Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tangent Ampster + Grundig 320 Micro Box

Két vagy több komponens együtt, mini és mikrohifik, all-in-one készülékek
Lezárt
mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2486

Re: Tangent Ampster + Grundig 320 Micro Box

Hozzászólás Szerző: mishow »

Átadás megtörtént, sok kellemes zeneidőt vele az új tulajnak!
:guitar: :drum:

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Úgy tűnik elkelt, ha lebonyolítottuk az ügyletet, zárom!

Lolekbolek
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Lolekbolek »

Szia! Engem érdekelne! Írtam mailt! Köszönöm, Lolek

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Leviszem az árát, legyen mostantól a szett 40.000,-Ft.
.... külön sem eladók - esetleg a minihangdoboz igen, de az Ampster és a streamerek biztosan nem, ilyen kéréssel ne is keressetek
Szerintem ez eléggé egyértelmű volt, de azért jött pár megkeresés, úgyhogy ezt a részét is pontosítanám:

Ampster BT + Microbox = 40.000,- Ft
Ampster BT + Microbox + Chromecast Audio = 55.000,- Ft
Ampster BT + Microbox + iEast M30 = 75.000,- Ft

Az Ampster BT csak akkor lesz eladó külön, ha a MicroBoxot megveszi valaki, addig NEM!
Microbox külön 15.000,- Ft -> a dobozkát külön megvenni kifejezetten DIY-ereknek ajánlom, nekik nagyon.
A Chromecast és az iEast egyelőre külön nem eladó! Gondolkodom azon, hogy egységesítem a streamereket itthon, és vagy teljes Google vagy teljes iEast multiroom kiépítést csinálok, ebben az esetben valamelyik majd eladó lesz (Googleből akkor majd kettő + egy TV cast). Ha így döntök, meg fogom hirdetni a megfelelő topicban, addig kis türelmet kérek mindenkitől :smile53:

+ lemaradt a kép a távirányítóról, most pótolom. Karcmentes ez is, én nem használom, mert a kütyü az íróasztalomon van karnyújtásnyira, de szerintem előző gazdija se nagyon nyúzta :D
Tangent BT táv.jpg
Tangent BT táv.jpg (26.29 KiB) Megtekintve 592 alkalommal

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Kiegészítés!
Mégis kitaláltam egy cserelehetőséget:
Tivoli Audio One vagy hasonló színvonalú asztali rádió csere érdekel.
One esetében a csere mehet 1/1 de ebben az esetben legyen szép, újszerű állapotú a készülék és műszakilag természetesen legyen kifogástalan.
Komolyabb Tivoli esetében (elsődlegesen System Two) ráfizetek, megegyezés szerint.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Tangent Ampster + Grundig 320 Micro Box

Eladóvá vált ez a remek kis páros.
Az eladás oka: az irodába vettem, de a hifi bogár győzött, és végül nagyobb rendszer megy majd oda (Heed ...)
Ez a mk1 verzió, ami felépítésében megegyzik a mk2-vel, csak annak magasabb a készülékháza a dizájn miatt, és van a hátulján egy 5V usb töltőport. Négyféle bemenete van (optikai, rca, 3,5 jack, blutooth) és egy sub kimenete. A méretéből lehetne gondolni, de nem D-osztályú erősítő, hanem "rendes" AB és így tud névleges 2x50W kimenőt. Meglepően dögös hang, de gyanítom, hogy akit érdekel, az úgyis tudja, mi ez! Távja van, doboza nincs, egy fórumtárstól vettem, aki szintén vigyázott rá. Körbenéztem, de nem találtam rajta karcot-hibát.
A kis Grundig boxot itt vettem a fórumon, mert valamikor régen volt ilyesmi dobozkám, és emlékeztem, mit tud. Mélye persze nincs, de középtől felfelé nyílt, gyors, részletező, nagyon szép sztereóval. a rendszer kiegészíthető bármilyen aktív subbal és onnantól csak a vigyor van, gombokért. Az egyik dobozka rácsán van valami halvány árnyékszerűség, próbáltam fényképezni, élőben nem feltűnő. A dobozok hátulján fúrásnyomok, és kaptak banán aljzatot. Az előző tulaj szerint Szabó Zoli (Hivox) csinálta, így ezt abszolút szakszerűnek gondolom. A grilleket nem fogom lefeszegetni, a hangja alapján a hangszórók tökéletesek, én is így vettem.
Én most egy iEast M30-cal hajtom optikain keresztül. A streamer nem eladó, de ha valakinek mégis úgy kellene komplett, arról esetleg beszélhetünk. Esetleg Chromecast Audio is van, az olcsóbb. Alapból szintén nem része a hirdetésnek, de alku tárgya lehet.

A páros kikiáltási ára csak egyben 45.000,- Ft + posta, ami minimálisan alkuképes illetve alku tárgya lehet a küldés díja.

Helyileg Jászberény, elvben Gyöngyös + Budapest + meg ami ezek felé útba esik, de FOX (ha lehet) vagy normál posta (ha csak ezen múlik, megoldom) működhet. Nem nagy csomag lesz belőle, betekerem biztonságosan.
Csere most köszi nem, és külön sem eladók - esetleg a minihangdoboz igen, de az Ampster és a streamerek biztosan nem, ilyen kéréssel ne is keressetek.
Ajánlatokat priviben lécci, utána a részleteket már egyeztethetjük telefonon.
IMG_1285.jpg
IMG_1285.jpg (117.27 KiB) Megtekintve 836 alkalommal
IMG_1286.jpg
IMG_1286.jpg (95.36 KiB) Megtekintve 836 alkalommal
IMG_1287.jpg
IMG_1287.jpg (107.69 KiB) Megtekintve 836 alkalommal
IMG_1285.jpg
IMG_1285.jpg (117.27 KiB) Megtekintve 836 alkalommal
Csatolmányok
IMG_1288.jpg
IMG_1288.jpg (117.78 KiB) Megtekintve 836 alkalommal

Lezárt