Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Táp vagy Coax kábel csere RCA-ra vagy bármire
- KhriStóf
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
- Kapcsolat:
Re: Táp vagy Coax kábel csere RCA-ra vagy bármire
Már csak az AQ Forest Coax maradt
- KhriStóf
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
- Kapcsolat:
Táp vagy Coax kábel csere RCA-ra vagy bármire
Cserélném az alábbi kábeleket akár külön-külön:
- Tápkábel: ,,General Cavi" kábel, "Viborg" csatlakozók, 1,5m hosszú
Avx: malac6011 készítette, egy másik fórumtárstól vettem anno, de feleslegessé vált.
Az ára 25 ezer volna, hasonló árú Hydrasound kábellekkel pariban volt, Luxor NRG-nél kicsit jobbnak hallottam.
Coax kábelek:
-"Kézműves": neutrális hangú, jó térrel, drágább szorítós Kácsa csatlakozókkal.
Régi réz vezető, teflon szigetelés, pamut borítás. Neotech NEI-3003III-1R kábelnél minden szempontból jobban szólt.
- AudioQuest Forest Coax kábel 0,75m
Cserébe érdekel lehetőleg 1 méteres Rca kábel, 12 méteres Lan kábel, 12v lineáris vagy ifi ipower táp, akusztikai panel, kábel alátét vagy egyéb tuning
Helyileg Verőce - Budapest / Csomagküldés
- Tápkábel: ,,General Cavi" kábel, "Viborg" csatlakozók, 1,5m hosszú
Avx: malac6011 készítette, egy másik fórumtárstól vettem anno, de feleslegessé vált.
Az ára 25 ezer volna, hasonló árú Hydrasound kábellekkel pariban volt, Luxor NRG-nél kicsit jobbnak hallottam.
Coax kábelek:
-"Kézműves": neutrális hangú, jó térrel, drágább szorítós Kácsa csatlakozókkal.
Régi réz vezető, teflon szigetelés, pamut borítás. Neotech NEI-3003III-1R kábelnél minden szempontból jobban szólt.
- AudioQuest Forest Coax kábel 0,75m
Cserébe érdekel lehetőleg 1 méteres Rca kábel, 12 méteres Lan kábel, 12v lineáris vagy ifi ipower táp, akusztikai panel, kábel alátét vagy egyéb tuning
Helyileg Verőce - Budapest / Csomagküldés