Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Innovations Alto System (AM1/CT1)
- avadel
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Re: Audio Innovations Alto System (AM1/CT1)
A kombó ideális társa pl. Audio Note AZ- és Quad L-sorozat hangfalainak. Én az előbbivel (AN AZ-2), haver az utóbbival (azt hiszem Quad 21L) hallgatta.
Utoljára avadel ugrasztotta előre 2025.08.12., kedd 14:47-kor.
az alábbi cikk mellé annyit tennék, később le lett tesztelve az új (itt lévő) verzió és jobbnak bizonyult a régitől. Frissebb, modernebb hang, megőrizve -pozitív- "igénytelenséget". Mai áruk valahol 5-600.000 forint/db lenne.
sok sikert az eladáshoz!
(és sok ilyen hozzászólástól eltérően, nem azt írom ide, hogy nem ismerem az eladót, hanem azt, hogy ismerem, jó értelemben
)
https://www.halfnote.hu/blogs/revox/mel ... omment-870
sok sikert az eladáshoz!

https://www.halfnote.hu/blogs/revox/mel ... omment-870
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- avadel
- Újonc fórumos
Tel.: 20/270-tizen8-80 vagy itt privát.
- avadel
- Újonc fórumos
Audio Innovations Alto System (AM1/CT1)
Eladó a komplett szett, a második generáció (2x50Watt) és persze króm.
Mivel nem használtam egy ideje @foxkid (exMerlin digit szervizese) frissen, most nézte át. Minden rendben, de a távirányító a hangerőt nem viszi. (Alto betegség, de én már így vettem, engem nem zavart, persze kézzel tekergete teljesen OK.)
Doboz, zsák, táv - minden megvan. Épp ezért akár futárral vagy postával is tudom küldeni, persze saját felellőségre + mégjobban becsomagolom.
Ár: 296 000 Ft.
Mivel nem használtam egy ideje @foxkid (exMerlin digit szervizese) frissen, most nézte át. Minden rendben, de a távirányító a hangerőt nem viszi. (Alto betegség, de én már így vettem, engem nem zavart, persze kézzel tekergete teljesen OK.)
Doboz, zsák, táv - minden megvan. Épp ezért akár futárral vagy postával is tudom küldeni, persze saját felellőségre + mégjobban becsomagolom.
Ár: 296 000 Ft.