani : EZ AZ , VÉGRE!
Nagyon tetszett és bevallom nem volt őszinte a mosolyom amikor ma össze kellett csomagolni és visszaadni.
Régen hallottam ennyire jó integrált erősítőt !
Az ára itt nálunk nem túl attraktív de talán majd beszélek Zsolt-al , hátha...
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

iistván
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: iistván »

Klaca írta:
2021.05.03., hétf. 13:46
Ear írta:
2021.05.02., vas. 11:41
vazze írta:
2021.05.02., vas. 08:25

Ezt azért tisztelettel vitatnám. Nem hájend de elég jó hangot lehet kihozni belőle. Lumin D2 jobb hang 800.000.-ért...
Csak egy érdekesség :Bryston BDP-π Raspberry és HifiBerry-ből.
https://www.akkelisaudio.com/mediaspela ... layer.html
Annyira nem lehet gáz...
Node 2i és társai hangját simán hozza és fillérekből felépíthető házilag.
A Human lejátszója is Pi-re épül.
Azért nem csak Lumin van a streamer piacon. A Node 2i ereje meg szerintem, hogy is mondjam, nem a hangjában van. A Pi-re épülés ok, de a körítés legalább annyit számít, mint a processzor maga, és a gyári Berryken ebben nem nagyon tudsz belenyúlni. Illetve igen, vehetsz extra tápot, ilyen-olyan kártyát hozzá, de akkor már oda az árelőny jó része.
Nekem azokból, amiket írsz, úgy tűnik, mintha valamit nem értenél, vagy legalábbis másként, mint én: vagy a RPI lényegét, vagy az "árelőny" szót.
Senki, aki Pí-vel hifizik, nem használja "körítés nélkül" a gépet, hiszen ennek, mezítlábas verzióban, éppen az a lényege, hogy az ember specifikálja a dolgot a saját igényeinek megfelelően, hogy az ne legyen se (sokkal) több, se kevesebb, mint ami neki kell (egy Pí vel ezt meg tudod csinálni, szemben mondjuk egy i-bookkal). Tehát, amikor azt mondja valaki, hogy milyen jó egy Pí az alternatívákhoz képest, akkor ezt legalább valami hifis digit kimenettel és egy jobb táppal érti.
- Azt mondod jó, de így elvész az "árelőny". Hát, ha úgy érted, hogy így mondjuk egy 4-500000 ezres apple géphez vagy streamerhez képest már nem 10e Ft a dolog, mint egy mezítlábas Pí, hanem már lehet akár 80e Ft is, akkor persze igazad van, de nekem pl. egy ilyen 80e-s, setup, ami hozza a 3-4-500000-es bármilyen gép (almás pc vagy streamer) minőségét, ami ugye már 4-5x-ös szorzó, elég jelentés árelőny. Persze értem én, kinek mennyi pénze van, úgy alakul neki az "árelőny" szó jelentése is....
Elnézést az OFFért, de elég messzire el lehet tolni a Pi-t is.
Egyszer megmérettetném szívesen a DIY digit forrásomat valami drágább streamer / audioPC-vel, a kíváncsiság kedvéért.

Jelenleg így néz ki...
thumbnail.jpg
thumbnail.jpg (109.15 KiB) Megtekintve 3298 alkalommal
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Hozzászólás Szerző: Klaca »

Ear írta:
2021.05.02., vas. 11:41
vazze írta:
2021.05.02., vas. 08:25

Ezt azért tisztelettel vitatnám. Nem hájend de elég jó hangot lehet kihozni belőle. Lumin D2 jobb hang 800.000.-ért...
Annyira nem lehet gáz...
Azért nem csak Lumin van a streamer piacon. A Node 2i ereje meg szerintem, hogy is mondjam, nem a hangjában van. A Pi-re épülés ok, de a körítés legalább annyit számít, mint a processzor maga, és a gyári Berryken ebben nem nagyon tudsz belenyúlni. Illetve igen, vehetsz extra tápot, ilyen-olyan kártyát hozzá, de akkor már oda az árelőny jó része.
Nekem azokból, amiket írsz, úgy tűnik, mintha valamit nem értenél, vagy legalábbis másként, mint én: vagy a RPI lényegét, vagy az "árelőny" szót.
Senki, aki Pí-vel hifizik, nem használja "körítés nélkül" a gépet, hiszen ennek, mezítlábas verzióban, éppen az a lényege, hogy az ember specifikálja a dolgot a saját igényeinek megfelelően, hogy az ne legyen se (sokkal) több, se kevesebb, mint ami neki kell (egy Pí vel ezt meg tudod csinálni, szemben mondjuk egy i-bookkal). Tehát, amikor azt mondja valaki, hogy milyen jó egy Pí az alternatívákhoz képest, akkor ezt legalább valami hifis digit kimenettel és egy jobb táppal érti.
- Azt mondod jó, de így elvész az "árelőny". Hát, ha úgy érted, hogy így mondjuk egy 4-500000 ezres apple géphez vagy streamerhez képest már nem 10e Ft a dolog, mint egy mezítlábas Pí, hanem már lehet akár 80e Ft is, akkor persze igazad van, de nekem pl. egy ilyen 80e-s, setup, ami hozza a 3-4-500000-es bármilyen gép (almás pc vagy streamer) minőségét, ami ugye már 4-5x-ös szorzó, elég jelentés árelőny. Persze értem én, kinek mennyi pénze van, úgy alakul neki az "árelőny" szó jelentése is....

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1407

Hozzászólás Szerző: vazze »

Ear írta:
2021.04.30., pén. 14:16
Klaca írta:
2021.04.29., csüt. 17:23

függetlenül attól, hogy miként nyered ki belőle a biteket?
Szerintem igen. Működik, lehet játszani táppal, kártáyával, oprendszerrel és lejátszóprogrammal, de a korlátait nem ugorja át.
Annyira nem lehet gáz...
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: dgab »

Az LV-t egyértelműen csövesekhez ajánlják, de úgy rémlik, a heed-ről egy időben az volt a vélemény, hogy a legcsövesebb nem-csöves hang.
Ernie írta:
2021.05.01., szomb. 13:49
ezen biztosan fogunk össze veszni, én is egy CJ csövessel hajtottam.

Eghbor írta:
2021.05.01., szomb. 13:18
Ernie írta:
2021.04.29., csüt. 07:20
Nekem volt jó pár évig. LV Auditorium 2-es. Azóta is bánom hogy eladtam. Nem gondolom hogy a Heed-el rossz lenne vagy sok lenne neki.

Nekem lv obx-r2-m van, és van egy obeliskem x2 táppal. Nincs probléma a hanggal, ha együtt zenélnek, de lényegesen jobban szól a lv egy csöves erősítővel, de úgy tudom, eleve ahhoz is tervezték. Én jelenleg egy 845 csövessel használom inkább a lv-t.

Ernie
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 96

Hozzászólás Szerző: Ernie »

ezen biztosan fogunk össze veszni, én is egy CJ csövessel hajtottam.

Eghbor írta:
2021.05.01., szomb. 13:18
Ernie írta:
2021.04.29., csüt. 07:20
Nekem volt jó pár évig. LV Auditorium 2-es. Azóta is bánom hogy eladtam. Nem gondolom hogy a Heed-el rossz lenne vagy sok lenne neki.
dgab írta:
2021.04.23., pén. 21:00
Kicsit visszakanyarodva a hangsugárzókhoz: egy Living Voice 94db-e sok már a Heed-nek? Hallott valaki ilyen párost?
Nekem lv obx-r2-m van, és van egy obeliskem x2 táppal. Nincs probléma a hanggal, ha együtt zenélnek, de lényegesen jobban szól a lv egy csöves erősítővel, de úgy tudom, eleve ahhoz is tervezték. Én jelenleg egy 845 csövessel használom inkább a lv-t.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”