Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1037
Re: Heed Audio termékek
Egy ilyen Heed "wikipedia"/kisokos jó ötlet!

[/quote]
Inkább csábítsuk vissza Zsoltot.

[/quote]
Ez is jó ötlet! Hogyan tudnánk vissza csábítani Zsoltot? Én örülnék neki ha lenne egy "Heed/Zsolt Audio/Analóg Partner klub"-os kis közösség, online akár offline is személyesen.
Ha lesz Heed "wiki" szívesen töltök fel infót és képeket.

[/quote]
[/quote]

[/quote]

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- BLX
- Törzsvendég
[/quote]
Nem, de a cPHONO-ban az a “c” gondolom beszédes. Vélelmezem akkor létezik mPHONO kártya is.
Hiánypótló lenne egy komoly Heed adatbázis v. blog egy önzetlen“szakértő” részéről, talán nem lenne ennyi vergődés a témában.
[/quote]
Így igaz. Volt mindkét kártya, de csak a gyártó tudta változtatni klf. alkatrészekkel a paramétereket.
Nem, de a cPHONO-ban az a “c” gondolom beszédes. Vélelmezem akkor létezik mPHONO kártya is.
Hiánypótló lenne egy komoly Heed adatbázis v. blog egy önzetlen“szakértő” részéről, talán nem lenne ennyi vergődés a témában.
[/quote]
Így igaz. Volt mindkét kártya, de csak a gyártó tudta változtatni klf. alkatrészekkel a paramétereket.

-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 91
Nem, de a cPHONO-ban az a “c” gondolom beszédes. Vélelmezem akkor létezik mPHONO kártya is.akvapark írta: ↑2022.02.22., kedd 10:53Láttok jumpert?Rotteredi írta: ↑2022.02.20., vas. 20:12PgSpa írta: ↑2022.02.20., vas. 18:41Kissé bűntudattal, mert én is beszálltam az off-ba a bitumenezéssel, kérdeznék egy topicba illőt: árulnak itt egy Nexus SP2 előerősítöt MC phono-val. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata felőle, illetve kiemelten az, hogy az MC fokozat fix beállítású, vagy belül jumperekkel állítható-e?![]()
Láttok jumpert?Rotteredi írta: ↑2022.02.20., vas. 20:12PgSpa írta: ↑2022.02.20., vas. 18:41Kissé bűntudattal, mert én is beszálltam az off-ba a bitumenezéssel, kérdeznék egy topicba illőt: árulnak itt egy Nexus SP2 előerősítöt MC phono-val. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata felőle, illetve kiemelten az, hogy az MC fokozat fix beállítású, vagy belül jumperekkel állítható-e?

- DeProtector
- Fórumlakó
- Értékelés: 244
És ez hogy van amúgy magyarosítva?asebestyen írta: ↑2020.03.06., pén. 10:43No, megvannak a DA kártyák jumper állásaihoz rendelt szűrő működési módok:
F1: linear phase soft knee (best transient response)
F2: linear phase brickwall (best frequency response)
F3: minimum phase soft knee (no pre-ringing)
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
- d.janos
- Fórumlakó
- Értékelés: 202
Köszönöm vkz, hogy emlékeztél, Ákosnak, hogy megírta. 

"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
- vkz
- Fórumlakó
- Értékelés: 254
Emlékeztem hogy Ákos már fogalakozott a kérdéssel

asebestyen írta: ↑2020.03.06., pén. 10:43No, megvannak a DA kártyák jumper állásaihoz rendelt szűrő működési módok:
F1: linear phase soft knee (best transient response)
F2: linear phase brickwall (best frequency response)
F3: minimum phase soft knee (no pre-ringing)
- d.janos
- Fórumlakó
- Értékelés: 202
V2.3 dac kártya "Filter Settings"-ről szeretnék infót. Ha jól láttam 3 féle lehetőség van (F1 / F2 / F3), melyik mit változtat a hangon ? 

"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
PgSpa írta: ↑2022.02.20., vas. 18:41Kissé bűntudattal, mert én is beszálltam az off-ba a bitumenezéssel, kérdeznék egy topicba illőt: árulnak itt egy Nexus SP2 előerősítöt MC phono-val. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata felőle, illetve kiemelten az, hogy az MC fokozat fix beállítású, vagy belül jumperekkel állítható-e?
- Csatolmányok
-
- 708CDDE1-25A4-426E-9AAC-136678C671F0.jpeg (1.73 MiB) Megtekintve 3475 alkalommal
-
- D7CEE3F0-3F30-4025-A383-6DC3982FCBD9.jpeg (1.79 MiB) Megtekintve 3475 alkalommal
-
- B60D1681-5756-42DF-8277-518A36BBABCA.jpeg (2.83 MiB) Megtekintve 3475 alkalommal
- PgSpa
- Fórumlakó
- Értékelés: 435
Kissé bűntudattal, mert én is beszálltam az off-ba a bitumenezéssel, kérdeznék egy topicba illőt: árulnak itt egy Nexus SP2 előerősítöt MC phono-val. Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata felőle, illetve kiemelten az, hogy az MC fokozat fix beállítású, vagy belül jumperekkel állítható-e?
Ha szakemberek tervezik, építik, akkor nem lesz DIY. Nem is értem a kérdést.

Itt, ebben a topicban, most jogosult volt a "teleszórás".

Jól teleszórtuk a Heed topicot. Talán lehetne nyitni egy topicot "földhurok, búgás, mit kössünk össze mivel, hogy ne búgjon témakörben. Különböző topicokban néha elő-előkerül a téma.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
Szakemberek összefogásával készül egy DC blokkoló. 

- vkz
- Fórumlakó
- Értékelés: 254
- BLX
- Törzsvendég
Milyen termék és milyen nyitott kapuk? Biztos van más is, aki hasonlóan nincs képben mint én. Thx.

Tudom, hogy nyitva van, csak nem mindenki tudja,hogy hol van a kapu............
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom