Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
Volt szerencsém hallgatni Ax1 és nagyon muzsikális és érzékeny dobozka sőőt jobb mint a negytestvérek pedig nagyon pindurka .
És pár W elég a szárnyaláshoz. Sokan meglepödnének mit produkál.
pedig nem is vagyok AN párti
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2622
Cambridge Audio termékek
Tisztelt Vadász!Az általad említett Vifa 13 centi átmérőjű, míg az AX-1-ben 4 collos, azaz 10 cm körüli átmérőjű hangszórócska van. Csakis ezért bátorkodtam túlárazottnak vélni, és a fényképek alapján nagyon TVM-nek tűnik a tízcentiske. A kompjúter mellé való, oda biztos kitűnő - egy olcsó PC áráért...
Csak annyi a félreértés, hogy az AN nagyon korrektül nem a kosárátmérőt, hanem a membránátmérőt adta meg. Az 5'-os hangszórók membránátmérője - a TVM 150-esé is, aminek a kosara pont 150 mm - éppen 100 mm. A fotón is szépen lehet arányítani, hiszen a D19TD műanyag előlapjának átmérője 94 mm. Monitor mellé meg nemigen tenném, nem lévén mágnesesen árnyékolt.
Cambridge Audio termékek
Tisztelt Vadász!
Az általad említett Vifa 13 centi átmérőjű, míg az AX-1-ben 4 collos, azaz 10 cm körüli átmérőjű hangszórócska van. Csakis ezért bátorkodtam túlárazottnak vélni, és a fényképek alapján nagyon TVM-nek tűnik a tízcentiske. A kompjúter mellé való, oda biztos kitűnő - egy olcsó PC áráért...
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2622
Cambridge Audio termékek
Akárhogy is nézem az AN kisdobozt, egy tízcentis AVM (volt Tesla) hangszóró van benne, ARN 5684 típusú, kb. 2200 ft/db, majdnem 85dB/w/m, kissé túlzottnak tűnik az ár, persze ettől még szólhat jól, mindenesetre kevés pénzből van egy halom alternatíva, pl. Tangband szélessávúak között (nem forgalmazzuk!), stb.De talán visszatérhetnénk az eredeti topik szálhoz, az AN kéretlen reklámozása után
Kedves "Vendég"!
Csak a korrektség kedvéért - mégha OFF is - az a mélysugárzó nem TVM, hanem egy ma már szériában nem gyártott VIFA. Típusjele: C13WG... /holnapra kikeresem a pontos számot is ha kell, nincs most előttem ugyanis a Vifa katalógus/. Egyébként pedig nagyon-nagyon muzikális egy hangsóró volt, és gondolom a kínai-Vifa tán még nem is drágább a 2200 forintnál. De egyébként pedig az egész AN kisdoboz nem egy drágaság, és kinézem belőle, hogy még zenélni is tud. Ezzel a hangszórókészlettel /a magas egy D19TD/ nagyon jó kis hangot lehet produkálni.
Cambridge Audio termékek
Akárhogy is nézem az AN kisdobozt, egy tízcentis AVM (volt Tesla) hangszóró van benne, ARN 5684 típusú, kb. 2200 ft/db, majdnem 85dB/w/m, kissé túlzottnak tűnik az ár, persze ettől még szólhat jól, mindenesetre kevés pénzből van egy halom alternatíva, pl. Tangband szélessávúak között (nem forgalmazzuk!), stb.
De talán visszatérhetnénk az eredeti topik szálhoz, az AN kéretlen reklámozása után
Cambridge Audio termékek
Köszi a választ forgi,fülelek.
Még odébb lesz amire lesz rá keret.Egyenlőre csak felmérem a terepet,és a lehetséges alanyokat.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cambridge Audio termékek
Más. Tudtok-e jobb kis hangfalat, mint a 601S3, ami front reflex, és a mélysége nem több, kb 25 cm-nél - (polcon áll).
audio note AX1. nem túl hangos,de kisdobozról van szó. a CA-val bizt jól szól. kb 90ezer/pár.
http://www.audionote.co.uk/speakers/spe ... s_ax-1.htm
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5227
Cambridge Audio termékek
Azon gondolkodom hogy ha kész lesz a hangfalam,szeretnék a rendszerbe egy faja cdplayert venni.Igaz hogy csak futóműnek használnám mer ugye van a Lupus.És nagyon tetszenek a Cambridge lejátszók.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes e a 640c-t venni vagy futóműnek megteszi e a 340c is?Most nem tudom futómű terén van e köztük külömbség,és megéri e a plusz töbletet?
Hallotta már valaki Lupussal szólni,vagy összehasonlítani őket?
640 C-t vedd meg most, 59 ezer akciósan, annyit megér, mert minimális tuning kell csak bele, hogy igazán jó futómű lehessen.
Cambridge Audio termékek
Azon gondolkodom hogy ha kész lesz a hangfalam,szeretnék a rendszerbe egy faja cdplayert venni.Igaz hogy csak futóműnek használnám mer ugye van a Lupus.És nagyon tetszenek a Cambridge lejátszók.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes e a 640c-t venni vagy futóműnek megteszi e a 340c is?Most nem tudom futómű terén van e köztük külömbség,és megéri e a plusz töbletet?
Ha jól tudom, a két CD lejátszó futóműve nem egyezik meg. Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy megéri-e a többletráfordítást a hangzás. Próbálj meg beszélni a Hifi barlangosokkal, hogy letét ellenében elvihetők-e a készülékek kipróbálásra.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Cambridge Audio termékek
Azon gondolkodom hogy ha kész lesz a hangfalam,szeretnék a rendszerbe egy faja cdplayert venni.Igaz hogy csak futóműnek használnám mer ugye van a Lupus.
És nagyon tetszenek a Cambridge lejátszók.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cambridge Audio termékek
Én hallgattam a CA DVD89-est, egy stereo erősítővel. A hangja nem azt mondom, hogy verhetetlen, de szerintem az árhoz képest nagyon jó. Még olyan ismerős is csak ámult rajt, akinek Quad 77 -es erősítője van, egy Marantz Audiofil CD lejátszóval. Ez a technika kb. 300 - 400 ezer forintjában állt meg. És nem elhanyagolható szempont, hogy a CA angliában pakolják össze, míg a Denon-t Kínában. Nem azt mondom, hogy ettől rosszabb, de elegem van abból, hogy Kína tönkreteszi az egész föld gazdaságát.
a CA-t is kínában pakolják össze!
gordon314.fw.hu
Cambridge Audio termékek
Én hallgattam a CA DVD89-est, egy stereo erősítővel. A hangja nem azt mondom, hogy verhetetlen, de szerintem az árhoz képest nagyon jó. Még olyan ismerős is csak ámult rajt, akinek Quad 77 -es erősítője van, egy Marantz Audiofil CD lejátszóval. Ez a technika kb. 300 - 400 ezer forintjában állt meg. És nem elhanyagolható szempont, hogy a CA angliában pakolják össze, míg a Denon-t Kínában. Nem azt mondom, hogy ettől rosszabb, de elegem van abból, hogy Kína tönkreteszi az egész föld gazdaságát.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Cambridge Audio termékek
Nézte valaki mostanában a Netdepo árait? 540c v2 100ezer , 640c v2 120ezer! Ez hogy jött ki nekik? Legutóbb 1-2 hónapja néztem, és olyan 70-80 körüli összegért volt a fenti két játékos (a v2 verziók).
Nem tudtok esetleg valamilyen más (megbízható) webshop-ot, ahol a normális áron lehet kapni őket?
Ezt én is észrevettem .
Cambridge Audio termékek
Nézte valaki mostanában a Netdepo árait? 540c v2 100ezer , 640c v2 120ezer! Ez hogy jött ki nekik? Legutóbb 1-2 hónapja néztem, és olyan 70-80 körüli összegért volt a fenti két játékos (a v2 verziók).
Nem tudtok esetleg valamilyen más (megbízható) webshop-ot, ahol a normális áron lehet kapni őket?
Helló
Én egyébként mindig is kicsit furcsának találtam a CA itthoni árait
- mármint, hogy jóval olcsóbbak, mint kint, ez azért elég ritka.
A 640C 500 euro , a 640C V2 600 euro (2006.05.AUDIO)
Üdv: Gpityu
CD: SONY CDP 597 (kb 1994) Erősítő: CA Azur 640A (2005.12) IC: QED Qunex1 Hangfal: B&W DM601S3 (2005.12) Hkábel: QED Silver
Cambridge Audio termékek
Nézte valaki mostanában a Netdepo árait? 540c v2 100ezer , 640c v2 120ezer!
Ez hogy jött ki nekik? Legutóbb 1-2 hónapja néztem, és olyan 70-80 körüli összegért volt a fenti két játékos (a v2 verziók).
Cambridge Audio termékek
Helló
Nagyon Mérges Vagyok.
Tegnap elmentem a HIFI-barlangba (kecskeméti vagyok), hogy a 640A mellé
megvegyem a 640C-t. Amikor berektam a CD-t és elindítottam, szörnyen hangosnak találtam a mechanikát. Kipróbáltuk az 540C-t, dettó.Aztán a 640CV2-t
na ennek kb fele volt a zaja, de még így is hangosabb egy átlag lejátszónál.
Sajnos van egy pszihés oldala is, hogy ami zavar, arra utána már direkt fókuszál
az agyad meg a füled. Otthon egy csöndes szobában hallgatom a zenét, közelről, viszonylag halkan. Szóval nem hoztam el egyiket sem, az új ára 86e, 23-al több a réginél, ez se kevés.
Más. Tudtok-e jobb kis hangfalat, mint a 601S3, ami front reflex, és a mélysége nem több, kb 25 cm-nél - (polcon áll).
Üdv
Gpityu
CD: SONY CDP 597 (kb 1994) Erősítő: CA Azur 640A (2005.12) IC: QED Qunex1 Hangfal: B&W DM601S3 (2005.12) Hkábel: QED Silver
Cambridge Audio termékek
Tudtok valamit a DVD 77-ről és a DVD 89-ről.Lejátsza a DVD-R lemezeket?
A 89 tuti, mivel nincs gyári DivX lemez
De ha nem hsizel a gyári specifikációkban, akkor várj 1-2 hetet, és beszámolok róla

Én hiszek a gyári leírásnak, de aszerint a 77 nem játsza a DVD-R-t
2 hét múlva már az enyém is meglesz, Netdepo áron.
Csak előbb a Denonra kell vevőt keresni.
A "kistesó" specifikációjában sem szerepelt a DVD-R lemezek támogatása. Ennek ellenére, eddig az összes ilyen lemezt lejátszotta, amit nézni akartam.
Rászántam magam, meghallgattam a 89-est.
És lementem hídba.
Nem játszotta le az MP3-at.
Sőtt, a 77-es sem.
Csak nekem meglepő?
Erősítő:Misical Fidelity M6si
Média: Matrix Audio Element M
Tuner: Orion ST 240
Deck:Technics RS-BX606, Orion SM 250
LP:Taya DP510+Ortofon 2M Red
Táp:VibaVoice Omega 500
Hangfal:Elac FS248
Füles:Sennheiser HD600
Kábelek:VibaVoice+Néhai+Power-R
Cambridge Audio termékek
De ha nem hsizel a gyári specifikációkban, akkor várj 1-2 hetet, és beszámolok róla
A "kistesó" specifikációjában sem szerepelt a DVD-R lemezek támogatása. Ennek ellenére, eddig az összes ilyen lemezt lejátszotta, amit nézni akartam.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Cambridge Audio termékek
Volt életemnek egy szakasza, amikoris én is DVD79-et akartam venni, és engem is zavart, hogy csak a pluszos + lemezeket említették mindenhol, mint támogatott formátumot.Bementem a Hifi barlangba, ahol is árulják, és ott megkérdeztem, sőt bele is próbálhattam egy minuszos lemezt, és vitte is
valamiért nem hangsúlyozták ki hogy alaklmas rá...
Azért, mert a mínuszos lemezt minden dvd viszi, a plusszosokkal szokot kompatibilitási gond lenni
Cambridge Audio termékek
Volt életemnek egy szakasza, amikoris én is DVD79-et akartam venni, és engem is zavart, hogy csak a pluszos + lemezeket említették mindenhol, mint támogatott formátumot.
Bementem a Hifi barlangba, ahol is árulják, és ott megkérdeztem, sőt bele is próbálhattam egy minuszos lemezt, és vitte is
valamiért nem hangsúlyozták ki hogy alaklmas rá...
Cambridge Audio termékek
Erősítő:Misical Fidelity M6si
Cambridge Audio termékek
A fene, pedig már komolyan gondolkoztam rajta, hogy eladok neked egy ilyen húszezer forintos üres dobozt 200.000.-Ft-ért
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Cambridge Audio termékek
A linken nagyítsd ki a doboz "seggét"Jópár csatlakozó helyén luk van, többek között a hálózati kábel dugója is hiányzik...
Felteszek egy részletet a nagy képből (aminek a linkjét megtalálod kaltenpetinél), ha ezen sem látod, akkor vigyázz, hogy mit vásárolsz
Jaaaa, kinagyítva könnyű...
Látom már
A fene, pedig már komolyan gondolkoztam rajta, hogy eladok neked egy ilyen húszezer forintos üres dobozt 200.000.-Ft-ért
Cambridge Audio termékek
A linken nagyítsd ki a doboz "seggét"Jópár csatlakozó helyén luk van, többek között a hálózati kábel dugója is hiányzik...
Felteszek egy részletet a nagy képből (aminek a linkjét megtalálod kaltenpetinél), ha ezen sem látod, akkor vigyázz, hogy mit vásárolsz
Jaaaa, kinagyítva könnyű...
Látom már
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Cambridge Audio termékek
A hátsó képen látszik, hogy ez csak egy üres doboz...
Ezt miből látod?
A linken nagyítsd ki a doboz "seggét"
Jópár csatlakozó helyén luk van, többek között a hálózati kábel dugója is hiányzik...