Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
A Heed Questar MM csak a saját tápjával használható, vagy bővíthető Q-PSU-val? Az árlista szerint nem, viszont máshol azt írják, hogy nemcsak lehet, hanem érdemes is. Próbálta valaki?
Szia.
Én Q-PSU-val hallgatom, bár nekem Questar MC-van. Nyilván jó az MM-hez is.
Minden jót. gyt
A kábelek kapcsán nekem pont ellentétes a tapasztalatom..nagyon nem kell/érdemes ugyanazt a szettet vadászni:)
Nekem jelenleg ha jól számolom 5 féle gyártó kábele van a rendszerben.
Dactilusból van DA, annak van sok bemenete..csak az ára több. Szerintem használtan kb esélytelen vadászni:(
És USB is !
Heed Audio termékek
A kábelek kapcsán nekem pont ellentétes a tapasztalatom..nagyon nem kell/érdemes ugyanazt a szettet vadászni:)
Dactilusból van DA, annak van sok bemenete..csak az ára több. Szerintem használtan kb esélytelen vadászni:(
És USB is !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
Arcam cd játszóból olyan hirdetést, ahol lett volna lehetőségem kipróbálni itthon is, mostanában nem találtam. Nálad ez a típus van, emlékszem! Ott tetszett a hangja. Bár gyanítom ott az volt a leggyengébb láncszem a többi komponens mellett.
Kábelből annyi van a hirdetésekben, hogy hűha! Volt nálam is kipróbálni néhány verzió és nekem az volt a tapasztalatom, hogy akkor a legjobb a hangzás, ha az rca és a hsz. kábel "összetartozó" darabok. Sajnos olyan, hogy egy teljes szett legyen hirdetve valamiből, ritka mint a fehér holló, így ezt most nem is kergetem. Jobban mondva bejelentkeztem egy szett 47lab Storatos kábelre, mert azt annyian dícsérik és még nem elérhetetlenül drága.
A DAC érdekes kérdés. A Dactilus hangját nem ismerem, de gondolom hasonlít a többi Heed komponens által mutatott hangra. Ami a problémám, hogy ha egyszer DAC-ot vennék, akkor kellene több bemenet. Legalább 2-3 digit ic + 1 usb. Az meg ezen nincs. Amit találtam, az meg még nincs használtan.
http://www.arcam.co.uk/products,rseries ... ,irDAC.htm
Heed Audio termékek
Szinkopa!
A Ion Obelisk II + Bee gyönyörűen elmuzsikál együtt , és pl. egy Arcam Alpha 7 vagy feljebb egy 7SE lejátszóval. Próbáld ki!
További javaslataim:
-az apróban van pár DNM hangfaldrót kiválló áron itt http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try1587565
- Heed Dactilus
Arcam cd játszóból olyan hirdetést, ahol lett volna lehetőségem kipróbálni itthon is, mostanában nem találtam. Nálad ez a típus van, emlékszem! Ott tetszett a hangja. Bár gyanítom ott az volt a leggyengébb láncszem a többi komponens mellett.
Kábelből annyi van a hirdetésekben, hogy hűha! Volt nálam is kipróbálni néhány verzió és nekem az volt a tapasztalatom, hogy akkor a legjobb a hangzás, ha az rca és a hsz. kábel "összetartozó" darabok. Sajnos olyan, hogy egy teljes szett legyen hirdetve valamiből, ritka mint a fehér holló, így ezt most nem is kergetem. Jobban mondva bejelentkeztem egy szett 47lab Storatos kábelre, mert azt annyian dícsérik és még nem elérhetetlenül drága.
A DAC érdekes kérdés. A Dactilus hangját nem ismerem, de gondolom hasonlít a többi Heed komponens által mutatott hangra. Ami a problémám, hogy ha egyszer DAC-ot vennék, akkor kellene több bemenet. Legalább 2-3 digit ic + 1 usb. Az meg ezen nincs. Amit találtam, az meg még nincs használtan.
http://www.arcam.co.uk/products,rseries ... ,irDAC.htm
Heed Audio termékek
A Heed Questar MM csak a saját tápjával használható, vagy bővíthető Q-PSU-val? Az árlista szerint nem, viszont máshol azt írják, hogy nemcsak lehet, hanem érdemes is. Próbálta valaki?
Heed Audio termékek
OFF
Érdeklődtem itt pár bejegyzéssel lentebb, hogy mit lenne érdemes fejleszteni a Bee elé a rendszeremben. Nem túl sok hozzászólás jött. Lehet ez a Bee ennyire ritka madár? Az egyik ebből a cd játszó jobbra cserélését javasolta, mint következő lépés.
A Hificity-n feltűnt egy Roksan Kandy L.III cd játszó, amiről nem túl sokat infót találtam a neten. A K2-ből Dunát lehetne rekeszteni, de az még csak nem is hasonlít arra külsőleg.
Van valakinek infója erről a készülékről? Minden érdekel! Előre is köszi!
Szinkopa!
A Ion Obelisk II + Bee gyönyörűen elmuzsikál együtt , és pl. egy Arcam Alpha 7 vagy feljebb egy 7SE lejátszóval. Próbáld ki!
További javaslataim:
-az apróban van pár DNM hangfaldrót kiválló áron itt http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... try1587565
- Heed Dactilus
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Heed Audio termékek
OFF
Érdeklődtem itt pár bejegyzéssel lentebb, hogy mit lenne érdemes fejleszteni a Bee elé a rendszeremben. Nem túl sok hozzászólás jött. Lehet ez a Bee ennyire ritka madár? Az egyik ebből a cd játszó jobbra cserélését javasolta, mint következő lépés.
A Hificity-n feltűnt egy Roksan Kandy L.III cd játszó, amiről nem túl sokat infót találtam a neten. A K2-ből Dunát lehetne rekeszteni, de az még csak nem is hasonlít arra külsőleg.
Van valakinek infója erről a készülékről? Minden érdekel! Előre is köszi!
Heed Audio termékek
Attól tartok pont aznap van családi program:( De hátha eltudok szabadulni.
Egy felvétel az előadásokról nem lenne rossz. Amúgyis jó az ilyeneket visszahallgatni, nézni egy kis ülepedés után.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2618
Heed Audio termékek
Engedtessék meg, hogy ide is feltegyem:
http://zsoltaudio.blogspot.hu/2014/02/farsang-2014.html
Természetesen minden AVX Fórumtagot (is) szeretettel várunk!
http://zsoltaudio.blogspot.hu/2014/02/farsang-2014.html
Természetesen minden AVX Fórumtagot (is) szeretettel várunk!
Mièrt?
Nagyon szèpen szól egy-egy Magnepan.
Az AN nem lesz jó partnere....
Heed Audio termékek
Mièrt?
Nagyon szèpen szól egy-egy Magnepan.
Az AN nem lesz jó partnere....
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Heed Audio termékek
A Mini biztos, de hol van a Thesis?
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
Hű de picinek tűnik ez a szoba ezzel a két nagy kanapéval.
Mi az a bigyó a képen a lemezjátszó mellett?
Talán egy Macmini és azon meg vmi bigyó
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Hű de picinek tűnik ez a szoba ezzel a két nagy kanapéval.
Mi az a bigyó a képen a lemezjátszó mellett?
Heed Audio termékek
Bristol 2014
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
A magnetosztatikus világon pedig már túl vagyok..de ha úgy alakul akkor még lehet az AN csövessel mégegyszer próbát teszek.
Ne tedd!
Heed Audio termékek
A magnetosztatikus világon pedig már túl vagyok..de ha úgy alakul akkor még lehet az AN csövessel mégegyszer próbát teszek.
Ne tedd!
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
Heed Audio termékek
A klubnapról mikor lehet többet megtudni? Legfőképpen, hogy biztosan lesz-e?
Mi szokott ilyenkor a program lenni, mennyi ideig tart az összejövetel?
....mondta a pattanasos 16 eves rocker srac a soronkovetkezo hazibuli elott
Avagy Móricka utolsó húzása a padsor végén...
Heed Audio termékek
Avagy Móricka utolsó húzása a padsor végén...
Heed Audio termékek

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
Remélem most végre nekem is összejön.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Heed Audio termékek
Remélem most végre nekem is összejön.
Ha lehetséges, akkor én is szívesen részt vennék.
Gyere, várunk !
Heed Audio termékek
Gyere, várunk !
Heed Audio termékek
Bárki jöhet !
Nagyon jó bulik szoktak lenni.
Finom bor, vásárlási lehetőséggel!
A mostani program - a zenei meglepetés előadáson kívül - talán erősítő hallgatás lesz.
Heed Audio termékek
Lehet eljövök akkor, ha beférek a limitbe. persze garantálni nem tudom. BP nincs valami közel...
Hajrá!
Jókat lehet beszélgetni ott, az sem utolsó
Bárki jöhet !
A mostani program - a zenei meglepetés előadáson kívül - talán erősítő hallgatás lesz.
Lehet eljövök akkor, ha beférek a limitbe. persze garantálni nem tudom. BP nincs valami közel...
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
Heed Audio termékek
Bárki jöhet !