Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cambridge Audio termékek

Vendég

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sztem ebben a katban a NAD ami elég jó, de érdemes lenne meghallgatnod ezeket...A NAD az lejátssza az MP3-at is.

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: sopi66 »

Szia TIGER37!
Esetleg tudnál ajánlani hasonló árkategóriában olyan szettet ami még jó,vagy netán jobb. Kösz a segítséget.
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham

Vendég

Cambridge Audio termékek

Nem túl sok Cd-lejátszó van ami elviszi az MP3-as lemezeket..Ebben a Katban a H/K és a NAD ami lejátssza...

Vendég

Cambridge Audio termékek

Igen távvezérlős az erősitő. Nem játszik a CA MP3-at...És igen ebben a katban nem rossz, de van ellenfél ami lehet jobb...

sopi66
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: sopi66 »

Sziasztok!
CA 340A erősítő, és CA 340c CD lejátszó ügyben érdeklődnék. Az erősítő hangerőszabályzója motoros-e, a CD lejátszik-e mp3-as zenét. Ebben az árkategóriában ez a szett jó vétel? Esetleg valakinek tapasztala a szettel kapcsolatban. Előre is köszi a segítséget.
HIFI: ERŐSÍTŐ-Cambridge Audio azur 640A V2 , CD-Cambridge Audio azur 640C V2, HANGFAL-Hivi M1, KÁBELEK-Gotham

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

OFFTOPIC:

Ha valakit érdekel tudok egy eladó 540D játékost.
Ezüst színben, kifogástalan állapotban.
Engem érdekelne a dolog de sajnos nincs pénzem.

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Köszi.
A fordított szöveg lényege engem is érdekelne.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: atis »

Nos itt az ígért lengyel oldal. Hogy mit csináltak szegény pörgetővel

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.h ... 8495&p=1#k

még annyi, ha valaki szakért a nyelven, akkor lefordíthatná...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Nem is tudom. Ez még az 1-es verzió. Halovány gőzöm se nincsen Nekem az a gondolatom támadt, hogy egy Pioneer vonalat indítanék. Egy átalakítóval. Tehát lenne egy jó futóművem, valamelyik Pio robosztusabb fajtájából, mellé pedig egy DAC.
Egyik kollégámnak van egy egyszerűbb Denon pörgettyűje, mellé egy magyar gyártó által készített DAC és bepróbálták egy sokkal komolyabb rendszer mellett. Tudom, hogy ez meglehetősen ingoványos talaj, de állítólag a komolyabb rendszer tulaja is elgondolkodott a sokkal kevesebb pénz kontra jobb hang effektuson.

Az esetemben a gáz csak az, hogy a mostani CA után jóval többet kellene költenem egy jobb hangra.
Igaz, volt már Rotel RCD-1072-esem is, de sajnáltam, hogy csak porosodik és az 1070-es elő/végfokkal együtt elpasszoltam. Dobozában

A probléma megoldása remélem nem pénzbe, inkább időbe tellik majd. Amikor érdekes módon melegebb a szoba, akkor működik rendesen. Értem ezalatt, hogy télen, mivel egyedül lakom :-(( alig fűtöttem és mikor hazaértem a kb. 15 fokos lakásban bekapcsoltam. No akkor nagyon nehezen jött ki a tálca. Rá kellett segíteni. Ahogy felmelegedett a szoba, illetve a készülék is, már rendesen működött.
Láthatóan be van kenve valami zsír-félével, lehet hogy az keményedik fel hidegebb környezetben.

Értem a dolgot.
Akkor lehet hogy tényleg ez a probléma.

Ha nem csak Pio-ban gondolkodsz akkor tudok egy Denon DAC-ot.
Ha jó a külső DAC akkor nem számít annyit a futómű. Vagy mégis?

atis
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Az oldal linkjét majd rakd be lényszi ide.Milyen projekt lesz az amibe belevágsz? Ha nem titok.

Mondjuk ha marad a probléma akkor nagyot buksz az eladásán.
Mi lenne a vége ha eladod?

Nem is tudom. Ez még az 1-es verzió. Halovány gőzöm se nincsen
Nekem az a gondolatom támadt, hogy egy Pioneer vonalat indítanék. Egy átalakítóval. Tehát lenne egy jó futóművem, valamelyik Pio robosztusabb fajtájából, mellé pedig egy DAC.
Egyik kollégámnak van egy egyszerűbb Denon pörgettyűje, mellé egy magyar gyártó által készített DAC és bepróbálták egy sokkal komolyabb rendszer mellett. Tudom, hogy ez meglehetősen ingoványos talaj, de állítólag a komolyabb rendszer tulaja is elgondolkodott a sokkal kevesebb pénz kontra jobb hang effektuson.

Az esetemben a gáz csak az, hogy a mostani CA után jóval többet kellene költenem egy jobb hangra.
Igaz, volt már Rotel RCD-1072-esem is, de sajnáltam, hogy csak porosodik és az 1070-es elő/végfokkal együtt elpasszoltam. Dobozában

A probléma megoldása remélem nem pénzbe, inkább időbe tellik majd. Amikor érdekes módon melegebb a szoba, akkor működik rendesen. Értem ezalatt, hogy télen, mivel egyedül lakom :-(( alig fűtöttem és mikor hazaértem a kb. 15 fokos lakásban bekapcsoltam. No akkor nagyon nehezen jött ki a tálca. Rá kellett segíteni. Ahogy felmelegedett a szoba, illetve a készülék is, már rendesen működött.
Láthatóan be van kenve valami zsír-félével, lehet hogy az keményedik fel hidegebb környezetben.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Szia! Én tavaly vettem egy pesti sráctól, tokkal-vonóval. Már akkor is vacakolt egy picit a tálca, de nem volt vészes, most is ellötyögök így. A tálca alján van egy dupla fogasléc-jellegű szerkentyű, azon pedig fut rögzítve a tálca alatt egy fogaskerék. Én úgy nézem, hogy be van kenve valami trutyival az egész. Majd megtisztítom, hátha...

A tuning a kimeneti panelen lévő kettő darab kondenzátor kicserélése volt, és egyenlőre a kábelek összetekerése. Láttam egy weboldalon. Most éjszakás vagyok és dolgozom, de otthon megvan a weboldal címe, asszem egy lengyel oldal lesz. Na ott szana-szét tuningoltak egy ilyet. Telerakták toroidokkal, meg külön elektronikákkal...
Nekem is vannak már toroidjaim, lehet, hogy beleillesztem őket és fülelek..
üdv

Tehát hogy mennyit ment, azt nem tudom. Én jó, ha hetente tíz órát hallgatom. De lehet, hogy el fogom adni, mert már van egy másik projektem

Az oldal linkjét majd rakd be lényszi ide.
Milyen projekt lesz az amibe belevágsz? Ha nem titok.

Mondjuk ha marad a probléma akkor nagyot buksz az eladásán.
Mi lenne a vége ha eladod?

atis
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Nekem fekete van, de marad is, mert pont az illik oda, ahol van Néha viszont vacakol a tálca kiadása, behúzása.
Nehézkesen indul ki, beragad, befelé van, hogy nem viszi teljesen végig a zárásig és nem indul el az olvasás.
Mifene lehet?
Lehet, hogy meg kellene tisztogatni a fogaskerekeket?

Mit takar a tunying a cd-ben?
Nem fogaskerekes szerintem hanem szíjhajtásos (talán).
Ha szíjhajtásos akkor egyszerűbb a dolog és olcsóbb is.
Meg kellene nézetned egy ügyes kezű műszerésszel.
Mondjuk a spanoménak semmi baja nem volt eddig és arra utaló jel sincs hogy gyengélkedne.
Milyen idős a készülék és mennyit ment eddig kb.?

Szia!
Én tavaly vettem egy pesti sráctól, tokkal-vonóval. Már akkor is vacakolt egy picit a tálca, de nem volt vészes, most is ellötyögök így. A tálca alján van egy dupla fogasléc-jellegű szerkentyű, azon pedig fut rögzítve a tálca alatt egy fogaskerék. Én úgy nézem, hogy be van kenve valami trutyival az egész. Majd megtisztítom, hátha...

A tuning a kimeneti panelen lévő kettő darab kondenzátor kicserélése volt, és egyenlőre a kábelek összetekerése. Láttam egy weboldalon. Most éjszakás vagyok és dolgozom, de otthon megvan a weboldal címe, asszem egy lengyel oldal lesz. Na ott szana-szét tuningoltak egy ilyet. Telerakták toroidokkal, meg külön elektronikákkal...
Nekem is vannak már toroidjaim, lehet, hogy beleillesztem őket és fülelek..
üdv

Tehát hogy mennyit ment, azt nem tudom. Én jó, ha hetente tíz órát hallgatom. De lehet, hogy el fogom adni, mert már van egy másik projektem

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Nekem fekete van, de marad is, mert pont az illik oda, ahol van Néha viszont vacakol a tálca kiadása, behúzása.
Nehézkesen indul ki, beragad, befelé van, hogy nem viszi teljesen végig a zárásig és nem indul el az olvasás.
Mifene lehet?

Mit takar a tunying a cd-ben?
Nem fogaskerekes szerintem hanem szíjhajtásos (talán).
Ha szíjhajtásos akkor egyszerűbb a dolog és olcsóbb is.
Meg kellene nézetned egy ügyes kezű műszerésszel.
Mondjuk a spanoménak semmi baja nem volt eddig és arra utaló jel sincs hogy gyengélkedne.
Milyen idős a készülék és mennyit ment eddig kb.?

atis
V.I.P.
V.I.P.

Cambridge Audio termékek

Ha esetleg valakit érdekel egy azur 540C ezüst színű. Kitűnő állapotban eladó.A spanom talált egyet feketében és mivel fekete a rendszere ezért cserélné.
Mondtam neki hogy ne foglalkozzon vele.

Nekem fekete van, de marad is, mert pont az illik oda, ahol van
Néha viszont vacakol a tálca kiadása, behúzása.
Mifene lehet?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Ha esetleg valakit érdekel egy azur 540C ezüst színű. Kitűnő állapotban eladó.
A spanom talált egyet feketében és mivel fekete a rendszere ezért cserélné.
Mondtam neki hogy ne foglalkozzon vele.

rozoga62
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Gondolom egy meghallgatásra elő kéne jegyezni. Neked kellene megfülelni hogy tetszik-e vagy sem.
Mert olyan hogy jó nem nagyon létezik.
Inkább olyan hogy tetszik vagy sem.
Nekem spec tetszik az összes CA., és a külső csak egy dolog (szerintem nagyon tuti) a lényeg beljebb van.

Hát, igen előbb-utóbb ez lesz. Kösz a reagálást!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cambridge Audio termékek

Sziasztok! Cambridge 640 v2-tulajok már régen szóltak hozzá. Hogy vagytok megelégedve a ca-val és a hangjával? Érdemes lehet egy ilyen erősítő-cd párosba beruházni?
Gondolom egy meghallgatásra elő kéne jegyezni.
Neked kellene megfülelni hogy tetszik-e vagy sem.
Mert olyan hogy jó nem nagyon létezik.
Inkább olyan hogy tetszik vagy sem.
Nekem spec tetszik az összes CA., és a külső csak egy dolog (szerintem nagyon tuti) a lényeg beljebb van.

rozoga62
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Sziasztok! Cambridge 640 v2-tulajok már régen szóltak hozzá. Hogy vagytok megelégedve a ca-val és a hangjával? Érdemes lehet egy ilyen erősítő-cd párosba beruházni?

Hifritz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Hifritz »

Volt szerencsém nemrég meghallgatni ezt a TT50-et az AT hangszedőjével és egy Rega P3-24-et a Bias2 hangszedővel. Naim Nait5i erősítő, Epos M12.2 társaságában. Akik ott voltunk elég egyértelműen a CA lemezjátszót választottuk. Nyíltabb, lendületesebb hangja volt kiterjedtebb sávszélekkel. Nem mondom, hogy világok választották el a kettőt, de azért így is meglepetés volt. És ha M.O-n a TT50 99 ezer forint, akkor nagyon jó vétel!

cro
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cro »

CA kirukkolt egy gyaluval is http://www.cambridgeaudio.com/summary.p ... +turntable
ha valakinek van/lesz (fulelesi)tapasztalata vele kerem irja meg, annyit tudok rola, hogy 99e az itthoni ara es a hifi barlanban lattam is egy bemutato darabot belole...ennyi....
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180

levi75
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 27

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: levi75 »

Egy olyan keresem lenne a Kedves Forumtarsak fele, hogy aki tud segiteni egy CA 840C sajat rendszeremben torteno meghallgatasaban az kerem jelezze privatban.
| Heed | ProAc | Target Audio | kábelek: Chord, Eupen |

levi75
Fórumlakó
Fórumlakó

Cambridge Audio termékek

Igen van CD lejátszó is a Saturnban.Lazán/gond nélkül kezeli a CA840A a dyno-kat ,de ez nem az a hang amitöl az ember 5 perc alatt elájul semmi csimm+bumm+fireworks .. 
http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... hp?t=37966

Sajna jelenleg nincs sem erositojuk sem inregraltjuk a 840-es Cambridge szeriabol, uh. nem tudtam Dyno-val megfulelni. A Hifibarlangban meg nem lehet letet elleneben elvinni keszuleket. (regebben lehetett, most meg nem).

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Igen van CD lejátszó is a Saturnban.Lazán/gond nélkül kezeli a CA840A a dyno-kat ,de ez nem az a hang amitöl az ember 5 perc alatt elájul semmi csimm+bumm+fireworks ..

http://www.pinkfishmedia.net/forum/show ... hp?t=37966

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Hifritz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cambridge Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Hifritz »

Azt meg lehet hallgatni egy Saturnban, hogy az erősítő meghajtja e a hanfalat. A CD játszó finomságait viszont ne akard ott 10 perc alatt megfülelni mert az nagyon félrevihet! A 840C egyébként sem egy elsöprő dögös hangú készülék. Ha jól néztem a Hifibarlangban kapni. Menj el és letét ellenében kunyerálj egyet kölcsön néhány napra.

levi75
Fórumlakó
Fórumlakó

Cambridge Audio termékek

Mathias:Ha Bp-i vagy benézel a Saturn-ba/Duna Plaza/ megkéred a srácokat hogy az ott lévő CA840A-t dugják össze az ott lévő dyno 52(52SE?) vel.. .,igy sacc per kb kivehető hogy mire lehet számitani.. 
Vigyél magaddal CD-ket is amiket szeretsz,mert elég gyér a rendelkezésre álló "tesztzene" (D.Krall,Köln koncert,C.Wilson meg egy kis komolyzene)

CA 840C CD lejatszojuk is van ott ?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”