RobeeK írta: ↑2024.07.24., szer. 16:11
alto írta: ↑2024.07.15., hétf. 19:43
A nyári holtszezont kihasználva átrendeztük a bemutatótermünket, és kialakítottunk egy dedikált Heed Audio bemutatószobát.
Már a Herald hangfal is itt van, illetve a korábbi StandArt hangfalak egy újabb reinkarnációja, ez egyelőre még végleges név és ár nélkül.
Szia!
Azt lehet sejteni, hogy a StandArt reinkarnáció mikor lesz elérhető?
Gondolkodtam már egy ideje, hogy cserélnék hangfalat, lépnék egyet előre, de most, hogy az egyik Royd Apex-ben megdöglött a magas ez lassan aktuális is lesz. Persze még mindig esélyes, hogy olyan árkategóriában lesz elérhető, ami nem az enyém :)
Köszi,
Robi
Szia,
A StandArt esetén nagy kihívás, hogy a 90-es években rengeteg (itthoni értelemben véve) ilyen hangfal talált gazdára, és a fejekben az akkori árak ragadtak be, ami a mai viszonyok között értelmezhetetlen.
Többek közt ezért is lesz más neve, no meg azért is, mert a méreten és formán kivűl csak annyi köze van a régi StandArtokhoz, hogy ennek is Huszti Zsolt a konstruktőre.
Nem tudom milyen a te árkategóriád, de ahogy említettem, nincs még végleges fogyasztói ár kikalkulálva, Zsolt dolgozik rajta, és azon van, hogy ne 7 számjegyű legyen az ár, de nem nagyon fog tudni 1 milliónál lényegesen olcsóbb lenni egy pár hangfal.
Addig is meghallgatható nálam Heed elektronikákkal, vagy ha elárulod a keretet, tudok ajánlani mást is, de ezt már privát üzenetben vagy telefonon beszéljük meg.
Üdv,
András