Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
tápkábel cserében egyébként nem hiszek. Szerintem csak parasztvakításra jó.
Örülj neki, ez nagyban megkönnyíti egy hifista életét.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Cambridge Audio termékek
Szia 227ESD...van valami építő jellegű hozzászólásod is, vagy lesz? A 8.-nál tartasz de eddig csak a csúfot verted bele mindenbe... :lol!:
Cambridge Audio termékek
Ma nem ezt hallottuk.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Cambridge Audio termékek
Pontosan mire gondolsz?
Amennyiben a kérdés nekem szól...
Bár szerintem egyértelmű.
Olyan átalakítás pl: tápkábel csere, IEC hálózati aljzat beszerelés, és egyéb táp átalakítás amely bizonytalan minőségű és ennek köszönhetően a készülék életveszélyes lehet.
biztosan csak nem értenek hozzá a szervizben. Hozzám lehet hozni, én megjavítom
Ezt most vegyem személyeskedésnek?
Azért azt megnézném, hogy pl egy proci hibás, vagy PIC hibás erősítőt alkatrész nélkül, miként javítanál meg... :lol!:
Ennek a problémakörnek jogi háttere van, ami azt jelenti, ha valakit megcsap egy kókler által átalakított készülék, ami a balesetet megelőzően szervizben volt akkor felelősség terheli a szervizet is.
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Cambridge Audio termékek
Pontosan mire gondolsz?
Olyan átalakítás pl: tápkábel csere, IEC hálózati aljzat beszerelés, és egyéb táp átalakítás amely bizonytalan minőségű és ennek köszönhetően a készülék életveszélyes lehet.
biztosan csak nem értenek hozzá a szervizben. Hozzám lehet hozni, én megjavítom
Cambridge Audio termékek
Pontosan mire gondolsz?
CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo
Cambridge Audio termékek
Pontosan mire gondolsz?
Cambridge Audio termékek
Fontos információ! :lol!:
Az egyre több esetben jelentkező negatív tapasztalatok miatt, a QUAD, Cambridge Audio márkaszerviz, garancia időn belül és kívül nem köteles javításra átvenni és szervíztámogatást nyújtani azon készülékek esetén, amelyek értékesítést követően úgy lettek modifikálva, hogy nem felelnek meg a szórakoztató elektronikai eszközökre vonatkozó érintésvédelmi szabványoknak!!!
Természetesen minden modifikálás garanciavesztéssel jár!
Cambridge Audio termékek
Kell egy CD. játszó!
Miután elteltek az ünnepek, az üres üvegeket is visszavittem, gyors kasszát csináltam és úgy döntöttem hogy közelgő szülinapomra való tekintettel meglepem magamat egy 840C-vel, a család mérsékelt lelkesedéssel fogadta ötletemet de úgy tünik belenyugodtak.
Választásomban segítségemre volt a, sok jó vélemény mit a fórumokon olvastam, szezonvégi 15%-os kedvezmény, és hogy a tesó a 840A már ott csücsül a polcomon.
Szóval éreztem hogy ezt a masinát meg kell szereznem.
Tegnap aztán elérkezett a nagy nap, telefonos egyeztetés és némi banki műveletek után lázas izgatottsággal érkeztem a tett színhelyére, a Barlangban nagyon udvariasan fogadtak felajánlották hogy bármelyik rendszerbe bekötik és kipróbáljuk a készüléket de én eléggé el nem ítélhető módon (soha ne vásárolj kipróbálatlanul műszaki cikket) minnél hamarabb magamévá akartam tenni a kicsiket, fizetés után hónom alá kaptam és rohantam vele haza.
Otthon aztán gyors kicsomagolás, üzembehelyezés és aztán jött a CSODA
én aki a nagyfelbontású-sokcsatornás felvételekre esküszöm, minek még egy lejátszó mikor a dvd úgyis mindent lejátszik, jóformán csak dvd-audio és dts. felvételeket gyűjtök déltől éfélig régi egyszerhalgatott, elfelejtett CD-lemezeket halgattam és egyik ámulatból a másikba estem, nem ugyanaz mint a dvd-a. hanem valami más de semmi esetre se rosszabb, lehet hogy ez a zene...
Hogy a dvd-játszó is megnyugodjon kipróbáltam DAC-ként is, a sztereóba lekevert digitális jelet 16/44.1-24/192-ig felkonvertálja 24/384-re és igy csinál analógot a koax és optikai bemenetről nagyon jó eredménnyel, de a csúcs a CD-lejátszás.
szóval: Kell egy CD. játszó!
ezt ajánlom mindenkinek aki csak megteheti
ezt jó volt olvasni,
kíváncsi lennék egy -MF A3.2es hez képest...
HIGH-END.
Cambridge Audio termékek
Kedves Emil.
Engedj meg nekem egy kérdést. Az aláírásodban olvastam, hogy TacT - Lyngdorf erősítőd van. Miért nem inkább a TacT - Lyngdorf Cd irányába nézelődsz? Jó tudom, s igazad is van, hogy a TacT - Lyngdorf drága: 450eFt. Szerintem jobb, mint a CA-840C. :taps:
Ne értsd félre kérlek. Semmi bajom nincs a CA-val, sőt nagyon jónak tartom a 840-es szériát. A 840C-ben pl. a svájci Anagram Tech. licenszére épülő Upsampling Dac van, mely elég jó. De szerintem a két TacT jobban együtt tudna dolgozni-zenélni.
Én először mindenképpen kipróbálnám, hogy hogyan muzsikál a CA otthoni körülmények között, és csak azután venném meg. Ez csak egy vélemény volt, nem akartalak vele megsérteni.
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólást!
Frenkie!
Nos, rátapintottál arra a dologra, ami az elmúlt 3 hónapom fájó pontja...
Nekem is szándékom volt ez a szinergia alapján kikövetkeztetett illesztés.
Tact a Tact-tal.
Legjobb lenne ,tudom!
Jelenleg nem tudom magamnak megengedni az a helyzet.
Pedig a Millenium Dac-ja van benne ,mint tudjuk a világ egyik legjobbja.
Így hát ideiglenesen kell találnom egy olyan nagy felbontású ,finom hangú XLR kimenettel rendelkező készüléket ,ami kiszolgálja pár hónapra rendszert.
Természetesen nem ez a CA a cél ,csak egy jó kezdő alternatíva.
200 ezerig nem találok ennél jobb készüléket egyszerűen.
Amin még XLR is van!
Otthoni kipróbálás teljesen kizárva ,na ez is még egy kemény dolog!
Igazad van egyébként!
De hát mit csináljak?
Vidéki is vagyok pláne...
Wiremann!
Köszönöm a számot ,holnap érdeklődöm majd!
Jó éjt uraim!
szia sikerült valamit szerezni...,estleg a ca-840c-t?
üdv .
HIGH-END.
Cambridge Audio termékek
Kell egy CD. játszó!
Miután elteltek az ünnepek, az üres üvegeket is visszavittem, gyors kasszát csináltam és úgy döntöttem hogy közelgő szülinapomra való tekintettel meglepem magamat egy 840C-vel, a család mérsékelt lelkesedéssel fogadta ötletemet de úgy tünik belenyugodtak.
Választásomban segítségemre volt a, sok jó vélemény mit a fórumokon olvastam, szezonvégi 15%-os kedvezmény, és hogy a tesó a 840A már ott csücsül a polcomon.
Tegnap aztán elérkezett a nagy nap, telefonos egyeztetés és némi banki műveletek után lázas izgatottsággal érkeztem a tett színhelyére, a Barlangban nagyon udvariasan fogadtak felajánlották hogy bármelyik rendszerbe bekötik és kipróbáljuk a készüléket de én eléggé el nem ítélhető módon (soha ne vásárolj kipróbálatlanul műszaki cikket) minnél hamarabb magamévá akartam tenni a kicsiket, fizetés után hónom alá kaptam és rohantam vele haza.
én aki a nagyfelbontású-sokcsatornás felvételekre esküszöm, minek még egy lejátszó mikor a dvd úgyis mindent lejátszik, jóformán csak dvd-audio és dts. felvételeket gyűjtök déltől éfélig régi egyszerhalgatott, elfelejtett CD-lemezeket halgattam és egyik ámulatból a másikba estem, nem ugyanaz mint a dvd-a. hanem valami más de semmi esetre se rosszabb, lehet hogy ez a zene...
Hogy a dvd-játszó is megnyugodjon kipróbáltam DAC-ként is, a sztereóba lekevert digitális jelet 16/44.1-24/192-ig felkonvertálja 24/384-re és igy csinál analógot a koax és optikai bemenetről nagyon jó eredménnyel, de a csúcs a CD-lejátszás.
Gratulálok!
Sok jó cd-t hozzá. Használd egészséggel.
Nagyon jó kis gép. Nekem is volt egy ilyen. Kiválló, upp neki. :kiraly:
Cambridge Audio termékek
Kell egy CD. játszó!
Alces-3-6 > Oppo DV980H(hiVOX) > ETHOSZ RTP > Forever CLB > Scrofa Mblock > Clarus Dimension~Cat7 > Klipsch RF82
AlcesOne > CA Azur 840C > Forever XLR > CA Azur 840A~V2 > Nordost-SuperFlatline MkII > Clarus Proteus(hiVOX.mod)
Cambridge Audio termékek
Szükségesek valóban, de ezek mögött is azért nagyrészt üzleti érdekek bújnak meg, azért ezt valljuk be :kiraly: :lol!:
Gondolom te sem ingyen jársz dolgozni, sőt a fizetésedet sem ajánlod fel a máltaiaknak.
Tehát a létezésed mögött is üzleti érdek húzódik meg. Pénzért dolgozol, és ha kétszer annyit fizetnének a munkádért, akkor nem utasítanád vissza, hogy jaj ugyammá nem ér ennyit az én munkám csak a felét fizessék!
:lol!:
Okosan...
Szervizesként marha nagy érdek fűz az akciókhoz...
Gondolom te sem önkéntesként dolgozol.
Uuupppsz!
Azt hittem nekem szól...
Sorry!
Kedves Emil.
Engedj meg nekem egy kérdést. Az aláírásodban olvastam, hogy TacT - Lyngdorf erősítőd van. Miért nem inkább a TacT - Lyngdorf Cd irányába nézelődsz? Jó tudom, s igazad is van, hogy a TacT - Lyngdorf drága: 450eFt. Szerintem jobb, mint a CA-840C.
Ne értsd félre kérlek. Semmi bajom nincs a CA-val, sőt nagyon jónak tartom a 840-es szériát. :lol!: A 840C-ben pl. a svájci Anagram Tech. licenszére épülő Upsampling Dac van, mely elég jó. De szerintem a két TacT jobban együtt tudna dolgozni-zenélni.
Én először mindenképpen kipróbálnám, hogy hogyan muzsikál a CA otthoni körülmények között, és csak azután venném meg. Ez csak egy vélemény volt, nem akartalak vele megsérteni. :lol!:
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólást!
Frenkie!
Tact a Tact-tal.
Legjobb lenne ,tudom! :kiraly:
Így hát ideiglenesen kell találnom egy olyan nagy felbontású ,finom hangú XLR kimenettel rendelkező készüléket ,ami kiszolgálja pár hónapra rendszert.
Amin még XLR is van!
Igazad van egyébként!
De hát mit csináljak?
Vidéki is vagyok pláne... :lol!:
Wiremann!
Jó éjt uraim!
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Cambridge Audio termékek
Kedves Emil.
Engedj meg nekem egy kérdést. Az aláírásodban olvastam, hogy TacT - Lyngdorf erősítőd van. Miért nem inkább a TacT - Lyngdorf Cd irányába nézelődsz? Jó tudom, s igazad is van, hogy a TacT - Lyngdorf drága: 450eFt. Szerintem jobb, mint a CA-840C.
Ne értsd félre kérlek. Semmi bajom nincs a CA-val, sőt nagyon jónak tartom a 840-es szériát. :lol!: A 840C-ben pl. a svájci Anagram Tech. licenszére épülő Upsampling Dac van, mely elég jó. De szerintem a két TacT jobban együtt tudna dolgozni-zenélni.
Én először mindenképpen kipróbálnám, hogy hogyan muzsikál a CA otthoni körülmények között, és csak azután venném meg. Ez csak egy vélemény volt, nem akartalak vele megsérteni. :lol!:
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólást!
Frenkie!
Tact a Tact-tal.
Legjobb lenne ,tudom! :kiraly:
Amin még XLR is van!
Igazad van egyébként!
De hát mit csináljak?
Vidéki is vagyok pláne... :lol!:
Wiremann!
Jó éjt uraim!
Cambridge Audio termékek
Szükségesek valóban, de ezek mögött is azért nagyrészt üzleti érdekek bújnak meg, azért ezt valljuk be :lol!: :lol!:
Gondolom te sem ingyen jársz dolgozni, sőt a fizetésedet sem ajánlod fel a máltaiaknak.
Tehát a létezésed mögött is üzleti érdek húzódik meg. Pénzért dolgozol, és ha kétszer annyit fizetnének a munkádért, akkor nem utasítanád vissza, hogy jaj ugyammá nem ér ennyit az én munkám csak a felét fizessék!
Okosan...
Szervizesként marha nagy érdek fűz az akciókhoz...
Gondolom te sem önkéntesként dolgozol.
Cambridge Audio termékek
Szükségesek valóban, de ezek mögött is azért nagyrészt üzleti érdekek bújnak meg, azért ezt valljuk be :kiraly: :lol!:
Ez elég szélsőséges példa volt... :lol!:
Cambridge Audio termékek
Szükségesek valóban, de ezek mögött is azért nagyrészt üzleti érdekek bújnak meg, azért ezt valljuk be :lol!: :lol!:
Cambridge Audio termékek
Természetesen nem jótékonysági alapon működnek a Hi-Fi szaküzletek...
Mert akkor nem lennének hosszú életűek.
Viszont európai árakhoz képest még mindig kedvezőbb lehetőséget biztosítunk...
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
Szükségesek ezek az akciók, hogy a kevesebb bérből-fizetésből élő emberek is közelebb kerülhessenek, azokhoz a termékekhez amiket szeretnének otthon hallgatni...
tetszik ez a gondolkodás.
Webáruház:
Cambridge Audio termékek
Ennek megfelelően a Cabridge Audio 840C 230EFt helyett 195500Ft ami az 1500$-os külföldi árához viszonyítva elég kedvező!
Látom itt sem nyugat-európai árak vannak.
Szükségesek ezek az akciók, hogy a kevesebb bérből-fizetésből élő emberek is közelebb kerülhessenek, azokhoz a termékekhez amiket szeretnének otthon hallgatni...
Cambridge Audio termékek
Ennek megfelelően a Cabridge Audio 840C 230EFt helyett 195500Ft ami az 1500$-os külföldi árához viszonyítva elég kedvező!
Látom itt sem nyugat-európai árak vannak.
Webáruház:
Cambridge Audio termékek
Sziasztok!
Kicsit régen voltam már itt...
Hát eléggé szomorú vagyok ,hogy nem megy ennek a CA 840C-nek lejjebb az ára , a Karácsonyban bíztam pedig... :lol!:
Kétségtelen ,hogy jó kis masina lehet. :lol!:
Valaki esetleg tudna egy helyet és vmi olcsóbb árat original újonnan ,mint 230 ezer?
Mert mindenhol ennyinek néztem... :kiraly:
Köszi!
15% kedvezmény van minden korábban nem leakciózott termékre a Hifibarlangban!
Köztük a CA840C-re is...
December 31-ig!
Köszönöm!
Nagyon kedves Tőled ,utána nézek!
Sajnos én csak a 840 A erősítőt látom akcioban a Cd játszót nem!
Be tudnád linkeni hol is van Barlangban az az akcio ,ahol konkrétan fel van tüntetve a 840 C is ?
Köszönöm!
Mint azt korábban említettem MINDEN korábban nem leakciózott Cambridge Audio, Mission, Tannoy termékre 15% kedvezmény van, a készlet erejéig!
Sajnos a kollégámat nem tudom belinkelni neked... :lol!:
De ezen a számon beszélhetsz vele: 269-55-32
Cambridge Audio termékek
Kedves Emil.
Engedj meg nekem egy kérdést. Az aláírásodban olvastam, hogy TacT - Lyngdorf erősítőd van. Miért nem inkább a TacT - Lyngdorf Cd irányába nézelődsz? Jó tudom, s igazad is van, hogy a TacT - Lyngdorf drága: 450eFt. Szerintem jobb, mint a CA-840C. :lol!:
Ne értsd félre kérlek. Semmi bajom nincs a CA-val, sőt nagyon jónak tartom a 840-es szériát. :lol!: A 840C-ben pl. a svájci Anagram Tech. licenszére épülő Upsampling Dac van, mely elég jó. De szerintem a két TacT jobban együtt tudna dolgozni-zenélni. :kiraly:
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Cambridge Audio termékek
Az apróban volt egy .... 200-ban garival újan...Lemaradtál
Hozzám került, és tanusíthatom, hogy piszok jó gép! :lol!:
Ezer kösz Mishow-nak érte!
Mesélnél róla egy keveset?
Próbáltad az XLR kimenetén is vagy csak sima RCA?
Mikkel vette fel nálad a versenyt?
Szia!
Csak az RCA kimenetet tudom használni, mert XLR nincs az erősítőmön (HEED Obelisk Si), de nem érzem hiányát. A hang elképesztően részletes, újra hallgatom a lemezeimet, és teljesen új élményt jelent. A hangszereket pontosan el lehet helyezni a térben, a sztereó tér mélysége és szélessége is lenyűgöző. A basszus mélyre megy, feszes, nem mosott, realisztikus. A magas lágy, nem bántó hosszabb távon sem.
Hátrányt nem igazán tudok mondani, még nem tapasztaltam ilyet. Ha említenem kéne valamit, akkor a lassú bemelegedés, kell neki kb 20-25 perc, mire igazán, teljes tudással zenél, akkor viszont :lol!:
Az otthoni rendszeremben eddig egy DVD+külső DAC kombót hallgattam, de járt már nálam Rega Planet 2000 is, azt könnyedén felülmúlja. Amúgy Epos hangfalakkal még a Creek Evo CD-t hallgattam együtt (igaz Creek erősítővel), de nálam a CA a nyerő ehhez képest is.
Mivel Szombathelyen lakom, sok CD lejátszót nem volt alkalmam itthon kipróbálni, de azok alapján, amiket olvastam, és főleg, amit hallok, jó döntés volt.
Köszönöm a részletes beszámolót ,jó volt olvasni...
Én is ilyenre fenem a fogam!
Pár hónap és lehet meg is lesz ,állítólag árában nagyon jó kis gép ,sőt egyesek szerint azon is túl mutat. :lol!:
Szívesen! Ha veszel, majd tudósíts, mennyire vált be! Bár nem aggódom, hogy nem fog tetszeni... :kiraly: