Bocsánat, de csak most látom, hogy volt egy kérdés a cuccról.
Az aluházas maszek cucc részleteiről a hirdetésben mellékelt linken tudsz részleteket olvasni. Ez egy házilag épített előerősítő ami az akkor hifi magaziban jelent meg és nagyon jó minőséget produkál. A tű állapotát sajnos nme tudom meghatározni, de kb 15 éve állt a padláson.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad 5120 lemezjátszó, HFM I előerősítővel
Re: Nad 5120 lemezjátszó, HFM I előerősítővel
Üdv!
A szürke kis aluházas maszek cucc az MC átalakító?
Esetleg a DIN átalakítás ami RCA-ra lett módosítva ahhoz szükséges?
A lemezjátszótű milyen állapotú?
A szürke kis aluházas maszek cucc az MC átalakító?
Esetleg a DIN átalakítás ami RCA-ra lett módosítva ahhoz szükséges?
A lemezjátszótű milyen állapotú?
10000 olcsóbban eladó mostantól, továbbra is csak egyben
Ez még aktuális!
Nad 5120 lemezjátszó, HFM I előerősítővel
Igazi ínyencség:
Módosított csőkaros NAD 5120 lemezjátszó, Goldring Elan pickup-el (pickup állapota ismeretlen).
A készülék szuper jó esztétikai és teljesen működőképes állapotban van. A plexi tető is karcmentes, viszont egy halvány karika nyom látható rajta, ami szeritem alapos lemosással talán lejön. Talán valami rajta volt az elmúl 20 évben a padláson. A módosítás annyi, hogy az eredeti DIN csatlakozó kimenet át lett alakítva RCA-ra.
HFM I előerősítő.
Ez egy teljesen egyedileg készített előerősítő a lemezjátszóhoz, a Hifi Magazin 1982/3 számában jelent meg a leírása és az alapján lett megépítve. Teljesen működőképes természetesen és hangzása valóban szuper.
A HFM cikk itt is elérhető online: http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM1017.HTM
Ár 40eFt a kettőért és csak egyben eladó.
Privát eladás ezért nincs visszatérítés, nincs garancia. Postázást ebben az esetben jó lenne kerülni a lemezjátszó szerintem nem élné túl.
Személyesen Sopronból vihető.
maxx71@citromail.hu
Módosított csőkaros NAD 5120 lemezjátszó, Goldring Elan pickup-el (pickup állapota ismeretlen).
A készülék szuper jó esztétikai és teljesen működőképes állapotban van. A plexi tető is karcmentes, viszont egy halvány karika nyom látható rajta, ami szeritem alapos lemosással talán lejön. Talán valami rajta volt az elmúl 20 évben a padláson. A módosítás annyi, hogy az eredeti DIN csatlakozó kimenet át lett alakítva RCA-ra.
HFM I előerősítő.
Ez egy teljesen egyedileg készített előerősítő a lemezjátszóhoz, a Hifi Magazin 1982/3 számában jelent meg a leírása és az alapján lett megépítve. Teljesen működőképes természetesen és hangzása valóban szuper.
A HFM cikk itt is elérhető online: http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM1017.HTM
Ár 40eFt a kettőért és csak egyben eladó.
Privát eladás ezért nincs visszatérítés, nincs garancia. Postázást ebben az esetben jó lenne kerülni a lemezjátszó szerintem nem élné túl.
Személyesen Sopronból vihető.
maxx71@citromail.hu