Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio termékek
Cambridge Audio termékek
Sziasztok kedves Cambridge Audio 640A tulajok!
Karácsony előtt megleptem magam én is egy ilyen "aprósággal", és csak ez után leltem rá erre a topicra. Kimondottan örülök annak, hogy nem sok rossz véleményt olvastam az említett erősítőröl.
Viszont lenne hozzátok egy kérdésem! Mivel ez már a harmadik CA erősítő nálam - az elsőnek gyári hibás volt az előlapja, a második elégett, így talán egy kicsit túlságosan is óvom.
Cambridge Audio termékek
Engem az zavart inkább, hogy csak úgy oda van ragasztva egy ragasztózsalaggal, de nincs fémes kapcsoltaban semmivel, nem vagyok profi analóg elektronikában, de én azért csak összekötöttem volna a házzal...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Cambridge Audio termékek
Az ál torroid trafó nem újdonság a CA-nál, már a D500-as CD lejátszómál is előfordult. (kapcsolódó cikk: http://www.tnt-audio.com/sorgenti/cambridge-d500_e.html). Mindez természetesen nem von le semmit a CA lejátszók tényleges zenei minőségéből, csak egy apró illúzióval lesz az ember szegényebb.
Cambridge Audio termékek
Ez a Mányó nem diszkós volt (van)?
De régebben!
Ő nagy Bose-őrült!
Cambridge Audio termékek
Attól, hogy nem toroid, még lehet nagyon jó trafó!
Csak egy kicsit iilúzióromboló...
Ez a Mányó nem diszkós volt (van)?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Cambridge Audio termékek
Attól függ, ha venni akarsz akkor ez az, ha meg csak feltünt, akkor ez egy JBL passzív mély....
Szétszedem, és megmondom az-e!
Nem ismersz véltelenül egy Mányó László nevű egyént Kváron?
Cambridge Audio termékek
Igen ez érdekes, bár én sem olvastam sehol, hogy toroid trafó van benne, de lehet, hogy nem emlékszem jól!
Cambridge Audio termékek
Hmmm... Ez most szíven ütött engem is... Igaz sehol se mondták hogy toroid de azért... Bár ettől függetlenül jól szól és mások még ilyen árnyékolást se tesznek rá...
Cambridge Audio termékek
na tessék.... amikor egy legendáról lehull a lepel
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Cambridge Audio termékek
És íme itt ugynaz a lejátszó, csak a trafó burkolata nélkül...Ha már ennyire árnyékolták, akkor már igazán nem került volna semmibe tényleg toroidot rakni bele.
(Mondjujk nem tudom számított volna-e valamit, de akkor is...)
Ez nagyon tanulságos kép!
Nem gondoltam volna a CA-ról, hogy ilyen húzásokat csinál!
Egyetlen mentség a szándékos megtévesztés ellen az lehet, hogy egyfajta árnyékolást használnak minden táphoz (toroidhoz, simához).
gordon314.fw.hu
Cambridge Audio termékek
És íme itt ugynaz a lejátszó, csak a trafó burkolata nélkül...
Ha már ennyire árnyékolták, akkor már igazán nem került volna semmibe tényleg toroidot rakni bele.
(Mondjujk nem tudom számított volna-e valamit, de akkor is...)
Cambridge Audio termékek
Azért cslesek, ezek a fiúk Angliában is....
íme egy cd amiben toroid trafó van....
Cambridge Audio termékek
A mély hogy hasonlít a Bose Acoustimass 5-ös mélynyomójára!
Attól függ, ha venni akarsz akkor ez az, ha meg csak feltünt, akkor ez egy JBL passzív mély....
Cambridge Audio termékek
A mély hogy hasonlít a Bose Acoustimass 5-ös mélynyomójára!
Cambridge Audio termékek
Na én is cambridge azur 640c tulajdoinos lettem!
Egy kicsit már tudtam hallgatni, egy pioneer 575-ös dvd-vel tudtam összehasonlítani egy Alan Parsons live és egy Carmina Burana cd pár számával.
Nem kelett odanézni, hogy éppen melyik szól....
Azért ez helyretette a zenészeket, mindjárt lett színpad...
Pedig nem is audiofill körülmények között ment a teszt, egy műhelyben próbáltam mert ott vannak most a hangfalak.
Itt is egy kép a "demo room-ról", a hangfalaknak csak a doboza videoton már régen nem az eredeti hangszórók zenélnek bennük.
Az audiofilek most takarják el a szemüket....
Cambridge Audio termékek
Meg hogy toroid.. Azért HM erősítőknél ez ritka.
Még a Yamaha DSP-AX1-ben sem volt, viszont az AZ9-ben már igen...
Cambridge Audio termékek
Ez volt már? 540R inside!
Szerintem nem.
Jó nagy benne a táp és tetszik a kék nyomatott áromköri lap!
Cambridge Audio termékek
Ez volt már? 540R inside!
Cambridge Audio termékek
A Yamahához is.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Cambridge Audio termékek
Mennyiért sikerült hozzájutnod ?
Jutanyosan 70K Ft volt, vadi uj garancias.
Nagyon meg vagyok elegedve vele, bar sima erolkodovel biztos sokkal jobban szol. En most csereltem le a Marantz 4200 erolkodom egy Yamaha 750es re es feltem kicsit hogy roszabb lesz a hangzas, de en nem vettem eszre a sokak altal irt Yamha jelenseget.
Én is gratulálok hozzá.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Cambridge Audio termékek
Jutanyosan 70K Ft volt, vadi uj garancias.
Nagyon meg vagyok elegedve vele, bar sima erolkodovel biztos sokkal jobban szol. En most csereltem le a Marantz 4200 erolkodom egy Yamaha 750es re es feltem kicsit hogy roszabb lesz a hangzas, de en nem vettem eszre a sokak altal irt Yamha jelenseget.
Cambridge Audio termékek
Ezt ismeritek CA D500SE, ilyet lattam most es elege tetszet.Van valakinek tapasztalata ezzel a keszulekkel?
Azt hiszem egy kicsit elkéstem... Nekem ilyen van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Hogy AV erősitővel hogy szól nem tudom, de egy hozzávaló, szintén CA erősitővel nagyon kellemes hangja van. Gratulálok hozzá!
TV:Sony KV32-FQ86 DVD:Sony NS585P Kábel: AN C és AN B
CD:CA D-500SE Erősitő:CA A-500 Hangfal:Audio Note K/D
Cambridge Audio termékek
Nos vegul is egy CA D500SE vettem, mivel jobban tetszet mint a 640C, kinezetre mindenkepp, hangban olyan nagy kulonbseget nem veltem felfedezni.Meg hallgattam par CD es olyan hjangokat is hallottam amiket a DVD-vel nem(Philiphs 720as). Nagyon tetszik, igaz ez az elso komolyabb CD jatszom, de el kepeszto mekkora kulonbseg van, nem hittem volna. Arra gondolni sem merek mekkora lehet a kulonbseg ha normalis stero erositom lenne es nem hazimozis, de igy is nagy ugras az eddigihez kepest.
Most nagyon happy vagyok.
Használd egészséggel! Ha már kicsit jobban megismerkedtél vele, akkor írsz róla egy kis beszámolót!
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Cambridge Audio termékek
Nos vegul is egy CA D500SE vettem, mivel jobban tetszet mint a 640C, kinezetre mindenkepp, hangban olyan nagy kulonbseget nem veltem felfedezni.Meg hallgattam par CD es olyan hjangokat is hallottam amiket a DVD-vel nem(Philiphs 720as). Nagyon tetszik, igaz ez az elso komolyabb CD jatszom, de el kepeszto mekkora kulonbseg van, nem hittem volna. Arra gondolni sem merek mekkora lehet a kulonbseg ha normalis stero erositom lenne es nem hazimozis, de igy is nagy ugras az eddigihez kepest.
Sok boldogságot
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Cambridge Audio termékek
Nos vegul is egy CA D500SE vettem, mivel jobban tetszet mint a 640C, kinezetre mindenkepp, hangban olyan nagy kulonbseget nem veltem felfedezni.
Meg hallgattam par CD es olyan hjangokat is hallottam amiket a DVD-vel nem(Philiphs 720as). Nagyon tetszik, igaz ez az elso komolyabb CD jatszom, de el kepeszto mekkora kulonbseg van, nem hittem volna. Arra gondolni sem merek mekkora lehet a kulonbseg ha normalis stero erositom lenne es nem hazimozis, de igy is nagy ugras az eddigihez kepest.