Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

ooppera
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: ooppera »

Obelisk pro és Enigma kombinációval van valakinek tapasztalata? Standart hangdobozzal mint kortárssal együtt dicsérte valaki korábban. Van egy eladó példány és belém bújt a hifibogár.
Most Naim unitiqute-on van, és nem érzem teljesnek a szinergiát.
Tidal Hifi - Naim Unitiqute2 - Heed Enigma 

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3147
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

chord_ írta:
2024.11.25., hétf. 17:22
Kép

Meghallgattam.
A véletlenek metszéspontjai úgy hozták, hogy egy hasonló rendszerben, mint az enyém.

Nagyon-nagyon jó.

A cselló / gamba hangszerkabinet-rezgéseit úgy hozza, amit én csak és kizárólag BBC dobozoktól hallottam eleddig.
Pedig ez nem vékonyfalú szisztéma.
Bizony jól hallottad, a Herald egy kivételesen jó hangú kisdoboz, egy csoda. Én szinte kizárólag nagy álló dobozokat hallgatok, de ezzel együtt tudnék élni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 961

Hozzászólás Szerző: chord_ »

Kép

Meghallgattam.
A véletlenek metszéspontjai úgy hozták, hogy egy hasonló rendszerben, mint az enyém.

Nagyon-nagyon jó.

A cselló / gamba hangszerkabinet-rezgéseit úgy hozza, amit én csak és kizárólag BBC dobozoktól hallottam eleddig.
Pedig ez nem vékonyfalú szisztéma.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

akvapark írta:
2024.11.22., pén. 07:49
Alex_Aston írta:
2024.11.22., pén. 06:46
Itt a jó lehetőség, egy szuper végfokra,, reális áron.

Szerintem ezen az oldalon Zsolt jobban örülne, ha saját maga által árult portékáit népszerűsítenénk. gondolkodik.gif leborulok.gif
Á dehogy, Zsolt ebből nem csinál problémát.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1349

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Alex_Aston írta:
2024.11.22., pén. 06:46

Szerintem ezen az oldalon Zsolt jobban örülne, ha saját maga által árult portékáit népszerűsítenénk. gondolkodik.gif leborulok.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3256

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

viewtopic.php?f=32&t=208872
Csak a Marantz! :-D

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Aki esetleg Obelisk Si-t, Questart, vagy Q-FLT-t szeretne vásárolni újonnan, december 2.-ig blackfriday kedvezménnyel kaphatók nálunk.
BARTIMEX AUDIO Honlap

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

dgab írta:
2024.11.07., csüt. 09:06
Jó reggelt kedves mindenki,
Abacus S-sel streamel valaki wifi-ről? Mik a tapasztalatok? gondolkodik.gif
A roon ready-t érteni vélem, de ha nem használnék roon-t, hogy lehet irányítani? Saját appja nincs, ha jól látom.
Airplay? Tidal app? Egyszer összekapcsolom és utána automatikusan működik telefonról/tabletről? Vagy ennél bonyolultabb?
leborulok.gif
Az MConnect MControl appjával vezérelhető teljeskörűen. Tidal, Qobuz, Deezer és Spotify is az az MControl appból érhető el.

Az Abacus S streamer kártya alapból vezetékes hálózatra köthető, a wifi feláras opció. Szerintem érdemesebb vezetékes nettel használni, de wifiről is gond nélkül működik. A wifi beállítása kicsit nehézkes, de ezt csak egyszer kell megcsinálni.
BARTIMEX AUDIO Honlap

dgab
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: dgab »

Jó reggelt kedves mindenki,
Abacus S-sel streamel valaki wifi-ről? Mik a tapasztalatok? gondolkodik.gif
A roon ready-t érteni vélem, de ha nem használnék roon-t, hogy lehet irányítani? Saját appja nincs, ha jól látom.
Airplay? Tidal app? Egyszer összekapcsolom és utána automatikusan működik telefonról/tabletről? Vagy ennél bonyolultabb?
leborulok.gif

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2638

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

ezekért ma,egy tiszteséges ponyvaregény nepper,aranyban fizet :D
Csatolmányok
asterix.JPG
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8876

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

[OFF - katt ide ha látni akarod]
mishow írta:
2024.10.24., csüt. 16:55
alto írta:
2024.10.24., csüt. 12:30
Klaca írta:
2024.10.23., szer. 10:44

Lehet, hogy nem is olyan nagyon írtad el. Nem lehet, hogy a névadásba (talán tudva-tudatlanul, de nyilván inkább tudva) az Asterix és Obelix (Aszteriksz és Obeliksz) páros is szerepet játszott? Elvégre, ha jól rémilk, Asterix ugyanabból a bájitalból ivott, amibe Obelix megszületésekor beleesett.
Bizony, engem is ez zavart meg, amikor elírtam.
És azt tudjátok, hogy Asterix neve franciául az "astérisque" szó vicces kifordításából ered, és ami azt a * írásjelet jelöli, amit a szavakban a hiányzó betűk helyére szokás tenni. Kiejtve: Asztériszk :D
Ebből csináltak viccet a képregény eredeti rajzolói, így lett a szó vége tudatosan helytelen kiejtéssel "x" , és ezt a poént azután (vagy eredetileg is ez volt a koncepció, ki tudja már?) minden szereplő nevébe beépítették. Így lett a nagy erejű, hatalmas kövekkel, azaz obeliszkekkel (franciául "obélisque") játszadozó óriás neve Obelix. Ami angolul Obelisk, és amiről erősítőt neveztek el, ami pedig nem is gránitból készült ...
Ez az x-ezés persze a későbbi fordítóknak is feladta a leckét, így lett a a főhősök kutyusa franciául Idefix, angolul Dogmatix, magyarul Töpszlix.
Lehet, hogy volt a történetben egy csecsemő, akit folyton szekéren hordoztak egy apró ülésbe bekötve, és őt hívták Isofixnek? gondolkodik.gif

Ugye most itt hagyjam abba? :kapdelm:
Dehogy!
Én imádom, az fix! :D
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2528

Hozzászólás Szerző: mishow »

alto írta:
2024.10.24., csüt. 12:30
Klaca írta:
alto írta:
2024.10.22., kedd 19:16
Köszi, sikerült elírnom. :D
Lehet, hogy nem is olyan nagyon írtad el. Nem lehet, hogy a névadásba (talán tudva-tudatlanul, de nyilván inkább tudva) az Asterix és Obelix (Aszteriksz és Obeliksz) páros is szerepet játszott? Elvégre, ha jól rémilk, Asterix ugyanabból a bájitalból ivott, amibe Obelix megszületésekor beleesett.
És azt tudjátok, hogy Asterix neve franciául az "astérisque" szó vicces kifordításából ered, és ami azt a * írásjelet jelöli, amit a szavakban a hiányzó betűk helyére szokás tenni. Kiejtve: Asztériszk :D
Ebből csináltak viccet a képregény eredeti rajzolói, így lett a szó vége tudatosan helytelen kiejtéssel "x" , és ezt a poént azután (vagy eredetileg is ez volt a koncepció, ki tudja már?) minden szereplő nevébe beépítették. Így lett a nagy erejű, hatalmas kövekkel, azaz obeliszkekkel (franciául "obélisque") játszadozó óriás neve Obelix. Ami angolul Obelisk, és amiről erősítőt neveztek el, ami pedig nem is gránitból készült ...
Ez az x-ezés persze a későbbi fordítóknak is feladta a leckét, így lett a a főhősök kutyusa franciául Idefix, angolul Dogmatix, magyarul Töpszlix.
Lehet, hogy volt a történetben egy csecsemő, akit folyton szekéren hordoztak egy apró ülésbe bekötve, és őt hívták Isofixnek? gondolkodik.gif

Ugye most itt hagyjam abba? :kapdelm:

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Klaca írta:
alto írta:
vkz írta:
2024.10.22., kedd 18:20

Ahogy korábban szóló Kolléga is jelezte: Asterisk. Az erősítő előlapján is olvasható. A honlapon rosszul van, mielőtt ház érné a szó végét (sk) érdemes lenne javítani.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Hozzászólás Szerző: Klaca »

alto írta:
vkz írta:
alto írta:
2024.10.22., kedd 17:28
Ma meghallgattam Zsoltnál az új Asteriks erősítőt: https://www.bartimexaudio.hu/Heed-Audio-Asteriks]
Ahogy korábban szóló Kolléga is jelezte: Asterisk. Az erősítő előlapján is olvasható. A honlapon rosszul van, mielőtt ház érné a szó végét (sk) érdemes lenne javítani.

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 212

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

Élőben szerintem frankón néz ki, és tényleg meglepően nehéz jószág.
Szeretem az ilyen zsebsárkányokat. Nagyon kíváncsi leszek a hangjára, mert bár láthatóan mindent megtettek az ár optimalizálásért (még felmerült állítólag az is, hogy ne legyen távirányítható), de azért így is szemmel látható az ára.
Nagyra értékelem a kitartó törekvést, hogy emberi áron jó hangot kínálnak. Szurkolok, hogy siker legyen.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Kijavítottam, az url is most már helyesen: https://www.bartimexaudio.hu/Heed-Audio-Asterisk
BARTIMEX AUDIO Honlap

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

vkz írta:
alto írta:
Ma meghallgattam Zsoltnál az új Asteriks erősítőt: https://www.bartimexaudio.hu/Heed-Audio-Asteriks]
BARTIMEX AUDIO Honlap

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

alto írta:

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Ma meghallgattam Zsoltnál az új Asteriks erősítőt: https://www.bartimexaudio.hu/Heed-Audio-Asteriks

Meglepően kicsike jószág, 20 centi széles, 7 centi magas. Minimalista tervezés, 3 RCA bemenet, 1 fix RCA kimenet, hangszórókimenet.
Hangzás stílusban valóban valahol az Elixir és az Obelisk közötti átmenetet képez, tetszett a hangja. A cél az volt, hogy legyen a pár évvel ezelőtti Obelisk árszintjén (picivel 1000 Euro felett) egy megfizethető árú belépő szintű erősítő, ami képes azért hozni a Heed DNS-ét.

Jelenleg még csak teszt példányok léteznek, a forgalmazás decemberben kezdődik, addig még Zsolték optimalizálják a megszólalást. Nekem nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, náluk nem akkor van kész egy erősítő, amikor átment a mérési teszteken és megfelelő a hangja is, hanem csak akkor ha ez a hang eléri azt a hangzás ideált, ami a Heed védjegyévé vált.
Heed-ASTERISK_01.jpg
Heed-ASTERISK_02.jpg
Heed-ASTERISK_03.jpg
BARTIMEX AUDIO Honlap

mishow
V.I.P.
V.I.P.

DeProtector írta:
2024.10.22., kedd 10:22
A PX hoz egy nagyfiúsabb, nagyobb volumenű, "modern" hifisebb hangot, ami a szokásos felbontás-tér-dinamika stb paraméterekben mind jobb, viszont a Q-Psu-nak van egy olyan kicsit romantikus karaktere, egy fülbemászó jellege ami a PX-nek nincs. Mivel ez nekem többet nyom a latba, így simán el tudtam engedni a PX okozta előnyöket.
Ez előfordult már velem is, a Heed palettán újabb készülékre történő váltásnál (lásd pl Obelisk Si2 -> Si3, v2.1 -> v2.3 dac kártya), és bár többnyire végül általában az újabbnál maradtam, jól tudom, miről beszélsz ;)
Hát igen, ez egy ilyen kávéház - mindenestre szegény kérdezőnek nem könnyítettük meg a dolgát :D

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 212

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

mishow írta:
2024.10.22., kedd 09:25
Ha elfér, akkor a PX-et javasolnám. Dactilushoz próbáltam, nálam a Q-PSU-hoz képest jelentős változást hozott hangban, konkrétan kategória szintű előrelépést.
Thesisem nem volt, az azért árban még egy plusz ugrás, hogy hangban mennyit hoz, azt nem tudom.
Láttam már hirdetni mindenféle utángyártott megoldásokat, de Zsoltot mindig érdemes megkérdezni, hátha van valami refurbished pélgány valamelyik polcon - én ezt tenném ;)
Én azért árnyalnám a képet, csak hogy még egyszerűbb legyen dönteni. :smile29:

Én sokáig Q-Psu III-mal hallgattam a Quasart III-at.
Majd beszereztem hozzá PX-et. Hű meg ha, de jó lett. Majd kb fél-egy év után mondom csak visszakötöm a Q-Psu-t ellenpróbaként, kitudja. És azóta is az van.
A PX hoz egy nagyfiúsabb, nagyobb volumenű, "modern" hifisebb hangot, ami a szokásos felbontás-tér-dinamika stb paraméterekben mind jobb, viszont a Q-Psu-nak van egy olyan kicsit romantikus karaktere, egy fülbemászó jellege ami a PX-nek nincs. Mivel ez nekem többet nyom a latba, így simán el tudtam engedni a PX okozta előnyöket.
Szóval mint kb minden, ez sem egyértelmű.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Acoustic Zen Matrix Reference
Hf.: Zu Mission

mishow
V.I.P.
V.I.P.

BLX írta:
2024.10.21., hétf. 10:28
Erről az új Heed erősítőről mit lehet tudni?
A hagyományos Obelisk kapcsolásra épülő, de annál méretben, szolgáltatásban, teljesítményben kisebb készülék (kb Rega iO méret).
Amit tudok, és ami talán elmondható: Zsolt szerint valóban a francia kereskedő kérte/javasolta, hogy a "felfelé" terjeszkedő Lagrange/Helikon vonal mellett legyen egy új kis erősítő is Heed név alatt, amivel a piac - még megmaradt - alsó szegmensét ki lehet szolgálni, a piaci bevezetése is valószínűleg ezért indult meg ott pár napja. Az Obelisk még ma is remek erősítő (én is szeretem) de rég piacon van, márpedig a piac mindig újat akar ... Így lett ez a készülék, ami kicsit Elixir, kicsit Obelisk (innen a nevében a betűjáték: Asterisk) de állítólag végül mindkettőhöz képest mégis egy kicsit másképp szól.
Bekötve nem hallottam, Zsolt a kezembe nyomta: van benne anyag rendesen, majdnem elejtettem :rolleyes:
Gondolom, később lesz róla itthon is több info, @alto talán többet tud.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

PgSpa írta:
2024.10.21., hétf. 18:43
Bennem elsőre praktikus okokból merült fel a külsős táp kérdése (ha van itthon minek másik), meg az, hogy van, aki táp nélkül árulja....Igen, a táp bonyolult ügy, de ha választani kellene, maradnék Zsolt gyári megoldásánál.
Ha elfér, akkor a PX-et javasolnám. Dactilushoz próbáltam, nálam a Q-PSU-hoz képest jelentős változást hozott hangban, konkrétan kategória szintű előrelépést.
Thesisem nem volt, az azért árban még egy plusz ugrás, hogy hangban mennyit hoz, azt nem tudom.
Láttam már hirdetni mindenféle utángyártott megoldásokat, de Zsoltot mindig érdemes megkérdezni, hátha van valami refurbished pélgány valamelyik polcon - én ezt tenném ;)

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1383

Hozzászólás Szerző: vazze »

Alex_Aston írta:
2024.10.22., kedd 07:06
vazze írta:
2024.10.22., kedd 03:22
Hahó kollégák!
Márkán belüli feljebblépés reményében...
Thesis, vagy Helikon? :smile29:

Ahogy én tapasztaltam eddig, és Zsolt is bemutatta párszor a közönségnek, a Thesis-Lagrange vonal igencsak hallható előre lépést jelent.

Lagrange a kitűzött cél :rolleyes:
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3256

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

vazze írta:
2024.10.22., kedd 03:22
Hahó kollégák!
Márkán belüli feljebblépés reményében...
Thesis, vagy Helikon? :smile29:

Ahogy én tapasztaltam eddig, és Zsolt is bemutatta párszor a közönségnek, a Thesis-Lagrange vonal igencsak hallható előre lépést jelent.
Csak a Marantz! :-D

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”