Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Diy hibrid végerősítő + hangsugárzók
- kopaszbarack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 66
Re: Diy hibrid végerősítő + hangsugárzók
Köszönöm AVX a hirdetési lehetőséget, a pakk elkelt!
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
- kopaszbarack
- Nincs visszaút
Re: Diy hibrid végerősítő + hangsugárzók
Tegnap bekötöttem a rendszert, járódni, mert elég régóta a szekreny mélyén pihentek, és kikapcsolás után az erősítő "pittyen" egyet ami valami hiba lehet. Visszaolvasva a hirdetési szövegem és az 1 db hangsugárzó képét megnézve félreérthető lehet, de 1 párról van szó.
Az erősítő nyűgje miatt legyen az egész pakk 20 ezer Forint!
Az erősítő nyűgje miatt legyen az egész pakk 20 ezer Forint!
- kopaszbarack
- Nincs visszaút
Diy hibrid végerősítő + hangsugárzók
Eladó egy diy hibrid végerősítő, készítője csak tipp, hogy CHZ, mert neki vannak hasonló kinézetű cuccai.
2X40 watt van ráírva 8 ohm-on. 2 bemenet, amit a hátulján lehet kapcsolni és 1pár hangsugárzó terminál. Nem távirányítható, de van az előlapon hangerő szabályzó. Csövek típusát, technikai információt nem tudok adni. Állapota: a fedlap "lelakott" (karcos, festékhiányos...) az eleje szép.
Hangsugárzóra is azt mondom, hogy diy, de anno amikor vettem az eladó állította, hogy a Dunaudio készítette megbízásból. Szabó Zoli látta, de nem ismerte fel, de azt se zárta ki, hogy nem valós az állítás.
Focal hangszórói vannak (TC90TDX, 7K415) a kabinet anyagát én nem tudom megállapítani (fotóból talán más igen) Állapota: ránézésre szép, de közelről már látszik, hogy az idő megviselte. Ragasztó sok helyen már elengedte az oldallapokat, de valószínű belül jól ki lehet merevítve vagy meg van tömve vattával, mert nem zörög, csörög. Az egyik magassugárzónál van valami "szövethiány" (fotózva).
Mindkét termék anno járt Érden Tű mesternél, hogy mit vuduzott vele nem tudom és el se nagyon mondja :), de jót tett akkor vele, valóban javultak a hallgathatósági paraméterek.
Ezért a pakkért 30 ezer Forintot szeretnék kapni. Nem a hangja miatt, hanem figyelembe véve az állapotot.
Nem adok hozzá se hangsugárzó kábelt se táp kábelt! (s.@rt nem tudok, jobbat meg a nyomott ár miatt nem adok)
Meghallgatható előre egyeztetett időpontban Budapesten a 13. kerületben a Dózsa Gy. uti metróhoz közel.
Szállításban nem tudok segíteni!
Tel.sz : 06húsz 396 4öt 6öt
Vagy itt privát üzenetben.
Plusz képek, nagyobb méretben (nézd meg mielött döntesz):
https://drive.google.com/drive/folders/ ... hG6kzWudvX
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 8s40R9YwC4
2X40 watt van ráírva 8 ohm-on. 2 bemenet, amit a hátulján lehet kapcsolni és 1pár hangsugárzó terminál. Nem távirányítható, de van az előlapon hangerő szabályzó. Csövek típusát, technikai információt nem tudok adni. Állapota: a fedlap "lelakott" (karcos, festékhiányos...) az eleje szép.
Hangsugárzóra is azt mondom, hogy diy, de anno amikor vettem az eladó állította, hogy a Dunaudio készítette megbízásból. Szabó Zoli látta, de nem ismerte fel, de azt se zárta ki, hogy nem valós az állítás.
Focal hangszórói vannak (TC90TDX, 7K415) a kabinet anyagát én nem tudom megállapítani (fotóból talán más igen) Állapota: ránézésre szép, de közelről már látszik, hogy az idő megviselte. Ragasztó sok helyen már elengedte az oldallapokat, de valószínű belül jól ki lehet merevítve vagy meg van tömve vattával, mert nem zörög, csörög. Az egyik magassugárzónál van valami "szövethiány" (fotózva).
Mindkét termék anno járt Érden Tű mesternél, hogy mit vuduzott vele nem tudom és el se nagyon mondja :), de jót tett akkor vele, valóban javultak a hallgathatósági paraméterek.
Ezért a pakkért 30 ezer Forintot szeretnék kapni. Nem a hangja miatt, hanem figyelembe véve az állapotot.
Nem adok hozzá se hangsugárzó kábelt se táp kábelt! (s.@rt nem tudok, jobbat meg a nyomott ár miatt nem adok)
Meghallgatható előre egyeztetett időpontban Budapesten a 13. kerületben a Dózsa Gy. uti metróhoz közel.
Szállításban nem tudok segíteni!
Tel.sz : 06húsz 396 4öt 6öt
Vagy itt privát üzenetben.
Plusz képek, nagyobb méretben (nézd meg mielött döntesz):
https://drive.google.com/drive/folders/ ... hG6kzWudvX
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 8s40R9YwC4