A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Látom rendeltél a Kopi-ból.
Én is rendeltem Jánostól.
Holnap hozza szegedre.
Mi nem szeretnénk ilyen kávéval foglalkozni, de még én sem kóstoltam friss pörkölésűből.
Hát, egyszer élünk...
Nem várok tőle nagy csodát, de frissen pörkölve ritkán jutnék hozzá, és persze kíváncsi is vagyok rá.
Most jött meg Tőletek is a csomag. Tetszik a tasak dizájn. Jó lett.
Hàt ez valóban az én köröm volt . Próbàltam kritikusan hozzà àllni, de valahogy nehéz lett volna lepontozni bàrmelyiket is. Lehet, hogy 9 és 10 pont között kellett volna tizedes osztàsokat kialakítani.
Látom rendeltél a Kopi-ból.
Én is rendeltem Jánostól.
Holnap hozza szegedre.
Mi nem szeretnénk ilyen kávéval foglalkozni, de még én sem kóstoltam friss pörkölésűből.
Már jött pár tesztlap:
Asgard
Katoci --OKbajnokpityu--OK
Begicafe
spencer hill--OKVinklerbluesfan
mikee70--OK
Wolfy999
mdav88
GAgyiXyXy--OK
horvath73
Péntekre Én is befejeztem, remélem a Telekom rendezi a netet, amint lehet küldöm.
Volt két olyan lehetőség, amit nem akartam kihagyni. Ethiopia Nensebo a DoubleB-től (ha már rendeltem ment mellé egy másik zacskó is), valamint a HasBean barista bajnokságon győztes Wild forrest kávéja, az is limitált ideig volt kapható, és épp Birminghamben voltam, szóval posta is ingyen volt. Elleszek egy darabig. A Nensebora rákóstoltam frissen, egész jó volt coffee shotnak is (a megnövelt víztérfogatú Strietmannal simán lehet 60 ml fölötti shotokat is húzni). A többit még nem kóstoltam.
Ok, így már értem
Én még sosem raktam a fagyasztóba kávét.
Most meg már nem is lesz értelme. Ha beindul a pörkölés, akkor folyamatosan tudok majd friss kávékat hazahozni.
Volt két olyan lehetőség, amit nem akartam kihagyni. Ethiopia Nensebo a DoubleB-től (ha már rendeltem ment mellé egy másik zacskó is), valamint a HasBean barista bajnokságon győztes Wild forrest kávéja, az is limitált ideig volt kapható, és épp Birminghamben voltam, szóval posta is ingyen volt. Elleszek egy darabig. A Nensebora rákóstoltam frissen, egész jó volt coffee shotnak is (a megnövelt víztérfogatú Strietmannal simán lehet 60 ml fölötti shotokat is húzni). A többit még nem kóstoltam.
Kicsit túlvállaltam magam kávéból, el sem fog fogyni az idén. Remélem nem döglik meg a fagyasztóban mind.
Én még sosem raktam a fagyasztóba kávét.
Most meg már nem is lesz értelme. Ha beindul a pörkölés, akkor folyamatosan tudok majd friss kávékat hazahozni.
A mostani brazilokkal jól meg tudtuk volna keverni a népet.
Ennek minden, csak nem brazil az ízvilága.
Csak 3-3 kiló jött ezekből érdemes megkóstolni.
Utána rendelünk majd 2-3 félét a legjobbakból.
Kicsit túlvállaltam magam kávéból, el sem fog fogyni az idén. Remélem nem döglik meg a fagyasztóban mind.
Ez volt az én bajom is. Egy kivétellel mind befért volna 9-10 közé, de mégis kellett valamiféle sorrend. Egy viszont nagyon kilógott, nem volt rossz annyira, de kilógott a sorból.
A mostani brazilokkal jól meg tudtuk volna keverni a népet.
Ennek minden, csak nem brazil az ízvilága.
Csak 3-3 kiló jött ezekből érdemes megkóstolni.
Utána rendelünk majd 2-3 félét a legjobbakból.
Hàt ez valóban az én köröm volt . Próbàltam kritikusan hozzà àllni, de valahogy nehéz lett volna lepontozni bàrmelyiket is. Lehet, hogy 9 és 10 pont között kellett volna tizedes osztàsokat kialakítani.
Ez volt az én bajom is. Egy kivétellel mind befért volna 9-10 közé, de mégis kellett valamiféle sorrend. Egy viszont nagyon kilógott, nem volt rossz annyira, de kilógott a sorból.
Köszi, megkaptam. Neked tényleg ízlett majdnem mind. Hàt ez valóban az én köröm volt . Próbàltam kritikusan hozzà àllni, de valahogy nehéz lett volna lepontozni bàrmelyiket is. Lehet, hogy 9 és 10 pont között kellett volna tizedes osztàsokat kialakítani.