Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2870
Kapcsolat:

Re: Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: alto »

Az Abacus S megkapta a Roon Ready minősítést, immár teljes értékűen vezérelhető a Roonból is.
abacusroon.jpg
abacusroon.jpg (9.29 KiB) Megtekintve 118 alkalommal
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 2516

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

Ha valaki a Heed Audio-t keresné a Budapest Audio Expo-n, akkor az AudioMe szobájában találkozhat a termékeink egy részével és velünk is személyesen szombaton 11 és 14 órakor, illetve vasárnap 11 órakor!
audiome.jpg

theta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Hozzászólás Szerző: theta »

Íme a fotók:
Csatolmányok
Fröccsparty2.jpg
Fröccsparty1.jpg

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1630

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Többen hallottátok, ez mind szép és jó. De hol maradnak a fényképek? :D

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2310

Hozzászólás Szerző: mishow »

Alex_Aston írta:
2024.09.04., szer. 23:18
Hallottam ezt a dobozt, és ... kimagaslóan jó hangja van ...
Egyetértek és hozzátenném még, hogy a dobozok gyönyörűek a "stílbútor" szintű egyedi furnérozással :smile53:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2693

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

alto írta:
2024.09.04., szer. 13:21

Van sajnos egy rossz hírem. Zsolt hosszas gyötrődést követően úgy döntött, hogy mégsem lesz új StandArt hangfal. A matek sem igazán akart kijönni úgy hogy beférjen 1 millió alá...
Hallottam ezt a dobozt, és simán megér véleményem szerint 1 millió forintot, mert amit ennyiért adnak manapság a boltokban, azok mellett kimagaslóan jó hangja van. Energikus, tiszta, kellemes hangú doboznak ismertem meg, meglepően mélyre menő és erőteljes basszus szekcióval, minden zenével megbirkózik (ha nem is mindenre tökéletes).
Szóval szerintem nem lenne félni valója az árazása miatt, bár nyilván ő, és te is jobban értetek az eladásához, mint amit én gondolok. Mindenesetre sajnálom, hogy nem lesz belőle bolti termék.
Csak a Marantz! :-D

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: RobeeK »

alto írta:
Van sajnos egy rossz hírem. Zsolt hosszas gyötrődést követően úgy döntött, hogy mégsem lesz új StandArt hangfal. A matek sem igazán akart kijönni úgy hogy beférjen 1 millió alá, a hangszóró beszállítóknál is vannak minőségi problémák és üzleti bizonytalanság is, ami összességében abba az irányba mutat, hogy nem éri meg ebbe belevágni. Van 4-5 elkészült demó doboz csomagolás nélkül, ezeket meg lehet vásárolni Zsoltnál, vele kell ezügyben egyeztetni.

Herald van - nálam is meghallgatható - 1.500.000 Ft állvány nélkül. Várhatóan a Herald is egy limitált példányszámú termék lesz, kivéve persze ha masszív piaci igény mutatkozna iránta. A fenti árba némi alku azért belefér, hivatkozzatok arra, hogy AVX fórumlakók vagytok. :D
Köszi. Látom én is a hirdetést az egyikről épp, csak nem egyben szettben gondoldoktam, meg még 2,5 hétig egyébként sem vagyok Magyarországon.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
Van sajnos egy rossz hírem. Zsolt hosszas gyötrődést követően úgy döntött, hogy mégsem lesz új StandArt hangfal. A matek sem igazán akart kijönni úgy hogy beférjen 1 millió alá, a hangszóró beszállítóknál is vannak minőségi problémák és üzleti bizonytalanság is, ami összességében abba az irányba mutat, hogy nem éri meg ebbe belevágni. Van 4-5 elkészült demó doboz csomagolás nélkül, ezeket meg lehet vásárolni Zsoltnál, vele kell ezügyben egyeztetni.
Pont ez jutott eszembe, amikor megláttam ezt a hirdetést ma:
viewtopic.php?f=123&t=206656
Ezek szerint jól tippeltem, hogy valójában az egyik - általam is többször meghallgatott - demo példányt kínálja Zsolt eladásra.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

alto írta:
2024.07.24., szer. 16:35
RobeeK írta:
2024.07.24., szer. 16:11
alto írta:
2024.07.15., hétf. 19:43
A nyári holtszezont kihasználva átrendeztük a bemutatótermünket, és kialakítottunk egy dedikált Heed Audio bemutatószobát.
Már a Herald hangfal is itt van, illetve a korábbi StandArt hangfalak egy újabb reinkarnációja, ez egyelőre még végleges név és ár nélkül.
Szia!
Azt lehet sejteni, hogy a StandArt reinkarnáció mikor lesz elérhető?
Gondolkodtam már egy ideje, hogy cserélnék hangfalat, lépnék egyet előre, de most, hogy az egyik Royd Apex-ben megdöglött a magas ez lassan aktuális is lesz. Persze még mindig esélyes, hogy olyan árkategóriában lesz elérhető, ami nem az enyém :)
Köszi,
Robi
Szia,

A StandArt esetén nagy kihívás, hogy a 90-es években rengeteg (itthoni értelemben véve) ilyen hangfal talált gazdára, és a fejekben az akkori árak ragadtak be, ami a mai viszonyok között értelmezhetetlen.
Többek közt ezért is lesz más neve, no meg azért is, mert a méreten és formán kivűl csak annyi köze van a régi StandArtokhoz, hogy ennek is Huszti Zsolt a konstruktőre.
Nem tudom milyen a te árkategóriád, de ahogy említettem, nincs még végleges fogyasztói ár kikalkulálva, Zsolt dolgozik rajta, és azon van, hogy ne 7 számjegyű legyen az ár, de nem nagyon fog tudni 1 milliónál lényegesen olcsóbb lenni egy pár hangfal.

Addig is meghallgatható nálam Heed elektronikákkal, vagy ha elárulod a keretet, tudok ajánlani mást is, de ezt már privát üzenetben vagy telefonon beszéljük meg.

Üdv,
András

Herald van - nálam is meghallgatható - 1.500.000 Ft állvány nélkül. Várhatóan a Herald is egy limitált példányszámú termék lesz, kivéve persze ha masszív piaci igény mutatkozna iránta. A fenti árba némi alku azért belefér, hivatkozzatok arra, hogy AVX fórumlakók vagytok. :D
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 366

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Alapvetően jól éreztem magam, bár 500 km autózás utána értem oda délután 4 körül. Nagyon jó kis beszélgetés végét csíptem el.

Aztán bementem zenét hallgatni, és a Herald és Helikon páros nagyon masszívan utalta azt a szobát.

DeProtector
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 91

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

mishow írta:
2024.09.02., hétf. 09:36
Végül volt fröccsparti szombaton? Sajnos nem tudtam menni, de élménybeszámolót szívesen olvasnék :smile53:
Volt.
Nekem jól jött a halasztás, így el tudtam menni.

Igen kiváló volt. 1 óra körül érkeztünk, és jóval 4 után mentünk csak el.
Mikor odaértünk az Elixirrel szólt a Herald, majd Thesisekkel, végül persze a Helikon.
Érezhetően az Elixirnél jobbat kíván a kis mini hangfal, de azért korrektül elvolt még ezzel is. De azzal csak simán "szólt", a Thesisekkel már zenélt. Újra és újra meg tudok lepődni, hogy egy ennyire apró doboz milyen gond nélkül tud hozni valódi, vastag mélyeket (is). A jelenlétérzet, az érzelmek közvetítése szintén átlag feletti. Fantasztikus. Mindennek tetejében nagyon mutatós is.
Már a dedikált állványán szólt. Jól néz ki vele.

A Helikonról nem is nagyon kell szerintem szót ejteni. Az konkrétan hibátlan.

Végig Tidal szólt amúgy az Abacusról. Jobbnál jobb zenék. Már csak ezekért is érdemes volt elmenni. Jópárat felírtam, hogy a komplett albumokat is végighallgassam majd itthon.

Most nem voltunk olyan sokan, mint legutóbb mikor én voltam (de persze így sem voltunk kevesen). Ez jót tett olyan szempontból, hogy több hosszú beszélgetés tudott kibontakozni Zsolttal együtt. És talán ez a legjobb ezekben az összejövetelekben. Sok szó esett zenéről, zenészekről, régi és kortárs tehetségekről. Szóval ment a filozofálgatás, ahogy az itt megszokott. :)

Nekem ezek a délutánok ~4 óra autózással járnak, de mindig megállapítom, hogy simán megéri. Örülök, hogy még létezik ilyen. Ez még egy valódi kulturális esemény.

Egyedül a fröccsről nem tudok nyilatkozni. :smile29:
LP: Linn Sondek LP12 + AO Akito + Audio Technica AT33PTG/II + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Erősítő: Heed Obelisk SI2 + X2
Hangfal: Heed StandArt JSE
Tápkábelek: Power-R Live 2
IC kábelek: Acoustic Zen Matrix Reference
Hangfalkábel: Acoustic Zen Hologram

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Végül volt fröccsparti szombaton? Sajnos nem tudtam menni, de élménybeszámolót szívesen olvasnék :smile53:

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég

Köszönöm a türelmet, ímhol az elmaradt fröccsparti pótlás! :smile32:
afterparti.jpg

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég

hukkle írta:
2024.08.04., vas. 10:34
Várom/várjuk az elmarad AP Klub pótlását! Gyógyulást Zsolt!
Köszönöm a jókívánságot. Ráment két hét (egy elég vacak volt) de már jól vagyok/vagyunk! Mert hát Áginak sem jut sokkal kisebb szerep az AP Klubnapokon, az események háziasszonyaként 'nem kicsit' kiveszi a részét az AP Klub életéből - és persze szegényem a COVID-ból is!
A terv augusztus 31., de ezt még ne vegyétek meghirdetett dátumnak!

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 366

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Várom/várjuk az elmarad AP Klub pótlását! Gyógyulást Zsolt!

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DeProtector írta:
2024.07.25., csüt. 07:44
Ha véletlenül a nyugati határszélen laksz, szívesen látlak egy meghallgatásra!
Hát ennek egészen kicsi a valószínűsége, nem kell attól tartani, hogy bármikor betoppanok, de köszi :)

DeProtector
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

RobeeK írta:
2024.07.24., szer. 21:38
Köszi.
Úgy rémlik, valaha olvastam, hogy a Herald-al nem sikerült 1M alá beférni, de ez a StandArt reinkarnáció pénztárcabarátabb lesz. Most hogy láttam, hogy a Herald 1,5M lett, azért sejthető volt, hogy ha olcsóbb is lesz, de jó ha befér 1M alá.
Én egyelőre még majd emésztgetem a dolgokat, nem ebben a kategóriában gondolkodom, ahogy írtam egy pár Apex Royd-om van (volt?), ehhez képest egy nagy ugrást nem is biztos hogy kihallanék és az sem, hogy igénylek, főleg a hallgatott zenéket is - és persze a rendelkezésre álló elektronikát - figyelembe véve. Jó lenne meghallgatni, de még biztosan lesz rá aludva pár (szép magyarosan fogalmazva). Hacsak nem esik be valami kihagyhatatlan, vagy annak vélt :)
Ha véletlenül a nyugati határszélen laksz, szívesen látlak egy meghallgatásra!
LP: Linn Sondek LP12 + AO Akito + Audio Technica AT33PTG/II + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi.
Úgy rémlik, valaha olvastam, hogy a Herald-al nem sikerült 1M alá beférni, de ez a StandArt reinkarnáció pénztárcabarátabb lesz. Most hogy láttam, hogy a Herald 1,5M lett, azért sejthető volt, hogy ha olcsóbb is lesz, de jó ha befér 1M alá.
Én egyelőre még majd emésztgetem a dolgokat, nem ebben a kategóriában gondolkodom, ahogy írtam egy pár Apex Royd-om van (volt?), ehhez képest egy nagy ugrást nem is biztos hogy kihallanék és az sem, hogy igénylek, főleg a hallgatott zenéket is - és persze a rendelkezésre álló elektronikát - figyelembe véve. Jó lenne meghallgatni, de még biztosan lesz rá aludva pár (szép magyarosan fogalmazva). Hacsak nem esik be valami kihagyhatatlan, vagy annak vélt :)

DeProtector
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

RobeeK írta:

Szia!
Gondolkodtam már egy ideje, hogy cserélnék hangfalat, lépnék egyet előre, de most, hogy az egyik Royd Apex-ben megdöglött a magas ez lassan aktuális is lesz. Persze még mindig esélyes, hogy olyan árkategóriában lesz elérhető, ami nem az enyém :)
Köszi,
Robi
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon tudom ajánlani!
Én már néhány éve hallgatom ezt a dobozt ( vagy legalábbis legjobb tudomásom szerint ahhoz képest ami nekem van, nem alakult tovább azóta. De persze ezt csak Zsolt tudná megmondani.), és nekem szerelem. Teljesen elfogult vagyok vele. Zsoltnál többször is hallottam ez után bekötni pl a Heraldot. Hallom, hogy technikailag jobb hang a Herald, de én el nem cserélném semmi pénzért. Van benne valami varázs szerintem.

Szóval én bíztatnálak, hogy szórdd a malacperselybe szorgalmasan! :smile28:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2693

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

alto írta:
2024.07.24., szer. 16:35

A StandArt esetén nagy kihívás, hogy a 90-es években rengeteg (itthoni értelemben véve) ilyen hangfal talált gazdára, és a fejekben az akkori árak ragadtak be, ami a mai viszonyok között értelmezhetetlen....
..... de nem nagyon fog tudni 1 milliónál lényegesen olcsóbb lenni egy pár hangfal.
Bár nem kevés pénz, de bőven megéri ezt az árát.
Hallottam ezt a dobozt, és nem tudnék mást ajánlani ennyi pénzért azok közül, amit hallottam ez idáig. Sőt, több, ismert marka másfélszer ennyibe kerülő terméke mellé is odarakható.
Csak a Marantz! :-D

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1306

Hozzászólás Szerző: vazze »

A drágulással sajnos nincs mit tenni.
Én magam csak hobbiszinten farigcsálok éppen egy pár állványos dobozt és egy pár jobb SB Acoustics mély-közép hangszóró több mint 100.000.-forint. Hol van még a magas, a dobozok, csatlakozók, hangváltó…
Ráadásul Zsolt nem diy cuccot ad el hanem hivatalosan számlával, adóterhekkel, bérköltséggel…stb.
Minden rohadt drága, de ez van.

Sokan várjuk az új dobozokat, szóval hajrá! bravo.gif
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

RobeeK írta:
alto írta:
A nyári holtszezont kihasználva átrendeztük a bemutatótermünket, és kialakítottunk egy dedikált Heed Audio bemutatószobát.
Már a Herald hangfal is itt van, illetve a korábbi StandArt hangfalak egy újabb reinkarnációja, ez egyelőre még végleges név és ár nélkül.
Szia!
Köszi,
Robi
Szia,

A StandArt esetén nagy kihívás, hogy a 90-es években rengeteg (itthoni értelemben véve) ilyen hangfal talált gazdára, és a fejekben az akkori árak ragadtak be, ami a mai viszonyok között értelmezhetetlen.
Többek közt ezért is lesz más neve, no meg azért is, mert a méreten és formán kivűl csak annyi köze van a régi StandArtokhoz, hogy ennek is Huszti Zsolt a konstruktőre.
Nem tudom milyen a te árkategóriád, de ahogy említettem, nincs még végleges fogyasztói ár kikalkulálva, Zsolt dolgozik rajta, és azon van, hogy ne 7 számjegyű legyen az ár, de nem nagyon fog tudni 1 milliónál lényegesen olcsóbb lenni egy pár hangfal.

Addig is meghallgatható nálam Heed elektronikákkal, vagy ha elárulod a keretet, tudok ajánlani mást is, de ezt már privát üzenetben vagy telefonon beszéljük meg.

Üdv,
András
BARTIMEX AUDIO Honlap

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

alto írta:
Szia!
Köszi,
Robi

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: kpista »

alto írta:
2024.07.19., pén. 11:04
huszti-zsolt írta:
2024.07.19., pén. 10:00
Vinkler írta:
2024.07.18., csüt. 18:58
Mihamarabb gyógyulj meg!
Köszönöm!
Egyébként: :(
image0 (4)_PerfectlyClear.jpg
Sosem szabadulunk meg ettől a szartól!
Ezt már pedzegették 1-2 éve...
Ismerőseim, munkatársaim, rokonom ugyanazokkal a tünetekkel estek ágynak sok-sok héttel ezelőtt. Velem együtt. Időben-térben szétszórva vagyunk.
Többen azóta sem heverték ki teljesen. Köhögnek, gyengék. Volt, aki visszafertőződött.

kpista
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: kpista »

Kedves Zsolt, mielőbbi és teljes gyógyulást kívánok Debrecenből.
Üdv. kpista

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”