Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pointe tulajdonosok klubja

Moderátor: Pointe

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Belgrád mellett most van egy eladó példány, de nem mérik olcsón:

http://www.kupujemprodajem.com/Sima-Poi ... -oglas.htm

Ha érdekel, pár héten belül haza tudjuk hozni.

Ööö, lehet, hogy én egy vakegér vagyok, de számomra ebből a hirdetésből nem derül ki, hogy mennyi ennek a Jubilee-nak ára. Előre is kösz a segítséget.

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 469
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pointe »

Segítségeteket kérném! Csöves integrált erősítő vásárlásán gondolkodom eddig az audio innovation 300 volt a kiszemelt, de a pointe sima 2 ill. jubilé árban hasonló. A kérdésem az,hogy hangban nagy -e az eltérés, vagy érdemes pointét venni / el-84 könnyebb beszerezni / vagy az igen jó sajtójú ai 300 legyen a befutó?  Hangfal jpw ap2 lenne.
üdv.attila

Szia Attila,

én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy volt alkalmam hetekig együtt élni AI300 erősítővel is, meg persze minden kicsi Pointe-tal :-)

Ezeknek az erősítőknek eléggé hasonló a hangja a teljesen eltérő felépítés ellenére is. Zeneiek, lendületesek, az AI kicsit finomabb, a Simák kicsit dögösebbek.

A fő kérdés azonban mindig az adott készülék állapota. Először is, az AI 300 egy ritka modell, szerintem egy (1) olyan készülék van ma Magyarországon, ami viszonylag sűrűn gazdát cserél. A Sima elterjedtebb, de azt meg sokan inkább megtartják másodkészüléknek, nem adják el, nem számíttatják be. Így Simákból sincs állandó felhozatal.

Az éppen előkerülő készülékek rákfenéje, hogy az egyszerű felépítés miatt sokan belekonstruktőrködnek az erősítőkbe. A gyári állapotú, gyári hangú készülék ritka. Ráadásul ezek tipikusan koros készülékek, egy-egy elkó, kondenzátor, esetleg poti cseréje szinte bizonyosan szükséges - a kérdés az, ki cseréli, hogyan, és főleg mire. Vannak ésszerű "tuningok," például a Sima hangszóró csatlakozóinak cseréje egy stabilabb típusra, ha valaki villával csatlakoztatja a hangsugárzóit.

De sűrűn jönnek vissza olyan készülékek, amikbe valaki belebarmolt. Mert hallotta valahol, hogy a Tsitsamitsu kondenzátor "jobb hangú," mint a bármi más, ezért megrendeli eBay-en, és a szomszéd száz éves, amatőr NDK pákájával nekiáll forrasztgatni a nyákot. De kaptunk vissza olyan Mediumot, amiben a finom gyári csöves fázisfordítót valaki egy plusz nyákra ültetett tranzisztorosra cserélte. Vajon miért?

Szóval szerintem mindkét fajta erősítő jó, ha gyári állapotú, vagy legalább visszaállítható a gyári állapot.

A Pointe mellett szól, hogy sűrűbben fordul elő, és mi szívesen átnézzük vétel előtt (a technikusunk, a Jani, a villányi vörösborokat szereti!). Ha később esetleg le akarod cserélni, mi piaci eladási áron, azaz gyakorlatilag azon az áron számítjuk be drágább (új, ex-demó vagy használt) Pointe készülékbe, amennyiért vetted.

A Sima > Sima Mk 2 > Sima Jubilee egyben minőségi sorrend is, a Jubilee komolyabb készülék a "sima" Simáknál.

Belgrád mellett most van egy eladó példány, de nem mérik olcsón:

http://www.kupujemprodajem.com/Sima-Poi ... -oglas.htm

Ha érdekel, pár héten belül haza tudjuk hozni.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6429

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Fontos még az is, hogy analóg LP lesz-e, 
 Miért tollact, abból van digitális is?(ne haragudj, de nem tudtam kihagyni.)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 725

Hozzászólás Szerző: tollact »

Segítségeteket kérném! Csöves integrált erősítő vásárlásán gondolkodom eddig az audio innovation 300 volt a kiszemelt, de a pointe sima 2 ill. jubilé árban hasonló. A kérdésem az,hogy hangban nagy -e az eltérés, vagy érdemes pointét venni / el-84 könnyebb beszerezni / vagy az igen jó sajtójú ai 300 legyen a befutó?  Hangfal jpw ap2 lenne.
üdv.attila

Szerintem az AP2-höz kissé jobban illene a Pointe, mivel izmosabb. De az AI is kellemesen szól, hallottam azzal is. Ami a leginkább mégis a Pointe mellett szól, hogy stabilabb alkatrészellátása van. A 300-as végcsöveiből pl elég nehéz (és drága) jó minőségűt és újat találni. Fontos még az is, hogy analóg LP lesz-e, mivel az AI tartalmaz phono-t, a Pointe viszont nem, tehát kell szerezni egy plusz egységet.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

attila12345
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Hozzászólás Szerző: attila12345 »

üdv.attila

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 273

Hozzászólás Szerző: pferi »

Akárcsak én.
Én arra is tettem !
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6429

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

hát én tuttira a Sima-ra tettem volna a voksom
Akárcsak én.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Tudjátok, mi a legsikeresebb Pointe termék, evör?

Hát ez, és ráadásul újra lehet kapni:

http://pointe.blog.hu/2014/10/18/a_legs ... _visszater

:-)

thripio
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 22

Hozzászólás Szerző: thripio »

Sziasztok!
Triangle Celius 202-es hangsugárzóm van sokáig keresgéltem hozzá erősítőt, próbáltam Musical Fidelity xa-1-et
majd Audio Analogue Puccinit, de végül egy Pointe sima mk2 mellett döntöttem és a mai napig jólesik zenét hallgatni velük. 
Szerintem a két márka összeillesztését érdemes kipróbálni .

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Szervusztok, van valakinek tapasztalata Pointe Amplifica (vagy más Pointe) és Triangle Zerius 202, vagy Focal JmLab Chorus 807V "együttműködéséről"?

Az adatok alapján összeillőnek kellene lenniük, de egy személyes tapasztalat mégis más...

Igazából elsősorban Triangle Esprit Altea EX van a kívánságlistám első helyén, de sajnos már jó ideje nem látok eladót.

A Medium az nekem nagyon tetszett a Triangle Zerius 202-sel..inkább Triangle felé kancsingatnék,mint a JMLab felé..

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

Szervusztok, van valakinek tapasztalata Pointe Amplifica (vagy más Pointe) és Triangle Zerius 202, vagy Focal JmLab Chorus 807V "együttműködéséről"?

Az adatok alapján összeillőnek kellene lenniük, de egy személyes tapasztalat mégis más...

Igazából elsősorban Triangle Esprit Altea EX van a kívánságlistám első helyén, de sajnos már jó ideje nem látok eladót.

Nekem Zerius202 van egy pár és próbaképpen, hallgattam egy Point erősítővel, csak sajnos nem tudom pontosan melyikkel. Azt tudom, hogy egy nem túl gyakori típus, talán "E" betűvel kezdődött a neve. Kellemes hangjuk volt együtt, bár a végén nem vettem meg az erősítőt, mert nekem túlságosan bársonyos volt a hang, Nem volt elkenődött, vagy hasonló, sőt akusztikus zenén kifejezetten jól szólt, máshoz vagyok szokva, félvezetőshöz és rockosabb zenékhez. Talán, ha még egy hét belefért volna a hallgatózásba, nálam marad. De jött a következő ügyfél és már vitte is. Szóval egy próbát feltétlenül ejts meg, kellemes lesz. Aztán majd eldöntöd.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

Vendég

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Sziasztok!

Próbálkozott már valaki mullard csövekkel Pointe Sima-ban ?

Szerintem szép lassan csőcserés lesz az erősítőm.  Úgy 4 éve van meg, nálam heti 10-15 órát megy és használt csövekkel vettem. 1 éve át lett nézetve, akkor minden rendben volt vele. Gondolom ha nem " pukkannak " el a csövek, ill. ha nem kezd el erősen torzítani, elég nehéz a minőségromlást észrevenni, hiszen minden nap ezt hallgatom.

NOS Mullard csövekre gondoltál vagy a reissue változatra? 4 db illesztett NOS Mullard EL84 csövet 250-300 Euro alatt nemigen tudsz beszerezni, de ha Siemens is megfelel, akkor itt van pl. egy szett, ennek szerintem nem lesz olyan magas az ára:
http://www.ebay.de/itm/4-x-NOS-NIB-EL84 ... 19f2e50dbd

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

robert
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: robert »

Sziasztok!

Az én Sima-ban jelen esetben ECC82 Tungsram,E88CC Siemens,EL84 Tungsram dolgozik és szerintem elég jól muzsikálnak.
De van tartalékban orosz 6N23P-EV  és 6P14P-EV valamint az eredeti EL84 EI az Orosz csöveket még nem próbáltam így véleményt nem tudok mondani de majd  a téli hosszú estéken megteszem. 

zizi8003
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Hozzászólás Szerző: zizi8003 »

Sziasztok,

a következő csövek összes létező kombinációival kísérleteztem a Simában: (nem kell rámhívni a mentőket már meggyógyultam)

EL84 Tungsram / Telefunken / Siemens / RFT / 6P16P-EV Reflector / 6P14P Reflector
ECC88 Siemens / Tungsram / Telefunken / Tesla / E88CC Siemens / Tungsram / Tesla / 6N23P Reflector / 6N23P-EV Reflector
ECC82 Ei / Tungsram sima rövid valamint hosszúanódos és Blackplate / Siemens / Philips / ECC802 Zaerix

A végén kikötöttem a ECC82 Tungsram Blackplate + 6N23P + 6P14P-EV mellett. Jó sokáig tartott és volt némi inveszt is...majd a végén kiderült a legjobb !!!számomra!!! a legolcsóbb.

A Tungsram EL84 a kicsit nagyobb felbontása mellett is túl sterilnek tűnt nekem, bár a Tesla E88CC-vel megkombózva az is szimpinek tűnt.

Szekeres úrnál a végleges állapotában át lett nézetve, azóta nem lett leszedve a teteje és szerintem nem is fogom mostanában. (ezekből a csövekből meg beraktároztam még pár szettet :-) ) Ez az egyik olyan erősítőm amit sztem nem fogok egyhamar eladni.
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm a választ, új csőgarnitúrám már van ( tőled lett véve ) Csak hát a hifibogár...  De jobban átgondolva igazad lehet.
Üdv, Feri.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Sziasztok!

Szerintem szép lassan csőcserés lesz az erősítőm.  Úgy 4 éve van meg, nálam heti 10-15 órát megy és használt csövekkel vettem. 1 éve át lett nézetve, akkor minden rendben volt vele. Gondolom ha nem " pukkannak " el a csövek, ill. ha nem kezd el erősen torzítani, elég nehéz a minőségromlást észrevenni, hiszen minden nap ezt hallgatom.

Szia Feri,

a Mullard-csöveket - sajátfüles tapasztalat hiányában - passzolom, de Tibor esküszik azokra az Ei (Tungsram) NOS-csövekre, amiket a Sima 20-ba is tesz. Ő pedig gyakorlatilag midnen beszerezhető csövet végighallgatott.

A személyes kapcsolatra való tekintettel eseteg küldök neked egy bejáratott szettet kipróbálni, aztán ha tetszik, egy új szettet is. Az ár asszem a kitudjamilyen Mullardoknál lényegesen alacsonyabb lehet...

Adott esetben opció lehet egy csere is egy új Sima 20-ra, most elég gavalléros áron számoljuk be a régi Simákat ;-)

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Hozzászólás Szerző: opel123 »

nem szeretnék nagyon belekotyogni,de a Medium (eredeti változatában 6L6) Sonus Faber Electa Amator (első szériás) Concertino,Concerto-val lett fejlesztve,nevezzük nagyobb szobában..a Medium sem és az SF sem igazán a headbangers világot képviselik,kicsit a finomabb hangzásvilág fele tendálnak..Kimber kábelezés  volt használva (KCAG/4TC),ezek esetleg segithetnek az adrenalin szintemelésen...egy Jadis DA60 egész más szintet képvisel(t) hangzásban és pénzügyileg is...

Ismerek olyan Medium felhasználót aki reggae zenére használta,Concertiono-val....pl Burning Spear nagy kedvence volt..

Köszi!
Sajnos én azokat nem hallottam, a kereskedő a friss készletét mutatta meg, a Toy Towerrel kezdve és hát nem tudta meghajtani őket tisztességesen.  Tudom, hogy a DA60-as más kategória, viszont az én erősítőm sem egy Medium már, csak a kimenőtrafóit tartottam meg és a kapcsolástechnikát..anyagárban lassan közelít egy használt Jadishoz. :-(

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Szia!
Nem a megfelelő hangerő elérése a kérdés, hanem a dinamika. Hangerőt tud egy 3W-os erősítő is egy 85dB-s hangdobozzal, de nincs benne köszönet.  Egy 20W-os Pointe Medim átépítéssel hallgatok zenét és tavaly elvittem majdnem a teljes láncot a helyi kereskedőhöz, hogy kipróbáljam egy pár Sonus Faberrel.  Sajnos csúnyán elvérzett.  Hiába tekeri az ember a hangerőt, jön az de vérszegény.  A hirtelen hatalmas dinamikaváltást nem képes lekezelni.  A Sonusok 86-87dB-esek voltak.  Aztán becserélte egy DA60-as Jadisra, ami duzzad az erőtől és megszólaltak a hangfalak ahogy kell. Persze annak meg az agresszív magasai nem tetszenek szóval nincs tökéletes megoldás(vagyis van de nem az én pénztárcámnak)
Én otthon 91dB-s JMLab profile-lal hallgatom a 20W-os csövest ami lehet, hogy már csak 15-17W és egész jól szól, de érzem hogy egy érzékenyebb dobozzal egy 80 tagú kórus és a nagyzenekar befullad. Filózom, hogy egy érzékenyebb dobozt szerzek, pl Audio Note E, de az még odébb van, meg előbb meghallgatom, ha tudom

Igazán akkor hallod, ha egymás után hallgatsz két hangfalat.  Ha eltelik köztük 20-30 perc, már nincs a füledben a korábbi hang.  Épp tegnap hallgattam két olyan CD-t egymás után, aminél az egyik borzasztóan vérszegény volt.  Ugyanazt a CD-t még egyszer betettem egy órával később és láss csodát, a viszonyítási alap eltűntével teljesen jónak tűnt.
Üdv,
NL

nem szeretnék nagyon belekotyogni,de a Medium (eredeti változatában 6L6) Sonus Faber Electa Amator (első szériás) Concertino,Concerto-val lett fejlesztve,nevezzük nagyobb szobában..a Medium sem és az SF sem igazán a headbangers világot képviselik,kicsit a finomabb hangzásvilág fele tendálnak..Kimber kábelezés  volt használva (KCAG/4TC),ezek esetleg segithetnek az adrenalin szintemelésen...egy Jadis DA60 egész más szintet képvisel(t) hangzásban és pénzügyileg is...

Ismerek olyan Medium felhasználót aki reggae zenére használta,Concertiono-val....pl Burning Spear nagy kedvence volt..

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Hozzászólás Szerző: opel123 »

Kedves Fórumtársak, több fül többet hall alapon :-) szeretném ebben a topic-ban is feltenni a "Milyen hangsugárzót?" témánál már feltett kérdésemet, köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat:

Az (általában) kisebb teljesítményű csöves erősítőkhöz (általában) könnyen hajtható, érzékeny hangfalakat ajánlanak. Véleményetek szerint ha a megfelelő hangerő elérése egy kevésbé érzékeny dobozzal sem jelent problémát (negyed hangerőn teljesen jó, fél hangerőn pedig már bömböl), milyen egyéb ok(ok) indokolhatják az érzékeny hangsugárzók használatát?

Szia!
Nem a megfelelő hangerő elérése a kérdés, hanem a dinamika. Hangerőt tud egy 3W-os erősítő is egy 85dB-s hangdobozzal, de nincs benne köszönet.  Egy 20W-os Pointe Medim átépítéssel hallgatok zenét és tavaly elvittem majdnem a teljes láncot a helyi kereskedőhöz, hogy kipróbáljam egy pár Sonus Faberrel.  Sajnos csúnyán elvérzett.  Hiába tekeri az ember a hangerőt, jön az de vérszegény.  A hirtelen hatalmas dinamikaváltást nem képes lekezelni.  A Sonusok 86-87dB-esek voltak.  Aztán becserélte egy DA60-as Jadisra, ami duzzad az erőtől és megszólaltak a hangfalak ahogy kell. Persze annak meg az agresszív magasai nem tetszenek szóval nincs tökéletes megoldás(vagyis van de nem az én pénztárcámnak)
Én otthon 91dB-s JMLab profile-lal hallgatom a 20W-os csövest ami lehet, hogy már csak 15-17W és egész jól szól, de érzem hogy egy érzékenyebb dobozzal egy 80 tagú kórus és a nagyzenekar befullad. Filózom, hogy egy érzékenyebb dobozt szerzek, pl Audio Note E, de az még odébb van, meg előbb meghallgatom, ha tudom

Igazán akkor hallod, ha egymás után hallgatsz két hangfalat.  Ha eltelik köztük 20-30 perc, már nincs a füledben a korábbi hang.  Épp tegnap hallgattam két olyan CD-t egymás után, aminél az egyik borzasztóan vérszegény volt.  Ugyanazt a CD-t még egyszer betettem egy órával később és láss csodát, a viszonyítási alap eltűntével teljesen jónak tűnt.
Üdv,
NL

Vendég

Kedves Fórumtársak, több fül többet hall alapon :-) szeretném ebben a topic-ban is feltenni a "Milyen hangsugárzót?" témánál már feltett kérdésemet, köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat:

Az (általában) kisebb teljesítményű csöves erősítőkhöz (általában) könnyen hajtható, érzékeny hangfalakat ajánlanak. Véleményetek szerint ha a megfelelő hangerő elérése egy kevésbé érzékeny dobozzal sem jelent problémát (negyed hangerőn teljesen jó, fél hangerőn pedig már bömböl), milyen egyéb ok(ok) indokolhatják az érzékeny hangsugárzók használatát?

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Azt itt nem is mondtam, hogy megvan az új phono:

http://pointe.blog.hu/2014/06/13/optika ... alogia_mk5

Jó, hát leginkább a külseje új :-)

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 725

Hozzászólás Szerző: tollact »

Öööö, izé, tényleg érdekes, de ár nélkül, kipróbálhatósági infó nélkül nem hiszem, hogy bárki lecsapna rá....
A másik dolog pedig az, hogy ebben az ársávban létezik már több "érdekes" doboz is. Egy konkrét eladó pár nem sok vizet zavar...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Elnézést ha félreérthető voltam,de nem az enyém a doboz,hanem egy munkatársam jelezte az esetleges eladást,mivel ő is csövessel hajtja a dobozokat azonnal erre a topikra gondoltam,hogy mint infóként közlöm,hogy van egy ilyen lehetőség,nem konkrét hírdetésnek szántam,inkább mint érdekesség vagy igény,mivel a 93db-es érzékenysége miatt érdekes lehet számotokra.

Öööö, izé, tényleg érdekes, de ár nélkül, kipróbálhatósági infó nélkül nem hiszem, hogy bárki lecsapna rá....

Válasz küldése

Vissza: “Pointe”