ghost222 írta: ↑2025.01.22., szer. 18:00
... a Heed-et fel tudom tekerni maxra, azt nem tudtam volna, persze az már fáj. Vagy az erőn kívül más tényeőket is gondolod nem ideális ...
Igazából a hangerő állások azok, amiket nem tudok hova tenni. Nekem is Si III van itthon, X2 táp nélkül, Heed Enigma 5 dobozokkal, a @wazze fórumtárs által is emlegetett piros-fekete Heed hangfalkábelekkel. A forrásom nekem is egy Wiim PRO, a digit jelet koaxon viszem át az Obelisk DA-ba. Ezzel a felállással egy kb 40nm nappaliban kb "9 óra" poti állásnál van a kellemes szobahangerő, "10 óránál" egy szimfonikus nagyzenekar rendesen betölti a szobát, a "11 óra" pedig már moziélmény, ha esetleg valamilyen filmet néznénk kihangosítva.
Te pedig azt írod, rendszeresen kb "2 órára" tekert hangerőn hallgatod a zenét, ami velem, amióta Heed erősítőm van (márpedig volt sok, és kaptam néha tesztelésre kölcsönpéldányt is) emlékezetem szerint SOHA nem fordult elő. MAX állásra tekerni meg ... gyakorlatilag elképzelni sem tudom.
Volt olyan, amikor az Si III-at én is beépített, alaplapi DAC kártyával hallgattam (v2.3) az abban a formában tényleg halkabb, ebben az esetben valóban feljebb kellett tekerni a hangerő potit, de max egy osztással, szóval ilyenkor
néha megesett, hogy
esetleg elértem a "12 órát".
Szóval ez volt az a körülmény, ami elgondolkoztatott, és ezért írtam, amit írtam, de ha neked így tetszik, és részedről teljesen OK, akkor ezzel kapcsolatban nincs - és nem is lesz - több megjegyzésem