Akkor félreérthettelek tegnap, bocsánat.huszti-zsolt írta: ↑2025.08.31., vas. 19:21No, kénytelen vagyok hozzászólni a későbbi félreértéseket elkerülendő.DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 18:511.500€ készen, de lesz kit formában is, úgy 1000-1100€ lesz az ára.
A "no name" doboz alkatrészára valóban 1100€ (egészen pontosan 1140€ nettó(!), de csak megépítve lesz kapható, csak nálam 1500€+ÁFA áron, ez a furnéros kivitel ára, de most úgy látszik nem is lesz más kivitel.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- DeProtector
- Fórumlakó

- Értékelés: 278
Re: Heed Audio termékek
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 3040
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- huszti-zsolt
- Törzsvendég

No, kénytelen vagyok hozzászólni a későbbi félreértéseket elkerülendő.DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 18:511.500€ készen, de lesz kit formában is, úgy 1000-1100€ lesz az ára.kasumi írta: ↑2025.08.31., vas. 18:39Mi az az ár?DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 17:43
Mire én odaértem már a nevenincs monitor szólt
...
Véleményem szerint ezen az áron még csak hasonlót sem lehet venni.
A "no name" doboz alkatrészára valóban 1100€ (egészen pontosan 1140€ nettó(!), de csak megépítve lesz kapható, csak nálam 1500€+ÁFA áron, ez a furnéros kivitel ára, de most úgy látszik nem is lesz más kivitel.
- DeProtector
- Fórumlakó

1.500€ készen, de lesz kit formában is, úgy 1000-1100€ lesz az ára.kasumi írta: ↑2025.08.31., vas. 18:39Mi az az ár?DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 17:43
...
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 492
Mi az az ár?DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 17:43
...
Újratervezés
- DeProtector
- Fórumlakó

Tudtommal semmi. Szerintem az új lábon kívül nincs változás, csak most már bekerült a Dorn portfólióba hivatalosan is.
Nekem évek óta ez a hangfal van, ha gondolod lemérem az átmérőt. A perem talán gumi. Az ohm számot nem tudom sajnos, sem egyéb más műszaki paramétert, sosem kérdeztem semmi ilyet Zsolttól.
De az Obelisk is röhögve hajtja, nem hiszem, hogy nagyon háklis doboz volna.
Még több (hasonló) infót róla Zsolt tud adni, de ha a hangja/jellege érdekelne jobban, arról én is tudok nyilatkozni.
Én elég sokat ott voltam, cserébe egy képet sem készítettem.
Nagyon sokan voltunk, jó volt ezt látni.
Mire én odaértem már a nevenincs monitor szólt (személy szerint nem bántam, mivel azt a StandArt-ot hallgatom évek óta, újdonság faktor már nincs
Végig az volt az érzésem, hogy sokkal több van ebben a hangszóróban, mint amit hallottunk belőle, pedig az is megnyerő volt.
A hangja nagyon fülbemászó, lágy és kellemes, öröm volt hallgatni. De nem azért mert elkenne vagy fedne bármit, inkább "simán" csak nagyon jó.
Igen komoly mélytartománya van, kisebb álló hangfalakat is megszégyeníthetne vele.
Illetve ami szerintem külön említésre méltó az a jelenlétérzete. Az abszolút kiemelkedő.
Véleményem szerint ezen az áron még csak hasonlót sem lehet venni. Nekem egyátalán semmi hiányérzetem nem volt vele kapcsolatban, nagyon tetszett.
De ahogy írtam is, szerintem még ki sem derült ennyi idő alatt igazán, hogy mennyire jó is, úgyhogy Alex tesztjére kíváncsi leszek, hogy vélekedik majd hosszabb együttélés után.
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1099
Mi a kulonbseg az uj allo ket utas Dorn es a legutolso StandArt kiadas kozott? Szemre eleg hasonloak. Hangszoro keszlet hasonlo? Hang szmpontjabol? Koszi.
-
PéeR
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Üdvözlök mindenkit!
Miképpen lelhetek infót az Dorn álló két utas hanfláról?
Azt hiszem az ára 950e.
De érdekelne a közep-bassz hangszóró membrán átmérője, valamint a perem anyaga. És az én esetemben az "ohm száma is érdekelne..
Köszönöm!
Miképpen lelhetek infót az Dorn álló két utas hanfláról?
Azt hiszem az ára 950e.
De érdekelne a közep-bassz hangszóró membrán átmérője, valamint a perem anyaga. És az én esetemben az "ohm száma is érdekelne..
Köszönöm!
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4162
Jövő héttől nálam lesz az új hangfal szériából egy pár kipróbálásra egy darabig.
Ha valaki lemaradt/nem tudott elmenni Zsolthoz, keressen majd nyugodtan, szívesen látom egy hallgatózasra.
Én is kíváncsi vagyok milyen lett.
Ha valaki lemaradt/nem tudott elmenni Zsolthoz, keressen majd nyugodtan, szívesen látom egy hallgatózasra.
Én is kíváncsi vagyok milyen lett.
Csak a Marantz! :-D
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1099
Johetnek a mai beszamolok. Nekem sajnos keves idom volt es nem fertem be a demo szobaba.
- DeProtector
- Fórumlakó

Igen, a külső tápok minden esetben komoly lépést jelentenek.
Ha nincs semmilyen leküzdhetetlen akadály, igen. Nyitottabb, precízebb, természetesebb lesz a hang. Kevesebb zaj, javul a dinamika, csendesebb a csend.
- tibi62
- Törzsvendég

- Értékelés: 290
Sikerült megvennem a pre előfokot.
- tibi62
- Törzsvendég

- Értékelés: 290
Szervusztok,
Heed Audio Obelisk pre dőltbetűs előfokot keresek. Csak kifogástalan, új állapotú érdekel.
Heed Audio Obelisk pre dőltbetűs előfokot keresek. Csak kifogástalan, új állapotú érdekel.
Érdekes történés:https://zsoltaudio.blogspot.com/2025/08 ... Onq4hlXkHg
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Aki esetleg ismerkedne újdonságokkal és/vagy "régiségekkel", netán sokkal nyugodtabb körülmények között és felszabadultabban hallgatna zenét mint egy kiállítás forgatagában, őt szívesen látjuk egy nyárbúcsúztató szombaton!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

30 év után először a Heed Audio (Zsolt Audio) önálló kiállítóként vesz részt egy hazai audio (hifi) kiállításon. Várunk mindenkit szeretettel!
Közben egyeztettem Zsolttal, s kaptam is választ, köszönöm.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Sziasztok!
A Thesis phi és pi készülékei mindig is ezzel a "kerettel" készültek az előlapnál, vagy voltak olyan verziók, amk nem kaptak ilyet? Köszi
A Thesis phi és pi készülékei mindig is ezzel a "kerettel" készültek az előlapnál, vagy voltak olyan verziók, amk nem kaptak ilyet? Köszi
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Vajon technikailag lehetséges, anyagilag megérné egy új, kódolt "receiver"-t beépíteni?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
A Marantz házimozi erősítő távirányítója irányítja az Obelisk SI-t. Tapasztalatból írom, mert ha mozizok a Marantz AVR-en, a frontok a Heedba vannak bekötve (emiatt nem kell hangfalváltó), így le kell takarnom az IR portot, mert négyzetesen növekszik a hangerő, ha hangosítok a filmen.diab írta: ↑2025.06.16., hétf. 09:56Távirányítót keresek Heed Obelisk SI MK1 - hez, valakinek sikerült betanítania bármit rá? A régi működik még, de nagyon szét van esve, szeretném kicserélni. Ez még a régi Thomson házba szerelt, nem a "lapos". Zsoltnak írtam, sajnos pótolhatatlan, FM rendszerű. Vettem egy ceruza formájú Thomson taníthatót, félig rá is tudtam tanítani (le tudom halkítani, de hangosítani nem, látszólag megtanulja a jelet, ami azért fura, mert ha FM rendszerű, akkor hogy.. a lényeg, hogy félig működik). Segítség! :) Köszi