Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó vagy csere, 1,2 kW-os MacAudio mélynyomó, mélyláda
Szia!
Nem vagyok erre túl gyakran; most láttam csak, hogy írtál.
Holnapra lemérem, ha még aktuális.
69 cm széles, 45 cm magas, alul 47 cm mély, felül 35 cm mély
Szia!
Tudnál egy ládaméretet adni?
Köszi!
Zoli.
Szia!
Nem vagyok erre túl gyakran; most láttam csak, hogy írtál.
Holnapra lemérem, ha még aktuális.
Eladó lett 38-cm-es, 600/1200 W-os, 4 ohmos, Mac Audio STX15-ös mélysugárzó.
Gyári ajánlás alapján épített, pontos, reflex láda.A reflexnyílás mind a két végén tölcséres, így nem tud susogni a levegő. A láda szürke bőrrel bevont.
A hangszóró a sorozat csúcsa. Azon ritka hangszórók egyike, ahol ötvözni tudták a teljesítményt a minőséggel.
Irgalmatlan hangnyomásra képes, de ha kell, kellemesen aláfesti a muzsikát.
Hozzám 1 napja került, de nemes egyszerűséggel nem fér be az autóba, így le kell váltanom.
Eladó vagy csere is érdekel - fizikailag - kisebb ládára. Hallgatom az ajánlatokat.
Ára, 35.000 HUF
Szia!
Tudnál egy ládaméretet adni?
Köszi!
Zoli.
A címbe hogy került 1,2 kW-os ha a névleges terhelhetősége a hangszórónak 600W?
Egy speciális teszten, ahol ~25 ms időtartamig megterhelték 1200 Watt-al ...... és kibírta!
-
Vendég
A címbe hogy került 1,2 kW-os ha a névleges terhelhetősége a hangszórónak 600W? 
Eladó lett 38-cm-es, 600/1200 W-os, 4 ohmos, Mac Audio STX15-ös mélysugárzó. Gyári ajánlás alapján épített, pontos, reflex láda.A reflexnyílás mind a két végén tölcséres, így nem tud susogni a levegő. A láda szürke bőrrel bevont.A hangszóró a sorozat csúcsa. Azon ritka hangszórók egyike, ahol ötvözni tudták a teljesítményt a minőséggel.Irgalmatlan hangnyomásra képes, de ha kell, kellemesen aláfesti a muzsikát.Hozzám 1 napja került, de nemes egyszerűséggel nem fér be az autóba, így le kell váltanom.Eladó vagy csere is érdekel - fizikailag - kisebb ládára. Hallgatom az ajánlatokat.
Ára, 35.000 HUF