Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha termékek

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok. 
Nem tudom jó helyre írok-e.

A helyzet az, hogy van Yamaha TX-470 -es tunerem.

Nem működik a kijelzője :taps:

Tönkre mehet egy ilyen digitális kijelző egyik napról a másikra?

az történt ugyanis, hogy hirdettem a tunert, el is adtam, a vevő postán kérte.
Becsomagoltam szépen (sérülés biztos nem érte, mert eredeti dobozában volt, és még azt is körbefóliáztam), majd néhány nap múlva hív a vevő, hogy nem működik a kijelzője a tunernek, holott nálam még működött.

A tunert visszavettem, de közben megfordult a fejemben, mi van ha kicserélte??

Ezért kérdezem, tönkre tud-e menni, szállításnál, esetleg valamilyen ütődés miatt, vagy csak úgy?

Kábel nincs lecsúszva, azt megnéztem.

Javítani lehet-e ezeket?

Köszi

Kérdezd meg "Tunerman" fórumtársat, hátha van konkrét ötlete!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

foden
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: foden »

Sziasztok.

Nem tudom jó helyre írok-e.

A helyzet az, hogy van Yamaha TX-470 -es tunerem.

Nem működik a kijelzője

Tönkre mehet egy ilyen digitális kijelző egyik napról a másikra?

az történt ugyanis, hogy hirdettem a tunert, el is adtam, a vevő postán kérte.
Becsomagoltam szépen (sérülés biztos nem érte, mert eredeti dobozában volt, és még azt is körbefóliáztam), majd néhány nap múlva hív a vevő, hogy nem működik a kijelzője a tunernek, holott nálam még működött.

A tunert visszavettem, de közben megfordult a fejemben, mi van ha kicserélte??

Ezért kérdezem, tönkre tud-e menni, szállításnál, esetleg valamilyen ütődés miatt, vagy csak úgy?

Kábel nincs lecsúszva, azt megnéztem.

Javítani lehet-e ezeket?

Köszi

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Amikor megnyomok egy gombot, akkor a távirányító elején egy kis LED felvillan. Viszont, a kérdéses gombok esetében a felvillanás elmarad. Például: DVD üzemmódban a hátra tekerés nem működik, az előre tekerés igen. A nagyobbik baj, hogy a SET MENU gomb sem működik, semmilyen üzemmódban, így, nem tudok belépni a beállító menübe. Szerencsére, előlapról is elérhető.
A LED jó kontroll a táv működésére.
Ezeknek a gomboknak más üzemmódban nincs gondjuk?
Nem lett elprogramozva valami?
Ha egyik sem, akkor valszeg IC hiba lesz. :kiraly:
Egy érintkező tisztítást azért megérdemelne a táv.

Pont ez a probléma, hogy a kérdéses gombok valamelyik üzemmódban működnek, valamelyikben meg nem. A tisztításon túl vagyok, az volt az első lépés.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Amikor megnyomok egy gombot, akkor a távirányító elején egy kis LED felvillan. Viszont, a kérdéses gombok esetében a felvillanás elmarad. Például: DVD üzemmódban a hátra tekerés nem működik, az előre tekerés igen. A nagyobbik baj, hogy a SET MENU gomb sem működik, semmilyen üzemmódban, így, nem tudok belépni a beállító menübe. Szerencsére, előlapról is elérhető.
A LED jó kontroll a táv működésére.
Ezeknek a gomboknak más üzemmódban nincs gondjuk?
Nem lett elprogramozva valami?
Ha egyik sem, akkor valszeg IC hiba lesz. :kiraly:
Egy érintkező tisztítást azért megérdemelne a táv.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Sajnos, nem. Bizonyos gombok nem működnek. Ez még lehetne tisztítási probléma, de ugyanazok a gombok, a távirányítót másik üzemmódra kapcsolva, működnek. Ebből, valamiféle nem kontakt jellegű, elektronikai hibára gondolok.
Vagy éppen a készülék nem veszi. De az is lehet, hogy abban az üzemmódban nincs szerepe a "meghibásodott" gombnak... :kiraly:

Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Sajnos, nem. Bizonyos gombok nem működnek. Ez még lehetne tisztítási probléma, de ugyanazok a gombok, a távirányítót másik üzemmódra kapcsolva, működnek. Ebből, valamiféle nem kontakt jellegű, elektronikai hibára gondolok.
Vagy éppen a készülék nem veszi. De az is lehet, hogy abban az üzemmódban nincs szerepe a "meghibásodott" gombnak... :kiraly:

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Én is keresek egy jó állapotú használtat, mert az enyém sem tökéletes.
Mi baja a távodnak? Egy kis érintkező tisztítás nem elég neki? :kiraly:

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Én is keresek egy jó állapotú használtat, mert az enyém sem tökéletes.
Mi baja a távodnak? Egy kis érintkező tisztítás nem elég neki? :kiraly:

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

sziasztok! 
abban kérnék segítséget, hogy mennyi a reális ára egy yamaha dsp-a5 házimozi erősítőnek manapság? itthon vásárolt, szép állapotú, tökéletesen működő, 9 éves darab.
köszi!

Szia!

Nagyjából 35 ezer forintot ér reálisan. Plusz-mínusz pár ezres. Nekem is ilyen van, így adnék egy jó tanácsot. Ne elégedj meg azzal, hogy az erősítő műszaki -és esztétikai állapotát nézed! Feltétlen ellenőrizd, hogy a távirányító összes funkciója tökéletesen működik-e!? Elég összetett darab és brutális ára van az újnak (45.000.-). Én is keresek egy jó állapotú használtat, mert az enyém sem tökéletes. Az erősítő viszont nagyon jó, feltétlen ajánlom.

Pekmester
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: Pekmester »

sziasztok!

abban kérnék segítséget, hogy mennyi a reális ára egy yamaha dsp-a5 házimozi erősítőnek manapság? itthon vásárolt, szép állapotú, tökéletesen működő, 9 éves darab.
köszi!

Vendég

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Jól látom csúcsban 900W az még testvérek között is 450W rms-ben.
Szép Yami az biztos.
Engem a teljesítménykijelzők mindig elragadtatnak.

Majdnem olyan mint K.I.T.T. hangprocesszorának spektrumkijelzője

Azért az is dúrva hogy 2 ohmal is lehet hajtani.

Egykori legnagyobb M-szériás végfok 23kilós a hátuljára 1700watt teljesítmény felvétel van irva :kiraly: Ilyen belül De engem nem a teljesítmény érdekel mert ritkán kuszik fel nálam 30wattnál tovább a kijelzője inkább az alatt szokott lenni úgy még Aosztályban is marad.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Jól látom csúcsban 900W az még testvérek között is 450W rms-ben.
Szép Yami az biztos.
Engem a teljesítménykijelzők mindig elragadtatnak.

Majdnem olyan mint K.I.T.T. hangprocesszorának spektrumkijelzője

Azért az is dúrva hogy 2 ohmal is lehet hajtani.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Sziasztok!Nekem is van egy Yamaha 550-es erősítőm, No ennek a távírányítóját szeretném szészedni, de sehogy sem sikerül. A két kis csavar kiszedése után nem bírok vele.
Tudtok valami útmutatást adni, hol lehetnek benne az összetartó fülecskék, mert nem akarom eltörni.
Köszi

Lehetetlen szétszedni anélkül, hogy ne hagyj nyomot rajta, illetve, hogy egy-egy fül le ne törjön. Legalábbis. az én DSP-A5-ösömét. Nincs mese, feszegetni kell.

revidra

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: revidra »

Sziasztok!
Nekem is van egy Yamaha 550-es erősítőm, No ennek a távírányítóját szeretném szészedni, de sehogy sem sikerül. A két kis csavar kiszedése után nem bírok vele.
Tudtok valami útmutatást adni, hol lehetnek benne az összetartó fülecskék, mert nem akarom eltörni.
Köszi

Vendég

Yamaha termékek

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Ez gyönyörű.

Vendég

Yamaha termékek

István79
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: István79 »

Tegnap elmentem Fehérvárra és egy kisebb balhé után megkaptam a magyar nyelvű leírásokat. Mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy az RX-v2700 leírása helyett RX-V 2600-t adtak. A fedőlap helyére egy 2700-es lapot tettek. Hétfőn nagy balhét csinálok! Ilyen szemét társasággal rég nem találkoztam.

AlbaComp?

csg72

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: csg72 »

Tegnap elmentem Fehérvárra és egy kisebb balhé után megkaptam a magyar nyelvű leírásokat. Mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy az RX-v2700 leírása helyett RX-V 2600-t adtak. A fedőlap helyére egy 2700-es lapot tettek. Hétfőn nagy balhét csinálok! Ilyen szemét társasággal rég nem találkoztam.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

Nemrég vettem szürkén az A-S2000 és CD-S2000 párost és 24honap gari van rá ha elromlik aminek elég kicsi a veszélye de ha mégis akkor viszem pestre ahol vettem ök meg viszik németbe.
Akkor két év, annál jobb.

István79
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yamaha termékek

24honap gariidő hangfalaknál 36honap!
A szürke importőröknél is?

Nemrég vettem szürkén az A-S2000 és CD-S2000 párost és 24honap gari van rá ha elromlik aminek elég kicsi a veszélye de ha mégis akkor viszem pestre ahol vettem ök meg viszik németbe.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha termékek

24honap gariidő hangfalaknál 36honap!
A szürke importőröknél is?

István79
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yamaha termékek

És akkor most ezekkel mi van?
Semmi nem neked raktam fel.

Hirtelen azt hittem, h bunkó voltam. De visszaolvastam egy kicsit, és senkit nem találtam, akinek feltehetted volna.

Mert privátba kérdeztek én meg ide raktam!Na bumm....

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha termékek

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

És akkor most ezekkel mi van?
Semmi nem neked raktam fel.

Hirtelen azt hittem, h bunkó voltam. De visszaolvastam egy kicsit, és senkit nem találtam, akinek feltehetted volna.

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

István79
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yamaha termékek

C-2x előfok.Ezt megfülelném!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”