Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Soner Audio termékek
-
Vendég
Soner Audio termékek
Aha.
Még be kell vonni valamivel...
~40 kg/db
Forgácslapbol van?Furnérral kéne bevonni!
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 50
Soner Audio termékek
Aha.
Még be kell vonni valamivel...
~40 kg/db
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
- rudulf
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Aha.
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
-
Vendég
Soner Audio termékek
Haza jött és zenél!
Meg lehet hallgatni!
Komoly!
Képet raknál fel róla?
- rudulf
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Q-va jó a hangfal, és nem szép, mer Bigi nem adja ki a szakmai titkait!
Dunaújvárosban meghallgatható.
Esetleg aki nyer a lottón és nem akar 1-2-3 hónapot várni rá, annak eladom az ár 2x-ért.
Annyiért úgysem kap még jó nevű gyártótól sem ilyet.
Jut eszembe:
Aki nagy értékű hangfal vásárlásán töri a fejét, annak javaslom, hogy hallgassa meg!
R
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1671
Soner Audio termékek
Azért annyit elárulhattál volna, hogy megrendeltél egy párat úgy, hogy eredetileg nem szántál rá ennyit, és nyár óta keresel már, és eddig semmi nem volt elég jó,
Erröl mán én is hallottam. Képed sincs rola?
1 oldallal menj vissza.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
-
Vendég
Soner Audio termékek
Azért annyit elárulhattál volna, hogy megrendeltél egy párat úgy, hogy eredetileg nem szántál rá ennyit, és nyár óta keresel már, és eddig semmi nem volt elég jó,
Erröl mán én is hallottam. Képed sincs rola?
- viri
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Q-va jó lett a hangfala, remélem szép is lesz!
Mesélj rola. Érdekel.
Engem is. Írd már le, hogy milyen volt !!!
Én már leírtam egy oldallal ez előtt, hogy nálunk mit produkált, de Lac nálad három napig volt...
Neked nem tetszett annyira?
Nem szeretek írogatni, inkább megyek olvasni. Zenehallgatásról egy darabig úgy sem lehet szó.
Azért annyit elárulhattál volna, hogy megrendeltél egy párat úgy, hogy eredetileg nem szántál rá ennyit, és nyár óta keresel már, és eddig semmi nem volt elég jó, és nem is vagy egy Soner fan. Ez már önmagáért beszél.
Már úgy írok mint egy manager, lehet, hogy jutalékot kéne kérnem? hella.gif
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
Soner Audio termékek
Mesélj rola. Érdekel.
Én már leírtam egy oldallal ez előtt, hogy nálunk mit produkált, de Lac nálad három napig volt...
Nem szeretek írogatni, inkább megyek olvasni. Zenehallgatásról egy darabig úgy sem lehet szó.
- viri
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Mesélj rola. Érdekel.
Soner Audio termékek
Én szívesen meghallgatnám, múltkori szeánszról virinél lemaradtam mert ügyeltem a népre.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
- rudulf
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Haza jött és zenél!
Meg lehet hallgatni!
Komoly!
Soner Audio termékek
Mesélj rola. Érdekel.
-
Vendég
Soner Audio termékek
Mesélj rola. Érdekel.
- viri
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Hogy vissza térjünk a Soner témához, most jegyzem meg, hogy ilyenkor értem meg teljes mélységében, hogy K. Zoli (Soner Audio) miért nem netezik egyáltalán, inkább dolgozik. Q-va jó lett a hangfala, remélem szép is lesz!
-
Vendég
Soner Audio termékek
Szerintem pedig igenis a Soner cuccokról szólt. Csak zotyootis volt off aki antibigista .
-
Vendég
Soner Audio termékek
Megint mellébeszélsz.
Inkább azon kellene elgondolkoznod, miért olyan sokan, és miért pont Téged találnak meg folyton azok a "mindentpiszokjóltudók".
Befejeztem.
Eccerü.
Mert meg merem mondani a wéleményem, és mert a bologatojánosokkal ez általában nem egyezik...
Weled sincs semmi bajom, csak épp az nem teccik, h leirod, h walszeg azért nyomatom a festett dobozt, h kaxáljak rajta.
Pedig ha ez a wéleményed, /anélkül, h tájékozodtál wolna/ akkor walszeg téged már wágott át kereskedö.
Mégis ellenem irkálsz, holott nix infod sem a dolgainkrol, sem rolam.
Ez a problémám, és neked meg ezen kéne gondolkodni.
Soner Audio termékek
Visszanéztem a topicot és már régóta nem a Soner cuccokról folyik itt az eszmecsere. Nem nagyon akartam törölgetni, mert nem történt a vita ellenére olyan dolog, hogy ehhez a végső eszközhöz nyúljak.
Szerintem pedig igenis a Soner cuccokról szólt. Csak zotyootis volt off aki antibigista .
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Soner Audio termékek
Visszanéztem a topicot és már régóta nem a Soner cuccokról folyik itt az eszmecsere. Nem nagyon akartam törölgetni, mert nem történt a vita ellenére olyan dolog, hogy ehhez a végső eszközhöz nyúljak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Soner Audio termékek
Még annyit, h miután nem wolt majdnem egy hétig netem, mán épp kezdtem megxokni a nyugalmat.Habár már wártam, h majcsak megproxálnak belémkötni.
Oxt mint a példa mutatja, sikerült is.
Elnézést mindenkitöl, h ezzel fáraxtom a nagyérdemüt, de kissé furcsa, h eccerüen nem birnak békibe hagyni a mindentmegmondok és mindentpixokjoltudok, de legföképp azok, akik azt hixik, h ezzel majd jo pontokat xerezhetnek bárhol is...
Megint mellébeszélsz.
Inkább azon kellene elgondolkoznod, miért olyan sokan, és miért pont Téged találnak meg folyton azok a "mindentpiszokjóltudók".
Befejeztem.
- rudulf
- V.I.P.

Soner Audio termékek
Nagyon szuper lenne, ha a moderátor törölné a párbeszédeteket, amelyre azt hiszem rajtam kívül más sem kíváncsi.
Nem tudom kitől lehet ezt kérni?!?
Privátban kultúráltabb lenne...
-
Vendég
Soner Audio termékek
Még annyit, h miután nem wolt majdnem egy hétig netem, mán épp kezdtem megxokni a nyugalmat.
Habár már wártam, h majcsak megproxálnak belémkötni.
Oxt mint a példa mutatja, sikerült is.
Elnézést mindenkitöl, h ezzel fáraxtom a nagyérdemüt, de kissé furcsa, h eccerüen nem birnak békibe hagyni a mindentmegmondok és mindentpixokjoltudok, de legföképp azok, akik azt hixik, h ezzel majd jo pontokat xerezhetnek bárhol is...
-
Vendég
Soner Audio termékek
]Örülök, h ilyen jol megegyeztünk. A nicknéw wariáláshoz, gondolom semmi közöd, hix minden forumon mindenkinek más és más a newe. Nem tagadom nekem is egy-két más forumon. És?
Mi wagy te? Rendör, wagy mi? Oxt nehezedre esik beazonositani az emberkéket? Xerezz papirt a BSA-tol, oxt láthatod az IP cimet, oxt onnajst mán könnyü lex.
Nem a furnérossal wan gond, hanem a foliázottal, de perxe az olwasottakat értelmezni sem sikerült, ahogy látom. (mellesleg azt nem is gyártjuk, csak kisérleti db wolt)
Az wixont nagyon érdekes, h elfogadod azt a wéleményem, h xerintem a festett a legjobb.
Nem látsz itt kis ellentmondást?
Most akkor hogy is wan az,h xemedben hiteltelen wok, de mégix elhixed azt amit mondok a saját dobozunkrol?
E kéne wéglegesen döntened, h mi a pálya.
Hm?
Na, akkor még egyszer, szép sorjában.
Nagyszerűen tudsz mellébeszélni és kiforgatni az ember mondandóját.
A fene sem egyezett meg veled semmiben.
Szövegértelmezési gondod szerintem neked van. A rendbent az előző hsz-odra írtam, melyben taglaltad, hogy háromféle borítással készül a dobozotok.
S ha elkerülte volna a figyelmedet, a következő hsz-ban írtam, hogy a fóliázottra gondoltam. Erről ennyit.
A nicknév sumákolásodhoz csupán annyi közöm van, mint bármely más tisztességes fórumozónak.
Ha gondolod jobban is bele mehetünk ebbe, s akkor fenyegetőzhetsz itt is rendőrséggel és miegymással, ahogy a hifipiac fórumán tetted.(nem velem, én csak akkor és ott eszméltem rá dolgokra)
A rendőrség, BSA , valamint az egy-két nicknév emlegetése meg egyszerűen nevetséges. Ferdítesz, mellébeszélsz, cinikusan fogalmazol. Rengeteg ember tudja mire utaltam a név variálásoddal.
Tényleg folyamatosan ennyire hülyének nézed a fórumozókat?
Az említett fórumon nyilvánvalóan lerántották rólad a leplet, jónéhány ember ledöbbent akkor, de úgy néz ki mindig találsz kiutat. Legalábbis mepróbálod.
Azt gondolod az emberek pár hét alatt elfelejtenek mindent?
Tévedsz! Arcátlan és felháborító a viselkedésed.
Sajnos én nagyon is látom mi a "pálya", s biztos vagyok benne nem vagyok egyedül.
Az off miatt komolyan elnézést kérek a Soner termékek iránt érdeklődőktől!
Tudatlan wagy és megwezethetö.
Aki ismer, az tudja, h soha senkit nem wágtam át, és ha mondok wmit az ugy is wan.
Az, h egyes kereskedök, akik xerint sértem az ö érdekeiket, mit mond, az piszkosul nem érdekel.
Ezzel xemben téged igen.
Nix ezzel semmi baj, higyj amit akarx.
Üdw. és ennyi wolt.
Soner Audio termékek
]Örülök, h ilyen jol megegyeztünk. A nicknéw wariáláshoz, gondolom semmi közöd, hix minden forumon mindenkinek más és más a newe. Nem tagadom nekem is egy-két más forumon. És?
Mi wagy te? Rendör, wagy mi? Oxt nehezedre esik beazonositani az emberkéket? Xerezz papirt a BSA-tol, oxt láthatod az IP cimet, oxt onnajst mán könnyü lex.
Nem a furnérossal wan gond, hanem a foliázottal, de perxe az olwasottakat értelmezni sem sikerült, ahogy látom. (mellesleg azt nem is gyártjuk, csak kisérleti db wolt)
Az wixont nagyon érdekes, h elfogadod azt a wéleményem, h xerintem a festett a legjobb.
Most akkor hogy is wan az,h xemedben hiteltelen wok, de mégix elhixed azt amit mondok a saját dobozunkrol?
Hm?
Na, akkor még egyszer, szép sorjában.
Nagyszerűen tudsz mellébeszélni és kiforgatni az ember mondandóját.
A fene sem egyezett meg veled semmiben.
Szövegértelmezési gondod szerintem neked van. A rendbent az előző hsz-odra írtam, melyben taglaltad, hogy háromféle borítással készül a dobozotok.
S ha elkerülte volna a figyelmedet, a következő hsz-ban írtam, hogy a fóliázottra gondoltam. Erről ennyit.
A nicknév sumákolásodhoz csupán annyi közöm van, mint bármely más tisztességes fórumozónak.
Ha gondolod jobban is bele mehetünk ebbe, s akkor fenyegetőzhetsz itt is rendőrséggel és miegymással, ahogy a hifipiac fórumán tetted.(nem velem, én csak akkor és ott eszméltem rá dolgokra)
A rendőrség, BSA , valamint az egy-két nicknév emlegetése meg egyszerűen nevetséges. Ferdítesz, mellébeszélsz, cinikusan fogalmazol. Rengeteg ember tudja mire utaltam a név variálásoddal.
Tényleg folyamatosan ennyire hülyének nézed a fórumozókat?
Az említett fórumon nyilvánvalóan lerántották rólad a leplet, jónéhány ember ledöbbent akkor, de úgy néz ki mindig találsz kiutat. Legalábbis mepróbálod.
Azt gondolod az emberek pár hét alatt elfelejtenek mindent?
Tévedsz! Arcátlan és felháborító a viselkedésed.
Sajnos én nagyon is látom mi a "pálya", s biztos vagyok benne nem vagyok egyedül.
Az off miatt komolyan elnézést kérek a Soner termékek iránt érdeklődőktől!
-
Vendég
Soner Audio termékek
Ha kicsit is körbekémlelted wolna a helyzetet, akkor tudnád pl azt, h mindhárom fajta dobozt egy áron áruljuk. Még a zongoralakkost is, ha wki olyat rendelne!
Az, hogy nekem mi a wéleményem a dobozok hangjárol, az az én dolgom.
Söt az is, h rolad mi a wéleményem.
Rendben.
Viszont akkor furnéros kivitelű Kairos-t véletlen se vegyen senki, mert az "egyenesen döglött" hangú lehet a többihez képest.
Kezd már nekem is körvonalazódni rólad a kép.
A "sok nicknév használós, majd letagadós" sztori után az én szememben teljesen hiteltelenné váltál. Nem mintha ez sokat számítana...
Örülök, h ilyen jol megegyeztünk. A nicknéw wariáláshoz, gondolom semmi közöd, hix minden forumon mindenkinek más és más a newe. Nem tagadom nekem is egy-két más forumon. És?
Hm?