Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lumin M1 csere

Csak és kizárólag hifivel kapcsolatos dolgok cseréjéről lehet szó!
Lezárt
BalukaD4
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Re: Lumin M1 csere

Hozzászólás Szerző: BalukaD4 »

Ha műküdne telefonról, megtettem volna, de ismét be kellett kapcsolnom a gépet hozzá.
Sajna se mobil, se asztali nézettel nem megy droidos telefonról Chrome-mal.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6306

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

BalukaD4 írta:
2021.03.05., pén. 17:44

Így a témát zárom!
Akkor tedd azt.
Zárás 2.png
Zárás 2.png (11.06 KiB) Megtekintve 467 alkalommal
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

BalukaD4
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sikerült megoldani, maximális köszönet LIMAR fórumtársnak, Gábor első tippjére sikerült a hibát elhárítani, a kábeltv galvanikus leválasztásával, egy ilyen használatával:
https://muholdvetel.hu/vedelem/450-fold ... gi-01.html

Így a témát zárom!

BalukaD4
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lumin M1 csere

Kiváló állapotban lévő LUMIN M1, cserélni szeretném az alábbiakra: LUMIN D1, D2 vagy Naim Uniti széria (bármelyik tag, értékegyeztetéssel), esetleg más magasabb színvonalú hálózatképes erősítőre, aminek van RCA bemenete.

Elképesztő hangú cucc, sztereóra az én nappalimba végállomás. Szolgáltatás, kényelem is zseniális.
Csere oka: az USB-s analog bemenetével egyszerűen nem tudom házimoziba illeszteni (búg), így elég kényelmetlen a kábelt átdugdosni filmezés/zenélés között.

Csere még érdekelhet kizárólag fekete színben Elac FS407/Elac CC241-CC400/Elac BS243, értékegyeztetéssel.

Színe fekete, helyileg Tatabányán van.
Tul fórumtárstól vásároltam, együtt nyitottuk ki nála január elején, azóta nálam zenél a nappalimban.
Kb. 100 óra lehet benne, már be van járatva. Minden tartozék megvan, doboz, kesztyű, analóg bemenet.

Eladni egyelőre nem szeretném.

Lezárt

Vissza: “Csere-Bere”