Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon TU460 Tuner és Denon DCD800 Cd lejátszó eladó
- irishcream
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 1202
Elérhető vagyok itt: 06 20 285 1 285
Igen, vihető.
- irishcream
- Hazajáró lélek
- irishcream
- Hazajáró lélek
A tuner vihető önállóan?
Eredeti távirányító a CD lejátszóhoz:
Én is csodálkozom, hogy még nem keltek el, ez már tényleg mélyen a valós értékük alatt van. Sok éve vannak nálam ezek az egységek és nagyon vigyáztam rájuk, nagy becsben tartottam őket. Sajnos nincsenek kihasználva plusz helyhiány alakult ki nálam. Remélem ennyiért már találunk nekik egy gondos gazdát aki örömmel fogja használni őket.
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Üdv Mindenkinek!
TU-460-asom nekem is van és tudom ajánlani. Remek a vételi érzékenysége és a hangja is kellemes.
H. Zsolt
- Vasti
- Fórumlakó
- Értékelés: 337
Nem mondod, hogy a KÉT készüléket együtt adod 7000 forintért?!
És még ennyiért sem megy el? Hihetetlen.
Erősen elgondolkodok most már a dolgon, mert van egy Denon erősítőm és CD lejátszóm, ennyiért a rádió is simán megéri mellé. Mert az éppen nincs - illetve van, egy kis Metz, de az méretben és színben is teljesen más ;-)
Új ár: 7000 Ft
Új ár együtt: 9000 Ft (a tuner és a cd lejátszó is nagyon szép, megkímélt állapotban vannak)
Mivel nincs időm foglalkozni a cd lejátszó javításával, legyen az új ár egyben a tunerrel: 10 e Ft.
- Vasti
- Fórumlakó
Szia Vasti,
A cd javítás topicban ajánlottak egy szervizet Bp-n: Alisca Audio. Budapest környéki vagyok, elviszem ide! köszönöm a segítséget!
Üdv,
Balázs
OK, őket tök rendesnek ismertem meg (volt két Alisca tuningos Philips CD lejátszóm is)
Csak kérdés, érdemes-e: utazni, javíttatni, aztán 10.000 forintért eladni?! Nehéz dolog ez ;-)
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni...
Üdv: Vasti
Helló!
Nincs az ismeretségi körödben valaki, aki nekiugrana?! Egy vállalkozó kedvű számítógép szervizes, stb... Nem egy nagy dolog megtisztítani, és akkor kiderül, mi az ábra vele.
Mert amúgy jó lejátszók ezek, nekem is van Denon hifim, szeretem a hangját.
Hol laksz? Zalaegerszegen a hétévégén ingyen meglesem neked, ha véletlenül a közelében vagy a városnak ;-)
Szia Vasti,
A cd javítás topicban ajánlottak egy szervizet Bp-n: Alisca Audio. Budapest környéki vagyok, elviszem ide! köszönöm a segítséget!
Üdv,
Balázs
- Vasti
- Fórumlakó
Jogos a felvetésed és igazad van. Én nem értek a tisztításához és költeni sem akartam már rá. A Cd lejátszó éppen ezért az eredeti árnál olcsóbban is eladó, ha esetleg valaki tudja tisztíttatni vagy tisztítani.
Helló!
Nincs az ismeretségi körödben valaki, aki nekiugrana?! Egy vállalkozó kedvű számítógép szervizes, stb... Nem egy nagy dolog megtisztítani, és akkor kiderül, mi az ábra vele.
Mert amúgy jó lejátszók ezek, nekem is van Denon hifim, szeretem a hangját.
Hol laksz? Zalaegerszegen a hétévégén ingyen meglesem neked, ha véletlenül a közelében vagy a városnak ;-)
- aszem
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Bocs, hogy beleszólok, de én a helyedben - valószínűleg - megpucolnám azt a CD fejet, hogy kiderüljön, olvas-e! Elvégre ez egy eléggé fontos paramétere egy CD lejátszónak, mármint hogy le tud-e játszani CD lemezeket ;-)
Szia!
Bocs hogy nem mindenki vállalkozó szellemű, nem túr bele valamibe amihez nem ért, sokszor jobb is.
Becsülettel leírta mi az ábra vele, ennek is kell őrülni manapság.
Up a szép holminak, nem lenne itthon ennyi (lomom) meg is venném.
Üdv aszem
Tel:06három0három1három011három. Sony CDP-X33ES (optikai és Koaxiális Out)-Onkyo integra dx6550 dx6660-Denon CD-3560
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
Esetleg ezek is eladóak lehetnek, de nem minden áron.
Bocs, hogy beleszólok, de én a helyedben - valószínűleg - megpucolnám azt a CD fejet, hogy kiderüljön, olvas-e! Elvégre ez egy eléggé fontos paramétere egy CD lejátszónak, mármint hogy le tud-e játszani CD lemezeket ;-)
Szia Vasti,
Jogos a felvetésed és igazad van. Én nem értek a tisztításához és költeni sem akartam már rá. A Cd lejátszó éppen ezért az eredeti árnál olcsóbban is eladó, ha esetleg valaki tudja tisztíttatni vagy tisztítani.
Üdv,
Balázs
- Vasti
- Fórumlakó
Kihasználatlanség miatt megválnék a fent említett hifi elemektől.
10 e Ft /darab.
A CD lejátszó nem volt használva hosszú ideje, valószínűleg tisztítani kell a fejet hogy beolvassa a cd-ket(próbánál az írott cd-t nem ismerte fel, előtte évekig erről hallgattam az írott cd-ket. Az olvasást leszámítva mindkét gép tökéletesen működik és szép állapotban van.