Az ár és hangminőség kéz a kézben jár, digit koax kábelben a 20ezer forint abszolút belépő szint, tartok tőle, hogy a jobb hanghoz át kellene gondolni a büdzsét.Gaudi írta: ↑2022.04.16., szomb. 13:49Sziasztok, szeretnék digit koax kábel ügyben tanácsot kérni.
Obelisk Si 3 DAC kártyájához keresek megfelelő kábelt, elakadtam, keresem a jó irányt.
Kácsáéknál kezdtem a keresgélést, az olcsó KCS 110 gyenge volt, majd Audioquest Forest, hát nagyon nem vált be. A CD saját DAC-ja sokkal dinamikusabban, szebben szól (ROTEL) ezeknél. AZ AQ RCA-dugója ráadásul nem is passzol megfelelően a HEED SPDIF-re!? Kácsánál van még Neotech azt nem próbáltam eddig. Szeretnék a 20 ezer alatti kategóriában maradni lehetőleg, tudtok javasolni olyat amivel vélhetően jobb lesz a hang HEED DAC-al mint a CD-vel?
Esetleg QED QE 6200, VDH digicoupler?
A másik kérdésem, hogy PC-t hogyan tudnék OBELISK előtt forrásként használni, USB-SPDIF átalakítót nem nagyon találok idehaza.
Előre is köszi az ötleteket tanácsokat.
USB-SPDIF konverterként a Lotoo PAW D1-et ajánlanám, kiváló termék, az ára 162.990 Ft.