Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Soner Audio termékek
-
Vendég
Soner Audio termékek
Függetlenül Simplon és Zoli véleményétől, az ALAC kábelek jók. Nálam most van 3 pár belőlük. Azt nem állítom, hogy új ár/érték viszonyban verhetetlenek, mer 4000 Euro/m/pár áron azért már nagyon jó kábeleket lehet kapni, de a piaci egynegyed áron viszont versenyképesek. Nem "mindent leverő" kábelek, mert jónéhány Nordost, Siltech, Stealth.... is jobb náluk - bárhol, bármikor.
1000 Euros használt piaci áruk megfontolandó. Be kell a rendszerbe próbálni és kész. Kár ezt a témát itt ragozni, mert nem tartozik ide. Ez nem az ALAC kábelekről szóló fórum, nem az ARC-ről és egyebekről.
Igen igy van HG! Az eddigi tapasztalataim az,hogy ha tényleg jobb XLR interconnect-et szeretnék akkor talán az Odin amit nem hallottam vagy a Stealth Indra V10 Sakra jöhetne számitásba.
Használt árban ezek mind az ALAC-tol a háromszorosuk.
Ezeken kivül sok más tényező is befolyásolja a jó zenét ezért én mindenképpen egy LAMM monot jobban beraknék a berendezésembe mint egy 4000€ értékű kábelt.
Az ALAC privat edition már egy olyan inteconnect amivel szép zenét hallgatni. A hangfalkábel ha meg passzol az egy energiabomba.
HG arrol meg te se álmodj,hogy a felsoroltak közül bármelyik van olyan mint a www.schnerzinger.com :)
Soner Audio termékek
Függetlenül Simplon és Zoli véleményétől, az ALAC kábelek jók. Nálam most van 3 pár belőlük. Azt nem állítom, hogy új ár/érték viszonyban verhetetlenek, mer 4000 Euro/m/pár áron azért már nagyon jó kábeleket lehet kapni, de a piaci egynegyed áron viszont versenyképesek. Nem "mindent leverő" kábelek, mert jónéhány Nordost, Siltech, Stealth.... is jobb náluk - bárhol, bármikor.
1000 Euros használt piaci áruk megfontolandó. Be kell a rendszerbe próbálni és kész. Kár ezt a témát itt ragozni, mert nem tartozik ide. Ez nem az ALAC kábelekről szóló fórum, nem az ARC-ről és egyebekről.
Nagyon igaz...az hogy pl. a H.T. AC10táp nál ALAC menyivel jobb az ár tükrébe kicsit vicces:-) Dream Stealth kábel amit eddig halottam nagyon meggyőző volt. De a saját rendszerembe kicsit túllőttem volna a célon anyagilag.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Soner Audio termékek
Amióta jártál Zolinál és neki nem tetszettek az ALAC kábelek. Tudatosan akarsz minden sonerest megteríteni:-)))
-
Vendég
Soner Audio termékek
Amióta jártál Zolinál és neki nem tetszettek az ALAC kábelek. Tudatosan akarsz minden sonerest megteríteni:-)))
Az a baj csövi,hogy ott ALAC-al is egy nagy káosz volt meg az nélkül is.:) Egyébként én nem vagyok ALAC hivő. Ha valaki idehoz egy jobb hálozatit akkor szivesen kiszedem de eddig még erre nem volt péda.
A múltkor is itt volt a Music Timbre Gold ALLOY. A tulajdonosa azt állapitotta meg,hogy nem sokkal maradt el az ALAC-tol.Igen annyira,hogy én azt nem kötném be ide..
Soner Audio termékek
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Soner Audio termékek
Srácok...lehet itt bármiről beszélgetni.De arról,hogy kinek mi tetszik kár vitatkozni....
Nem egyszer hallottam már Soner rendszert,és töbnyire tetszett....de hallottam már Soner komponenst más rendszerben gyengén szólni.
Ahogyan hallottam már sokmilliós rendszert is pocsékul szólni...
Megaztán azt se felejtsük el,hogy Zoli mekkora tőkével rendelkezik egy külföldi high-end gyártóval szemben.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
-
Vendég
Soner Audio termékek
ahonnan elhoztam at ARC VT 100at ott egy Sonus Faber Cremona Auditor M--mel zenélt.
Nem kellett volna változás, de teljesen objektív anyagi okok indították el a folyamatot. A Soner jó erősítő, a Wilsont nem tudja meghajtani, egyből hallatszik, hogy sokkal kontrollálatlanabb a mélyszekció vele, és a magasai zavarosabbak nagyfelbontású zenén. CD-n ez nem ütközött ki ennyire sem míg más versenyzőt nem állítottunk mellé.
Kersd meg mindenképpen a HG-t mert ő pontosan tudja,hogy milyen 6H30 DR kell az ARC-be. Nem olcsó péz az a cső de úgy hallottam egy nagy dobás.
-
Vendég
Soner Audio termékek
Van olyan, hogy a soner és a hangfal nem szereti egymást...pl. az opera, triangle hangfala is ilyenek, de a proac,dynaudio hangfalt nagyon szereti a soner.
A történet ott kezdődik,hogy nincs hasonlitási alap.A Soner gyártójának van egy saját elképzelése ami egy ARC hang nyomába sem ér.
Felmész a www.audiomarkt.de oldalra és ha szerencséd van veszel 2700€-ért egy PASS X350 végfokot. Az a 600-as fele.
Csövi utána te is megtérsz.:)
-
Vendég
Soner Audio termékek
inkább te vidd az erősítődet... BAT 55watt hogy boldogul a soner hangfallal...
Nem vagyok műszaki zseni de ha jól tudom akkor egy 55 watt A osztályos csöves az felér egy több mint 150 wattos tranzisztorossal.
Szivesen elviszem.
Soner Audio termékek
Összehozzuk.
Te laksz itt Hartán?
inkább te vidd az erősítődet... BAT 55watt hogy boldogul a soner hangfallal...
Soner Audio termékek
Igen! Olcsóbb volt ez a végfok mint a Soner cucc és mondhatom,hogy ezt hagynám bent.Ráadásul a sima 6H30 csövek vannak benne.Mi lenne ha megkapná a katonait.
Sajnos nem az enyém de még a tulajdonosa meg sem hallgatta
Van olyan, hogy a soner és a hangfal nem szereti egymást...pl. az opera, triangle hangfala is ilyenek, de a proac,dynaudio hangfalt nagyon szereti a soner.
-
Vendég
Soner Audio termékek
ahonnan elhoztam at ARC VT 100at ott egy Sonus Faber Cremona Auditor M--mel zenélt.
Nem kellett volna változás, de teljesen objektív anyagi okok indították el a folyamatot. A Soner jó erősítő, a Wilsont nem tudja meghajtani, egyből hallatszik, hogy sokkal kontrollálatlanabb a mélyszekció vele, és a magasai zavarosabbak nagyfelbontású zenén. CD-n ez nem ütközött ki ennyire sem míg más versenyzőt nem állítottunk mellé.
Nálam azonnal hallatszik,hogy nagyobb zenét csinál mint a BAT. A 6h30 DR csövek biztos,hogy nagyot dobnak majd rajta.
Az alső tartományban nem érzek akkora száraz kontrollt de ez nem mérvadó. A Proac hangfalakat nagyon sokat párositják ARC gépekkel.
Ez nem kérdés,hogy a végfok nem hajt. Fűt mint a barom.
Soner Audio termékek
Kell a változás...én minap megint megbizonyosdtam, hogy miért szeretem a soner hangot...Sonusom imádja...Mint ha neki készitette volna Zoli. Testes hagszerhangok, atmoszférikus izgalom, finomságok...libabőr. Mind megvan, még így közel 10év távlatában is.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
-
Vendég
Soner Audio termékek
Összehozzuk.
Te laksz itt Hartán?
Igen! Olcsóbb volt ez a végfok mint a Soner cucc és mondhatom,hogy ezt hagynám bent.Ráadásul a sima 6H30 csövek vannak benne.Mi lenne ha megkapná a katonait.
Sajnos nem az enyém de még a tulajdonosa meg sem hallgatta
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Soner Audio termékek
Hozd el a Soner végfokod. Itt van nálam egy BAT 55watt A osztályban meg egy ARC V100 MKIII Előre megmondom,hogy el fogod sirni magad.
Összehozzuk.
Te laksz itt Hartán?
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
-
Vendég
Soner Audio termékek
Köszönöm, hogy megmondtad a tutit.
Lehet, hogy holnap meg is hirdetem a rendszerem, csak előbb utánanézek, hogy az a VT100 MK III verzió, amit nem lehet összehasonlitani azzal a régebbi integrált erösitővel és egyébként 30 kilós végfok, illetve az ARC egyik legsikeresebb darabja, hogyan szól ALAC kábelekkel is meg azok nélkül is.
És igyelembe fogom venni, hogy nem minden esetben az a helyes irány ha valaki a tesztekböl dönt és szájrol-szájra megy a hülyeség meg ha egy gyártó a saját készülékeit isteniti.
Hozd el a Soner végfokod. Itt van nálam egy BAT 55watt A osztályban meg egy ARC V100 MKIII Előre megmondom,hogy el fogod sirni magad.
-
Vendég
Soner Audio termékek
De mi a garnacia, hogy a ProAc al is jobb lesz mint a soner? Virinél hallota a Norbi? És ott jobb volt mint a soner... Én nem védem és eddig senki semmire nem tudot rábeszélni. Zoli se...
Tudtam,hogy a VT100 MK III-at nem kell ide hozzám bekötni.Sajnos a BAT-nek is odapirit.Sokkal több zene. A Soner-el meg inkább nem is hasonlitom mert Trabant-Jaguar
különbség.
- rudulf
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Köszönöm, hogy megmondtad a tutit.
Lehet, hogy holnap meg is hirdetem a rendszerem, csak előbb utánanézek, hogy az a VT100 MK III verzió, amit nem lehet összehasonlitani azzal a régebbi integrált erösitővel és egyébként 30 kilós végfok, illetve az ARC egyik legsikeresebb darabja, hogyan szól ALAC kábelekkel is meg azok nélkül is.
És igyelembe fogom venni, hogy nem minden esetben az a helyes irány ha valaki a tesztekböl dönt és szájrol-szájra megy a hülyeség meg ha egy gyártó a saját készülékeit isteniti.
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
-
Vendég
Soner Audio termékek
De mi a garnacia, hogy a ProAc al is jobb lesz mint a soner? Virinél hallota a Norbi? És ott jobb volt mint a soner... Én nem védem és eddig senki semmire nem tudot rábeszélni. Zoli se...
Igen hallotta ott is a Norbi.Azért azt tudnod kell,hogy egy VT100 MK III verziót nem lehet összehasonlitani azzal a régebbi integrált erösitővel.Teljesen más zenét csinál.
Az egy 30 kilós végfok és az ARC egyik legsikeresebb darabja.
A Zolinál hallott hang nagyon gyenge muzsika.ALAC kábelekkel is meg azok nélkül is. Bitzos,hogy jó szakember de prezentálni nem falapokon kell.
Soner Audio termékek
Mindenképpen hallgatva lehet dönteni és a gépek-kábelek tudását egymás mellett összehasonlitva lehet megállapitani,hogy melyik a jobb.Nem minden esetben az a helyes irány ha valaki a tesztekböl dönt és szájrol-szájra megy a hülyeség meg egy gyártó a saját készülékeit isteniti.
Én is drukkolok neki,hogy révbe érjen de az erösitő költségvetése alacsonyabb lesz mint ami volt neki. Ha megveszi kicsit drágább pénzért a katinai DR csöveket bele az tényleg hatalmas dobás.
A V100 az ARC egyik legsikeresebb eladási sorozata volt az gyártónak.
-
Vendég
Soner Audio termékek
Drága ébredés ez… Sokszor a valóság kiábrándítóbb, mint az álom.:-))) Drukolok, hogy révbe érjen.
Mindenképpen hallgatva lehet dönteni és a gépek-kábelek tudását egymás mellett összehasonlitva lehet megállapitani,hogy melyik a jobb.Nem minden esetben az a helyes irány ha valaki a tesztekböl dönt és szájrol-szájra megy a hülyeség meg egy gyártó a saját készülékeit isteniti.
Én is drukkolok neki,hogy révbe érjen de az erösitő költségvetése alacsonyabb lesz mint ami volt neki. Ha megveszi kicsit drágább pénzért a katinai DR csöveket bele az tényleg hatalmas dobás.
A V100 az ARC egyik legsikeresebb eladási sorozata volt az gyártónak.
Soner Audio termékek
Tothn megtért. Felébredt az AC10 álombol.
Drága ébredés ez… Sokszor a valóság kiábrándítóbb, mint az álom.:-))) Drukolok, hogy révbe érjen.
-
Vendég
Soner Audio termékek
Tothn már öregszik, nem hall. :bebebebebebe:
neki már jó lesz más is...
Tothn megtért. Felébredt az AC10 álombol.
- rudulf
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Tothn már öregszik, nem hall. :bebebebebebe:
neki már jó lesz más is...
Soner Audio termékek
De úgy tudom jó helyre került...