Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Ügyes videószerkesztő+franciául tudó fórumtárs tud ehhez feliratot esetleg?
http://www.youtube.com/watch?v=AnLueIYE ... re=related
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
szia,
a "régi Si" alatt mit értesz? Az Si legeslegelső szériáját, még 2006. tájékáról, vagy azt a szériát, amit most márciusban váltott az új?
Szia!
Azt, amit márciusban váltott az új. 2008 év végén vettem újonnan.
Heed Audio termékek
Nekem is még a régi Si van. Miben hallottad jobbnak/másnak az újat?
szia,
a "régi Si" alatt mit értesz? Az Si legeslegelső szériáját, még 2006. tájékáról, vagy azt a szériát, amit most márciusban váltott az új?
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Heed Audio termékek
Műszakilag az újban több van, főleg táp oldalról ha jók az infóim.
Hangilag a többség jelentősen jobbnak mondja az újat. Zsoltéknál én is ezt hallottam.
Itthon érdekes nem volt annyira egyértelmű mint ott. Én egyelőre maradtam az elődnél.
Nekem is még a régi Si van. Miben hallottad jobbnak/másnak az újat?
Heed Audio termékek
bármennyire is tudjuk itthon, mi az igazság, ezt azé' ne felejtsd el> http://www.heedaudio.co.uk/
Ezért írtam hogy "a gyártó marketing költsége". Szerintem ez az oldal nem a hazai gyártó beruházása, hanem az ottani kereskedőé.
Persze a Heed-nak van saját weboldala is. Persze ez sem ingyen van. A kiállításokon való megjelenés sem ingyenes, habár külfőldön az is mind az ottani kereskedők beruházása, akik egyéb más dolgokat is árulnak és kiállítanak.
Magazinokba viszont tudtommal még nem invesztált a Heed.
Heed Audio termékek
A What Hi-Fi magazinban a mai napon tették közzé a 2012. év díjazottjait, és az 1000-1500Ł árkategória legjobb sztereó erősítője címet a Heed Obelisk Si kapta!
Ezúton szeretnék gratulálni Zsoltnak és munkatársainak a hatalmas elismerésért!
http://www.whathifi....ereo-amplifiers
Jó lenne hinni, hogy kis lobbizásunk a nevezésnél segített meghozni ezt a döntést.
De nem is ez a lényeg,hanem az eredmény! Imádom az új Si-t!!!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
A What Hi-Fi magazinban a mai napon tették közzé a 2012. év díjazottjait, és az 1000-1500Ł árkategória legjobb sztereó erősítője címet a Heed Obelisk Si kapta!
http://www.whathifi....ereo-amplifiers
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Heed Audio termékek
Az viszont tényleg nem semmi, hogy éppen a szigetországban egy ottani magazintól egy Magyar erősítő tudott ilyen címet kapni.
Miközben tudtommal a gyártó marketing költsége továbbra is nulla.
Azért ők is biztosan egy kicsit magukénak érzik a Heedet. Olyan tiszteletbeli angol cégnek kezelhetik. (Talán a Thorens is ilyen vagy a NAD?)
Ja, és ha jól tudom, a 'product of the year' Rotel sem angol. Azt már viszont nem tudom, hogy milyen. Tán svájci?
Heed Audio termékek
Ez bizony szép siker, gratulálok hozzá.
Mit tapasztaltok, milyen hangzásbeli különbség van a régebbi Si és az új Si között?
Műszakilag az újban több van, főleg táp oldalról ha jók az infóim.
Hangilag a többség jelentősen jobbnak mondja az újat. Zsoltéknál én is ezt hallottam.
Itthon érdekes nem volt annyira egyértelmű mint ott. Én egyelőre maradtam az elődnél.
Az viszont tényleg nem semmi, hogy éppen a szigetországban egy ottani magazintól egy Magyar erősítő tudott ilyen címet kapni.
Miközben tudtommal a gyártó marketing költsége továbbra is nulla.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11367
- Kapcsolat:
Heed Audio termékek
Ez bizony szép siker, gratulálok hozzá.
Mit tapasztaltok, milyen hangzásbeli különbség van a régebbi Si és az új Si között?
Heed Audio termékek
http://www.whathifi.com/awards/2012/stereo-amplifiers
Szintén gratulálok!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Heed Audio termékek
http://www.whathifi.com/awards/2012/stereo-amplifiers
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Heed Audio termékek
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Ez az 1.2-es kártya a sima (nem i, nem Si) Obelisk erősítőbe is jó? Vagy csak az újabbakba?
Kösz:
tsiszi
Lehet rosszul tudom, javítsatok ki, de a sima Obelisk-ben van egyáltalán RIAA foglalat?
Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
Sziasztok!
Ez az 1.2-es kártya a sima (nem i, nem Si) Obelisk erősítőbe is jó? Vagy csak az újabbakba?
Kösz:
tsiszi
A Dactilus kártya csak az újabbakba jó.
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 99
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Kösz:
tsiszi
A Dactilus kártya csak az újabbakba jó.
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Kösz:
tsiszi
Heed Audio termékek
Az új Stand Art-ról kémjelentést kérek!
Próbálkoztam elhiheted;)
Nagy titok övezi egyelőre.
Ősszel minden kiderül:)
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Heed Audio termékek
"Ez nem hiszem, hogy túl gyakori mentalitás lenne Mo.-n..."
Elég ritka az biztos, de a Heed-nél már csak ilyenek.
Amit kifizetettek veled, csak az anyagköltség volt.Az természetes hogy pénzt kérnek érte.
Engem is soron kívül fogad Szombaton Zsolt.Be is röppenek egy DA 1.2-es kártyáért
Nem csak a hangja jó a Heed-nek
Az új Stand Art-ról kémjelentést kérek!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Heed Audio termékek
"Ez nem hiszem, hogy túl gyakori mentalitás lenne Mo.-n..."
Elég ritka az biztos, de a Heed-nél már csak ilyenek.
Amit kifizetettek veled, csak az anyagköltség volt.Az természetes hogy pénzt kérnek érte.
Engem is soron kívül fogad Szombaton Zsolt.Be is röppenek egy DA 1.2-es kártyáért
Nem csak a hangja jó a Heed-nek
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Heed Audio termékek
Sziasztok,
Ahogy ígértem adok visszajelzést búgás ügyben. Ma hoztam el a készüléket Huszti Zsoltéktól.
Amit tapasztaltam arról csak szuperlatívuszokban tudnék írni, de megpróbálom tömören összefoglalni.
Egy Obelisk Pro készülék erős búgási problémáját azonnal, szó nélkül orvosolták GARANCIÁBAN!
Ez nem hiszem, hogy túl gyakori mentalitás lenne Mo.-n...
Az hogy a hülye kéréseimet is zokszó nélkül fogadták és szinte fillérekért megoldották az már csak hab a tortán, így most ilyen lett a készülékem hátulja:
Azt hiszem ameddig tehetem Heed készülékeket fogok venni, mert amellett hogy a hangjuk csodálatos - a mögöttük álló support egyedülálló! És ez nem fizetett hirdetés. Most találkoztam először Huszti úrral!
(Heed 192/24 usb nélküli dac-ot vennék )
Heed Audio termékek
Érti valaki, hogy ez a 'párbeszéd' miről folyik?
Persze! Csak nem nagyon ide való .....
Nexus=ex Specialized001
Heed Audio termékek
csak annyit: ÉN azt írtam, ami fönt olvasható
Érti valaki, hogy ez a 'párbeszéd' miről folyik?
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1648
Heed Audio termékek
Ha már Heed topikba kerültek ezek az "OFF"-ok, azért megjegyezném, hogy a fentiek alól pont a Heed a kivétel. Ha megkeresed őket, akkor biztosan adnak lehetőséget egy kis hallgatózásra és nagyon kedvesen fogadnak, ellátnak információkkal.
Köszönöm, igen, nem először hallom ezt, a márka nagyon szimpatikus nekem (is).
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Heed Audio termékek
OFF:
Semmi sem jellemez jobban egy terméket, mint az egymásnak homlokegyenest ellenrmondó vélemények. Így a legnehezebb dönteni. Meghallgatásról sok esetben szó sem lehet, egyrészt a termék ritkasága, másrészt az ebből következő ismeretlensége okán. Sokszor van ez így, sajnos...
Ha már Heed topikba kerültek ezek az "OFF"-ok, azért megjegyezném, hogy a fentiek alól pont a Heed a kivétel. Ha megkeresed őket, akkor biztosan adnak lehetőséget egy kis hallgatózásra és nagyon kedvesen fogadnak, ellátnak információkkal.