Benéztem ma délelőtt nyitas után pár perccel, aztán 12:45-ig sikerült maradni, le is szidott feleségem, hogy lekéstem az ebédet
A Herald volt porondon, most volt igazán időm meghallgatni. Abacus streamer és Thesis sztereo lánc volt előtte.
Most is meglepő volt, "mekkora" hangja van ennek a kis doboznak. Lazán és erőlködés nélkül betöltötte azt a kb. 20nm-t, és a basszusa kb. 1 számmal nagyobb doboz szintjén mozgott.
Nem igazán az én stílusom volt a legtöbb zene, de meg tudtam állapítani, hogy bőven megéri az árát.
Egy szám erejéig bekötötte Zsolt a Helikonokat a Heraldok elé, a Presszer féle Fényév távolság volt az. 11:00 óra poti állás volt a hangerő, tehát igencsak hangos előadás mellett is lazán szólt az egész. Fantasztikus volt, na. Most azóta azon filozom, hogy adjam be asszonynak, hogy el kéne költeni a megtakarításunkat...
És persze sok beszélgetés, és érdekesség hangzott el. Többek között mint rossz hír, hogy az alumínium idei 20%-os áremelése miatt nem tudják majd a tervezett 3000 euró alatt tartani a dobozka árát, mivel a teljes hangszóró készlet ebből készül...
Meg persze sok nemzetközi hifis érdekesség is elhangzott, vevők és szokások témában.
Vidorral is összefutottunk, más AVX-es, általam is ismert arcot nem láttam.
Jó volt minden, szokás szerint. Köszönöm a lehetőséget.
Vittem egy üveg alsóörsi szőlő pálinkát, mint megtudtam, Zsolt felesége szereti, így remélem jó helyen fog elfogyni