Képet sajnos egyet sem csináltam, azzal nem tudok szolgálni.
Délután voltam, akkor épp nem voltunk túl sokan, szerintem majdnem mindenki befért egyszerre.
A hangról csak elfogultan tudok nyilatkozni, mivel én itthon is azt hallgatom, amit Zsolt prezentált.
A StandArt elé szerintem ez a tökéletes erősítő, de ezt már itt korábban ki is fejtettem.
Ahogy Zsolt írta is valahol, ez egy félvezetősbe oltott 300B. És valóban. Veszett jó kombó, totálisan műfajfüggetlenül hallgatható. A "hosszan hallgatható" jelzőt maximálisan kimeríti, nálam szoktak lenni 6-8 órás etapok is egyben.
Forrás most nagyon vegyes volt. Abacus Stream, CD és LP is. Egy moddolt Rega P3 volt Skyanalog P1M hangszedővel. Ez a hangszedő amúgy meglepően jó, sokkal olcsóbb, mint ahogy szól. Nekem az volt az érzésem, hogy bőven elbírna egy jobb futóművet is. Ajánlott ráfigyelni, aki nem akar egy vagyont MC-re költeni.
Aztán 4 körül bekötötte Zsolt a készülőben lévő moduláris hangfalcsaládjának első darabját. Egy közepesebb monitort. Még félkész csak, de nagyon ígéretes. A hangját leginkább barátságosként aposztrofáltuk. Minden zene jól állt neki. Zsolt elmondása szerint még az Asterisk-el is nagyon jól elvan, kb mindegy mit kötsz elé, olyan kedélyesen, hízelgően tálalja, hogy az párját ritkítja. Mindezt úgy, hogy nem fed el semmit, nem vág alul/felül, nincs lagymatag megszólalása meg dinamikahiánya, csak simán a legjobbat kihámozza mindenből.
Nagyon kíváncsi leszek a végső verziókra.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission