Eladóvá vált ez a remek kis páros.
Az eladás oka: az irodába vettem, de a hifi bogár győzött, és végül nagyobb rendszer megy majd oda (Heed ...)
Ez a mk1 verzió, ami felépítésében megegyzik a mk2-vel, csak annak magasabb a készülékháza a dizájn miatt, és van a hátulján egy 5V usb töltőport. Négyféle bemenete van (optikai, rca, 3,5 jack, blutooth) és egy sub kimenete. A méretéből lehetne gondolni, de nem D-osztályú erősítő, hanem "rendes" AB és így tud névleges 2x50W kimenőt. Meglepően dögös hang, de gyanítom, hogy akit érdekel, az úgyis tudja, mi ez! Távja van, doboza nincs, egy fórumtárstól vettem, aki szintén vigyázott rá. Körbenéztem, de nem találtam rajta karcot-hibát.
A kis Grundig boxot itt vettem a fórumon, mert valamikor régen volt ilyesmi dobozkám, és emlékeztem, mit tud. Mélye persze nincs, de középtől felfelé nyílt, gyors, részletező, nagyon szép sztereóval. a rendszer kiegészíthető bármilyen aktív subbal és onnantól csak a vigyor van, gombokért. Az egyik dobozka rácsán van valami halvány árnyékszerűség, próbáltam fényképezni, élőben nem feltűnő. A dobozok hátulján fúrásnyomok, és kaptak banán aljzatot. Az előző tulaj szerint Szabó Zoli (Hivox) csinálta, így ezt abszolút szakszerűnek gondolom. A grilleket nem fogom lefeszegetni, a hangja alapján a hangszórók tökéletesek, én is így vettem.
Én most egy iEast M30-cal hajtom optikain keresztül. A streamer nem eladó, de ha valakinek mégis úgy kellene komplett, arról esetleg beszélhetünk. Esetleg Chromecast Audio is van, az olcsóbb. Alapból szintén nem része a hirdetésnek, de alku tárgya lehet.
A páros kikiáltási ára
csak egyben 45.000,- Ft + posta, ami minimálisan alkuképes illetve alku tárgya lehet a küldés díja.
Helyileg Jászberény, elvben Gyöngyös + Budapest + meg ami ezek felé útba esik, de FOX (ha lehet) vagy normál posta (ha csak ezen múlik, megoldom) működhet. Nem nagy csomag lesz belőle, betekerem biztonságosan.
Csere most köszi nem, és külön sem eladók - esetleg a minihangdoboz igen, de az Ampster és a streamerek biztosan nem, ilyen kéréssel ne is keressetek.
Ajánlatokat priviben lécci, utána a részleteket már egyeztethetjük telefonon.

- IMG_1285.jpg (117.27 KiB) Megtekintve 836 alkalommal

- IMG_1286.jpg (95.36 KiB) Megtekintve 836 alkalommal

- IMG_1287.jpg (107.69 KiB) Megtekintve 836 alkalommal

- IMG_1285.jpg (117.27 KiB) Megtekintve 836 alkalommal